Rutger - Fieldmanager

De ontwikkeling van onze mensen ligt mij na aan het hart. Er zijn maar weinig branches waar je je in een paar jaar tijd kunt ontwikkelen tot een specialist op een bepaald vakgebied. In de IT kan dat, en ik wil onze professionals daarin ondersteunen.

Ook ik kwam binnen bij GOODZO zonder enige IT-ervaring. Ik zocht een flexibele club om mee te werken. Een verzameling mensen die mij elke dag uitdaagt. Jong, dynamisch, energiek. Inmiddels ben ik ruim vier jaar verder, en ik heb geen dag spijt gehad.

Ik ben zelf twee jaar gedetacheerd geweest. In die tijd ben ik mijzelf af en toe best eens tegengekomen, maar ik heb vooral ontzettend veel geleerd. Ik weet waar onze mensen mee te maken krijgen in hun carrière bij GOODZO. Samen met hen maak ik een zo persoonlijk mogelijk carrièrepad. Ik probeer te helpen waar ik kan, met een schop onder de kont of een aai over de bol.

GOODZO maakt mij trots, maar ‘mijn’ GOODZO'ers maken mij nog veel trotser!

Nieuwsgierig naar meer?

Neem contact op!

Wij vertellen graag over wie we zijn, wat we doen en wat we weten. Over detachering, applicaties, werkplekbeheer, IT Traineeships, noem maar op. Dus neem eens contact op via e-mail, social media of ouderwets via de telefoon. Tot snel!