“Een cv zegt niets over wat iemand kan."

Tijdens het selectieproces van onze IT Professionals wordt met name gekeken naar de houding en overtuiging van sollicitanten. Anna (General Manager bij GOODZO) vertelt over het profiel van onze professionals en waarom zij impact maken bij onze opdrachtgevers.

Anna_Noorda_2_klein

“De ideale GOODZO professional is iemand die op papier HBO/WO niveau heeft. Ze hebben zich ontwikkeld op het gebied van customer service, sociale vaardigheden en managementkwaliteiten. Tijdens een (gedeeltelijk) afgeronde studie en tijdens een (bij)baan in branches als bijvoorbeeld de horeca, retail of media. Onze recruiters kijken dus meer naar vaardigheden, dan naar het daadwerkelijke cv. Leuk dat je in een strandtent hebt gewerkt, maar wat heb je geleerd en wat is daarvan de invloed op je ontwikkeling?

Doordat de mensen die wij detacheren (nog) geen diploma in IT hebben, worden onze professionals soms onderschat. Onterecht, want iemand met de juiste mindset kan zich snel ontwikkelen. Daar ben ikzelf een perfect voorbeeld van. Als je naar mijn cv kijkt zou je niet denken dat ik nu een IT bedrijf leid. Toch is het zo. Iemand heeft mij de kans gegeven en ik heb enorm hard gewerkt aan mijn ontwikkeling. Onze professionals zijn net zo. Een cv zegt iets over wat iemand heeft gedaan, niet wat iemand kan.

Motivatie en houding is dus extreem belangrijk bij het selecteren van mensen op vaardigheden en talent. Ze moeten op het puntje van hun stoel zitten om wat te gaan doen. Een honger hebben om ergens helemaal voor te gaan en te laten zien wat ze kunnen. Groeimentaliteit noemen we dat bij GOODZO. De overtuiging dat iedereen morgen meer kan dan vandaag.

Door deze overtuiging maken GOODZO Professionals impact bij onze opdrachtgevers en de eindgebruikers. Volgens onze klanten is het best verfrissend als iemand die elke dag naast je zit met nieuwe ideeën of constructieve feedback komt, zonder een bedreiging te zijn voor huidige processen of werkzaamheden. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een Mendix applicatie, het migreren naar Microsoft Cloud oplossingen of het bieden van algemene support. De GOODZO Professionals zullen altijd schouder aan schouder staan met het team van de opdrachtgever, om samen tot een oplossing te komen.”

Wil je weten hoe je met GOODZO kunt samenwerken op het gebied van IT Detachering, Microsoft Cloud Services en Mendix Applicaties? Neem eens contact op!

Nieuwsgierig naar meer?

Neem contact op!

Wij vertellen graag over wie we zijn, wat we doen en wat we weten. Over detachering, applicaties, werkplekbeheer, IT Traineeships, noem maar op. Dus neem eens contact op via e-mail, social media of ouderwets via de telefoon. Tot snel!