“Bij GOODZO is het persoonlijker”.

Onze Cloud Services specialisten werken al jaren samen met VZVZ. GOODZO zorgt ervoor dat de 125 eindgebruikers én externen ondersteund worden tijdens hun werk. Dit doen we onder andere door middel van het beheer van de Servicedesk, transitie naar Office 365 en netwerkbeheer. We spraken met Jax Verkade, ICT Coördinator bij VZVZ, over zijn samenwerking met GOODZO.

In welke mate werk je samen met GOODZO?
"Mijn rol binnen VZVZ is ICT Coördinator. Ik ben verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de kantoorautomatisering en coördineer de werkzaamheden tussen verschillende partijen en medewerkers. Wij hebben zelf geen interne ICT afdeling, dus ik werk nauw samen met alle partners. GOODZO is een uitvoerende partij voor ons, maar ook een kennisbron. Ik verwacht van GOODZO dat ze me op de hoogte houden van en aan de hand meenemen in ontwikkelingen op het gebied van Microsoft en beveiliging."

Hoe ervaar je de samenwerking?
"Het is prettig samenwerken met GOODZO en dat heeft met name met de houding van de mensen te maken. GOODZO is lerende en dat betekent dat er wel eens een foutje gemaakt wordt. Dat hoort er bij en vervolgens heeft GOODZO een ‘hoe lossen wé dit op’ houding. Ze nemen initiatief, zijn flexibel en welwillend. Dat is prettig samenwerken."

Wat doet GOODZO anders?
"De relatie met GOODZO is persoonlijk. Bij andere bedrijven heb je soms het gevoel dat je een nummer bent en dat er direct uurtjes worden geteld. Bij GOODZO is dat anders. Het is persoonlijker en je krijgt niet direct een nota opgestuurd. Het is echt een samenwerking."

Zou je GOODZO aanbevelen?
"Ja. Er werken ambitieuze, jonge mensen die allemaal hun best doen en met hun proactieve houding en kennis ook extra stappen zetten. Sommige professionals zijn nog aan het leren. Ik vind dat leuk, omdat je mensen ziet groeien."

Heb jij behoefte aan een partij die je verder helpt met Microsoft Cloud Services? Of aan IT professionals die snel jouw team kunnen versterken? Neem dan eens contact met ons op. Sebastiaan vertelt je er graag over.

Nieuwsgierig naar meer?

Neem contact op!

Wij vertellen graag over wie we zijn, wat we doen en wat we weten. Over detachering, applicaties, werkplekbeheer, IT Traineeships, noem maar op. Dus neem eens contact op via e-mail, social media of ouderwets via de telefoon. Tot snel!