Detachering

IT-Professionals voor in jouw team

Elk team heeft soms versterking nodig. En het liefst versterking waar je meteen wat aan hebt. GOODZO investeert veel in het vinden van de juiste IT-professionals. De gouden combinatie van motivatie, potentie en karakter.
Wij selecteren onze professionals niet alleen op technische skills en vaardigheden. Maar juist ook op interpersoonlijke kwaliteiten. Met GOODZO krijg je niet alleen een extra hand in je team, maar iemand waar je op kunt bouwen en mee kunt groeien.

Kijk onze webinar over User Adoption terug

Heb je de GOODZO webinar user adoption met Maarten Speelpenning en Anna Noorda gemist? Kijk deze nu terug! Liever direct met iemand over user adoption in migratietrajecten spreken? Neem dan vooral contact met ons op.

Terugkijken

“GOODZO is niet gewoon een leverancier, maar een partner.”

“GOODZO is goed in het vinden en binden van de juiste mensen. Eerlijke, ambitieuze mensen die klanten echt willen helpen, zowel de IT professionals als het stafteam. Ze denken dan ook echt mee en voegen iets toe in kennis en kunde. Daardoor ontstaat er een klik en een partnerschap.”
Jeffrey Janssen (CTO Avans Hogeschool)

Lees verder

Medewerkers met karakter

Wij selecteren onze professionals op HBO/WO denk- en werkniveau, technische kennis en communicatieve vaardigheden. We vragen een grote mate van flexibiliteit, zelfstandigheid en kwaliteit van hen. Hierdoor voegen GOODZO professionals echt waarde toe aan jouw team. Een antwoord hier en een lach daar. Collega's met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, doorzettersmentaliteit en passie voor IT.

Intensieve begeleiding vanuit GOODZO

Wij geloven dat mensen morgen meer kunnen dan vandaag. En om dat te realiseren, staan onze Fieldmanagers in nauw contact met de professionals bij opdrachtgevers. Zo staat niemand stil. Wij kennen onze mensen en geven ze de juiste handvatten om het beste uit zichzelf te halen, zodat zij optimaal functioneren. Gelukkige en goed getrainde collega's zijn de grootste aanwinst voor jouw team!

Echt van alle IT-markten thuis

Gezamenlijk kunnen onze IT-professionals hulp bieden op het gehele spectrum van IT. We stimuleren ze ook om hun eigen specialisatie te kiezen. Daarom hebben we professionals op het gebied van werkplek-, functioneel- en applicatiebeheer. En bieden zij ondersteuning bij support, beheer en ontwikkeling van jouw systemen. Op basis van de uitdagingen binnen jouw organisatie, bekijken onze Accountmanagers wie de beste ondersteuning voor jouw team is.

Wat kun je precies van ons verwachten?

GOODZO is een partner waarmee je kunt overleggen. Wij plaatsen geen poppetjes, wij bieden een oplossing voor jouw uitdaging. Dus zijn wij flexibel en werken wij alleen maar op maat. Een standaardpakket bestaat bij ons niet. Alleen mensen waar jij op kunt bouwen!

1
2
3

Luisteren

Iedere situatie is anders. Wat voor de ene organisatie als nieuw wordt ervaren, is voor een ander twee stappen terug. Dus luisteren we naar waar jij staat en welke ondersteuning jij nodig hebt.

Meedenken

Onze Accountmanagers helpen je bij het vinden van een oplossing voor jouw uitdagingen. Met klanten in het onderwijs, de financiële sector en de overheid, weten we wat er binnen deze branches actueel is.

Oplossen

Flexibiliteit zorgt ervoor dat onze professionals snel jouw team kunnen versterken. Collega’s waar je direct iets aan hebt en jouw team versterken. Wij blijven altijd in gesprek, ook als jouw situatie verandert.

Tijd voor een (virtueel) koffietafelgesprek?

Plan een afspraak met onze Accountmanagers.

Meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Via onderstaande knop kun je eenvoudig een afspraak inplannen.