“De GOODZO Professional is binnen twee weken ingewerkt.”

Als IT-partner ondersteunt GOODZO organisaties op het gebied van IT Detachering, Mendix Applicaties en Microsoft Cloud Services in bijna elke branche. Zo ook bij de ICT Servicedesk en het team Technisch Beheer Infrastructuur bij Parnassia Groep in Den Haag. We spraken met Erik te Hoonte, Teamleider ICT Servicedesk, over de samenwerking tussen Parnassia en GOODZO.

Jullie werken al sinds 2017 samen met GOODZO. Hoe is deze samenwerking tot stand gekomen?

Destijds waren we op zoek naar een partner die ons kon voorzien in continuïteit en tegelijkertijd flexibel kon zijn, waarmee we snel konden opschalen wanneer dat nodig was. Dat vonden wij in GOODZO. Tegelijkertijd konden wij een leerschool zijn voor nieuwe professionals bij GOODZO.

Rian (Accountmanager IT)

Hoe zorgt GOODZO voor continuïteit en flexibiliteit in jouw team?

Iedere twee weken spreek ik Rian (GOODZO Accountmanager) over de gang van zaken. Als ik merk dat ik iemand nodig heb, dan geef ik dat aan. Dan gaat het proces vrij snel. Rian stelt dan een aantal professionals voor die ik spreek en vervolgens start er iemand.

Rian en Rutger (GOODZO Fieldmanager) denken echt na over wie er bij Parnassia en mijn team past. Het is nog nooit voorgekomen dat we zeggen: “Dat doen we niet”. Het is fijn om daarop te kunnen vertrouwen.

Wat is jouw indruk van GOODZO Professionals?

Wat me opvalt is dat ze de stof snel oppakken. Waar veel nieuwe mensen toch wel een tijd nodig hebben om alles tot zich te nemen, is de GOODZO Professional vaak binnen twee weken ingewerkt. En als iemand echt op zijn plek zit, dan komen er ook snel verbeterideeën. Dat is erg leuk om te zien.

Hoe passen GOODZO Professionals bij jou in het team?

De GOODZO Professionals zijn echt een onderdeel van mijn team. De dynamiek moet goed zijn en dat is gelukkig altijd goed gegaan. Onze werkomgeving is vrij jong en informeel en ik denk dat dat ook goed past bij de GOODZO Professionals.

Hoe is de samenwerking met GOODZO?

Het contact met Rian en Rutger is erg goed. Ze denken mee in verbetertrajecten en langdurige oplossingen. GOODZO is dus echt een partner voor mij geworden. Een leverancier levert alleen mensen, maar GOODZO zorgt dat de juiste persoon op de juiste plek komt te zitten. De GOODZO Professionals zijn daardoor echt van toegevoegde waarde.

Nieuwsgierig naar meer?

Neem contact op!

Wij vertellen graag over wie we zijn, wat we doen en wat we weten. Over detachering, applicaties, werkplekbeheer, IT Traineeships, noem maar op. Dus neem eens contact op via e-mail, social media of ouderwets via de telefoon. Tot snel!