Stefanie – Senior Accountmanager

Naam: Stefanie
Woonplaats: Haarlem
Rol binnen GOODZO: Senior Accountmanager
Superkrachten: Enthousiast, doorvragen, Relatiemanagement IT detachering

Wat is je eerste indruk van GOODZO?

Het is een jong en vrolijk bedrijf. Er wordt hard gewerkt, maar er is altijd tijd voor een praatje. In het team is veel interesse voor elkaar. Een date gaat besproken worden bijvoorbeeld. Ik vind dat belangrijk en ik heb dat ook gemist in mijn vorige baan.

Wat heb je voor GOODZO gedaan?

Ik heb Vrijetijdskunde gestudeerd en als intercedente gewerkt. Sinds 2015 werk ik als Accountmanager in de IT detachering. Ik heb professionals met verschillende expertises op leuke opdrachten mogen plaatsen. Het laatste jaar met name developers. Ik ken de markt dus redelijk goed en hoop dat bij GOODZO ook te gaan inzetten.

Stefanie_(kleiner)

Wat zijn je ambities binnen GOODZO?

Ik wil echt goede relaties met onze klanten opbouwen. Een partner zijn. Als ik weet wat er bij hen speelt, kan ik er beter voor ze zijn. En dat we dan ook samen projecten en evenementen kunnen organiseren. Om samen met de andere Accountmanagers aanbestedingen te winnen en ons als team verder te ontwikkelen. Uiteindelijk zou ik graag willen doorgroeien tot Salesmanager.

Wat maakt jou een GOODZO’er?

GOODZO zoekt in alles de grenzen van de mogelijkheden op! Zoals hoe het kerstevenement is aangepakt. Dat past ook bij mij. Ik wil creatief zijn, zie overal potentie in en zoek dan de grenzen op. Dat kan dan een enorm succes worden of het kan falen. Maar van het doen word ik heel enthousiast.

Waar ben je trots op?

In een korte tijd heb ik een nieuw leven opgebouwd. Zowel privé als zakelijk gezien. Ik ben nu weer happy in de nieuwe situatie. Ik heb hier bewust voor gekozen, maar is natuurlijk best spannend. Helemaal in deze tijd. Of het succesvol is geweest zien we wel over een half jaar. Voor nu ben ik daar best trots op.

Nieuwsgierig naar meer?

Neem contact op!

Wij vertellen graag over wie we zijn, wat we doen en wat we weten. Over detachering, applicaties, werkplekbeheer, IT Traineeships, noem maar op. Dus neem eens contact op via e-mail, social media of ouderwets via de telefoon. Tot snel!