Mendix applicaties

Met een snelle realisatie van complex naar slim en simpel

Iedereen is bekend met IT systemen die niet helemaal lekker werken. Of het systeem nou splinternieuw is, of al een tijdje draait. Je wilt het graag aanpassen, maar dat kost veel tijd en levert alleen hoge facturen en grijze haren op. Met GOODZO Applications gaat dat allemaal een stuk eenvoudiger. Met low-code platform Mendix bieden wij een snelle realisatie van plannen. Doordat wij gebruik maken van jouw huidige IT systemen, gaan voorgaande investeringen niet verloren. Of je al een Mendix platform hebt, of juist wilt overstappen. Wij nemen het beheer en de doorontwikkeling van de applicatie op ons. Dus geen frustratie, maar een glimlach als je ons team weer binnen ziet komen.

“GOODZO is niet gewoon een leverancier, maar een partner.”

“GOODZO is goed in het vinden en binden van de juiste mensen. Eerlijke, ambitieuze mensen die klanten echt willen helpen, zowel de IT professionals als het stafteam. Ze denken dan ook echt mee en voegen iets toe in kennis en kunde. Daardoor ontstaat er een klik en een partnerschap.”
Jeffrey Janssen (CTO Avans Hogeschool)

Lees verder

Met het wiel werken

Wij hebben respect voor het werk dat je al in je IT landschap hebt gestoken. Daarom begin je met ons niet weer bij het begin. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden, want je hebt er al één. Of misschien wel meer. Met Mendix bouwen wij een applicatie, die samenwerkt met de systemen waar jij al veel energie in hebt gestoken. Doordat wij van te voren niet weten wat jouw wensen en voorgaande ervaringen zijn, is de samenwerking met GOODZO altijd op maat. Van planning tot uitvoering tot nazorg, het gebeurt allemaal in overleg.

Wij komen bij jou thuis

Bij veel projecten zullen de mensen die je systeem maken, keer op keer ingevlogen moeten worden. Niet bij ons. Wij houden van het huiselijke gevoel, dus sturen wij een team consultants naar jou toe. Zij werken daar samen met jou en jouw team. Dit houdt de lijntjes kort en communicatie gemakkelijk. Naast dat dit gezellig is, krijgen zij daardoor ook een beter beeld van jouw bedrijfscultuur, uitdagingen en eerdere ervaringen. Zodat de oplossingen die wij opleveren, écht bij jouw bedrijf passen.

Wij staan achter je

Wij werken aan het systeem totdat de product owners en alle stakeholders tevreden zijn. Maar vaak weet je pas of iets écht werkt, als je er een tijdje gebruik van hebt gemaakt. Om je ook na oplevering goed te ondersteunen, trainen wij key users en nemen het beheer op ons. Hiermee heb je dagelijkse ondersteuning gewoon in huis en als iets toch niet optimaal werkt, kunnen wij daarop anticiperen. Of wij het nou ontwikkeld hebben, of niet. Wij helpen je met het beheren en doorontwikkelen van de applicatie.

Wat kun je precies van ons verwachten?

Mendix is een Nederlands softwareplatform waarmee maatwerksystemen ontwikkeld kunnen worden. Doordat er met voorgedefinieerde bouwstenen gewerkt wordt, kenmerkt Mendix zich door de eenvoud, snelheid en flexibiliteit. Met behulp van het GOODZO team krijg je een systeem opgeleverd dat volledig aansluit op jouw bedrijfsdoelen.

1
2
3

Inventarisatie

Samen met ons team kijk jij naar je huidige systemen en uitdagingen. In realistische stappen, werkt ons team uit wat jij nodig hebt en welke oplossingen daarbij passen.

Realisatie

Nadat de oplossing en de stappen zijn bepaald, gaat ons team aan de slag. Elke 2 tot 4 weken is er een oplevermoment waar stakeholders het product kunnen zien en beoordelen.

Optimalisatie

Na de oplevering van het eindproduct, trainen wij key users en nemen we het beheer en optimalisatie van de applicatie op ons. Je hebt de kennis zelf in huis, maar staan wij altijd achter je.

Een applicatie met een glimlach

Of je systeem nou niet werkt of dat het gewoon niet (meer) bij jouw bedrijf past, GOODZO helpt je met de vervolgstap. Met GOODZO krijg je een systeem dat communiceert met je huidige systemen, dat door een team enthousiastelingen op maat is gemaakt. Doordat we werken met het low-code Mendix platform, is de oplevering enorm snel. Ook worden mensen binnen jouw organisatie opgeleid tot keyusers zodat je ons alleen nodig hebt voor het verdere ontwikkelen en beheer van je platform, niet voor het gebruik ervan.

Een aantal van onze Mendix Professionals

Ruben

Mendix Business Engineer | SCRUM Master

Robin

Mendix Certified Expert | Trainer Mendix Bootcamp

Sophie

Mendix Developer | UX designer
Lees verder

Jan Willem

Mendix Developer

Tim

Mendix Developer

Meer weten over GOODZO Applications?

Plan dan nu een afspraak met één van onze Accountmanagers

Of je nu bij ons thuis wilt komen, of ons liever ontvangt. Wij staan helemaal klaar om dit project van het begin tot het einde bij jou te laten passen.