Glenn - Team Lead & Projectmanager Cloud Services

Glenn_Ruitenbeek_1Naam: Glenn
Woonplaats: Alkmaar
Werkzaam bij GOODZO sinds: 2019
Huidige opdracht via GOODZO: Team Lead & Project Manager Cloud Services

In 2019 heb ik bij Viva! Zorggroep kennis gemaakt met de wondere wereld van IT. Daarna mocht ik als eerste bij de toen nieuwe klant Simac.

Ik heb daar snel stappen gemaakt doordat ik mezelf opwierp in een aantal crisis situaties. Doordat ik me had laten zien, werd ik gepromoveerd naar tweedelijner. Hierdoor kon ik me meer richten op begeleiden en inwerken. De 'menselijke' kant van de IT. Tevens kon ik me mee verdiepen in de vele programma's waarmee gewerkt werd, zoals SAP.

Inmiddels ben ik doorgegroeid naar Team Lead Servicedesk & Projectmanager Cloud Services. In deze functie houd ik me minder bezig met het technische aspect, maar meer met klantrelaties, SLA rapportages en het verbeteren van processen. Verder werkt Cloud Services aan Azure-migraties, werkplek-inrichtingen en Intune implementaties.

Ik ben ontzettend blij dat ik deze kans heb gekregen én gepakt. Daar heb ik hard voor gewerkt en ik blijf hard werken om onze prestaties te verbeteren. En ook mezelf te blijven ontwikkelen. Zo ben ik begonnen met een HBO-module Management en Advies en heb ik onlangs mijn Prince2 en BiSL certificaten behaald. Stiekem ben ik wel een beetje trots op de grote stappen die ik in een korte tijd heb kunnen maken. Ben benieuwd waar ik over een jaar van nu sta!

Nieuwsgierig naar meer?

Neem contact op!

Wij vertellen graag over wie we zijn, wat we doen en wat we weten. Over detachering, applicaties, werkplekbeheer, IT Traineeships, noem maar op. Dus neem eens contact op via e-mail, social media of ouderwets via de telefoon. Tot snel!