Chantal - Management Assistent

Bij GOODZO staat persoonlijke en professionele groei centraal. Management Assistent Chantal is daar een prachtig voorbeeld van! Sinds haar start in december 2019 heeft ze zich ontwikkeld tot een belangrijke schakel binnen de Backoffice afdeling van GOODZO.

Waar ben jij bij GOODZO verantwoordelijk voor?

Ik ben verantwoordelijk voor de administratieve zaken rondom de sales en HR meetings en zorg ervoor dat de Fieldmanagers en Accountmanagers de besproken actiepunten oppakken. Daarnaast zorg ik ervoor dat de hele administratieve flow van en naar de Backoffice helemaal goed en op tijd verloopt.

Chantal_klein2

Wat houdt dat in?

Vanaf het moment dat een nieuwe collega is aangenomen tot aan het moment dat een factuur verstuurd wordt, zorg ik ervoor dat het administratief goed geregeld is. Ik zorg ervoor dat er een getekende arbeidsovereenkomst is. Samen met nieuwe collega’s loop ik tijdens onze ‘eerste dag procedure’ door processen als ziekmelden en urenstaten heen. En ook als Accountmanagers plekken creëren houd ik ze scherp op het regelen van een contract.

Dat is best veel!

Natuurlijk doe ik het niet alleen! We hebben een hecht Backoffice team en ik werk heel nauw samen met onze collega Cor. Hij is mijn steun en toeverlaat en zorgt ervoor dat alles vervolgens goed in de systemen staat. We hebben ook wekelijks een Backoffice meeting. Daarin bespreken en analyseren we verbeterpunten en die neem ik dan vervolgens weer mee naar de operationele meetings.

Hoe heb je jezelf ontwikkeld bij GOODZO?

Het is een beetje met vallen en opstaan gegaan. Tijdens leermomenten vraag ik mijn collega’s om feedback en daar heb ik veel aan. Ik volg ook de studie “Personeelsconsulent”, zodat ik nog beter de HR processen begrijp en kan inrichten.

Waar ben je trots op?

Laatst heb ik opgeschreven wat ik allemaal doe en dat is best veel. Ik ben er trots op dat ik een goede balans heb kunnen behouden tussen werk en privé. En dat ik langzaamaan steeds beter word in mijn werk. Inmiddels begrijp ik het bedrijf van voor tot achter.

Waarom vind je GOODZO een leuke werkgever?

Het is nooit hetzelfde. Iedere dag kan anders zijn. Als team zijn we heel open naar elkaar en dat is een belangrijke drive voor mij. En dat is nodig, want soms is het echt hard werken. Maar samen lukt het ons altijd!

Wil je ook werken bij een organisatie waar je je groei centraal kunt stellen? Met een team dat achter je staat? Kijk dan eens bij onze openstaande vacatures!

Nieuwsgierig naar meer?

Neem contact op!

Wij vertellen graag over wie we zijn, wat we doen en wat we weten. Over detachering, applicaties, werkplekbeheer, IT Traineeships, noem maar op. Dus neem eens contact op via e-mail, social media of ouderwets via de telefoon. Tot snel!