menu

Really good at growing human capital (and we also happen to be great in IT)

Detachering IT Specialisten

Onze IT-medewerkers houden van hun jobs. Ze houden van telkens weer die 'andere' uitdagingen bij klantorganisaties. Dat wisselende werk geeft ze de juiste energie om de klus te klaren.

Bij GOODZO werken we met eigen krachten en een netwerk van fijne freelancers. Wij selecteren voor u de beste IT'er voor een normale prijs. Van Helpdeskmedewerker tot junior Projectleider. Van Projectleider tot interim IT-manager en van Cyber Security specialist tot Softwareontwikkelaar. Altijd met de juiste ervaring en certificaten.

We verzorgen de gehele procedure. Van selecteren, sollicitatiegesprekken, nabellen van referenties, tot en met het voorstellen van de kandidaten. 

We hebben regelmatig contact met onze medewerkers en freelancers over hun werkinhoud. Zo helpen we elkaar de uitdaging bij de klant zo goed mogelijk te doen. The GOODZO way.

Opdrachtgevers van GOODZO zijn onder andere; Rabobank, ING, SSC-IT, Gemeente Den Haag, BZK, ESSO, Anthos bank, Hogeschool Inholland, AEB, Harting Bank, CBR, Wigo4it, TU Delft, Parnassia, Avans Hogeschool en Ballast Nedam.

Meer weten of een afspraak maken?

Rian staat voor jou klaar. 

 

 

Bel of mail met Rian Dierikx