Cloud Services

Welkom in de toekomst van werken

Het is kwart voor negen. Om negen uur heb je een meeting op kantoor, maar je staat nog in de file. Je tikkende vingers op het stuur maken je nog zenuwachtiger. Je gaat te laat komen. Ook al ben je nét op tijd, duurt het zeker tien minuten voor de computer is opgestart en jij bij je documenten kunt. Wat een blunder!

Switch naar de moderne manier van werken. Het is vijf voor negen. Je staat nog in de file en gaat de meeting om negen uur nooit halen. Je ademt diep in en pakt de eerst volgende afslag naar een tankstation. Terwijl je koffie haalt, log je met je telefoon in op Microsoft Teams. Je bent niet alleen ruim op tijd voor je overleg, maar kunt ook nog van het ochtendzonnetje genieten. En als de meeting is afgelopen, is de file voorbij. Welkom in de toekomst.

Yes! GOODZO is verkozen tot FD Gazelle 2021!

Yes!! Voor de tweede keer zijn wij FD Gazelle! Wat een eer om ook het komende jaar deze titel weer te mogen dragen. We zijn trots op onze medewerkers, klanten en partners. Op onze impact en resultaten. En feliciteren onze mede-gazellen.

Lees meer

“Bij GOODZO is het persoonlijker”. - Jax Verkade, ICT Coördinator bij VZVZ

"Het is prettig samenwerken met GOODZO en dat heeft met name met de houding van de mensen te maken. GOODZO is lerende en dat betekent dat er wel eens een foutje gemaakt wordt. Dat hoort er bij en vervolgens heeft GOODZO een ‘hoe lossen wé dit op’ houding. Ze nemen initiatief, zijn flexibel en welwillend. Dat is prettig samenwerken."

Lees verder

Gebruikers omarmen vrijheid

Vrijheid komt niet vanzelf. Het vraagt om flexibiliteit van mensen en organisaties. Microsoft 365 en Teams maken dat mogelijk. Documenten delen, (video)chatten en presenteren met collega’s en externe partijen is nog nooit zo makkelijk geweest. Maar dan moet een nieuwe manier van werken wel geadopteerd worden door de organisatie. Het is dus belangrijk om niet alleen een nieuw platform aan te bieden, maar ook je medewerkers van begin tot eind mee te nemen in een nieuwe manier van werken en denken. Alleen dan is de moderne werkplek een succes.

Toegankelijk met het gevoel van veiligheid

Het moderne werken levert veel op in de vorm van vrijheid en toegankelijkheid. Maar stelt daarom wel nieuwe eisen aan beveiliging. Dit vraagt om intelligente security waar de verschillende componenten samenwerken om hackers, malware en virussen te slim af te zijn. Op basis van machine learning wordt er gekeken, geanalyseerd en gereageerd op verdacht gedrag. Als Sophos-partner, bieden wij deze veiligheid. Zodat jij overal kunt werken, zonder zorgen.

Ondersteuning waar je op kunt bouwen

Een nieuwe manier van werken is spannend. Het legt druk op de eindgebruikers en op de IT ondersteuning van een organisatie. Een druk die weggenomen kan worden door expertise, service en vertrouwen. Als Microsoft partner en trainer, begrijpen we de systemen waar jouw organisatie mee werkt. Daarom staan wij altijd voor je klaar. Met een leuke training, glimlach of gewoon een goed antwoord.

Wat kun je precies van ons verwachten?

Bij GOODZO staan de eindgebruikers centraal. Wij betrekken ze vanaf het begin van het proces. Vanaf ontwerp tot realisatie. Daarmee zorgen we voor een goede implementatie in de organisatie.

1
2
3

Planning

Door Early Adopters leren wij jouw huidige situatie en behoeften kennen. Met deze informatie zetten wij een traject en projectplan uit. Zo werken wij op een manier die echt bij jouw organisatie en medewerkers past.

Adoptie

Wij nemen medewerkers mee in het gehele traject. Bij de stappen die gezet moeten worden en de nieuwe manier van werken. Door middel van training en begeleiding. Om weerstand weg te nemen en draagvlak te creëren.

DevOps

De moderne werkplek, is een levend systeem. Het vraagt om doorontwikkeling en personalisatie. En om verdere ondersteuning en support bij het gebruik. Ook daar staat bij ons de gebruiker centraal.

De toekomst gaat geweldig zijn!

Voordat je aan die picknicktafel zit, tijdens die meeting via je telefoon, heb je grote stappen te zetten. Je moet van waar je nu bent, naar de toekomst gaan. Tijdens die stappen is het fijn om iemand naast je te hebben die je vertrouwt. Iemand die je écht ondersteund. GOODZO is zo’n partner. Doordat wij Microsoft Gold Partner zijn, blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En onze Microsoft Certified Trainers weten deze kennis in de praktijk over te brengen. Opgeleverd met de beveiliging van Sophos en de zekerheid van ons ISO 27001 certificaat.
Bij GOODZO hebben we veel aandacht voor de balans tussen systemen en mensen. Wij bieden oplossingen die rekening houden met de eindgebruiker én de toekomst van jouw organisatie.

Een aantal van onze IT Professionals

Maarten

Technical Lead | Consultant

Glenn

Projectmanager & Team Lead Cloud Services
Profiel bekijken

Bastiaan

Microsoft Trainer | SCOM Monitoring

Astrid

Microsoft Certified Trainer | Azure

Jeroen

Powershell | Infrastructuur

Tijd voor een koffietafelgesprek?

Plan een afspraak met Maarten en Eva

Wil je weten wat we bij GOODZO kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Wij komen graag bij je langs. Via onderstaande button kun je eenvoudig een afspraak inplannen.