Wij helpen je met IT

IT-oplossingen waar je ook écht wat aan hebt!

Wij begrijpen dat jij je graag bezig houdt met de groei van je bedrijf.
En dat IT daarin niet een obstakel, maar juist ondersteunend moet zijn.

Of het nu gaat om nieuwe manieren van online samenwerken, een schonere en veiligere organisatie van accounts en gegevens, het aanleggen van betere netwerken of het optimaliseren van de servicedesk. Als Microsoft Gold Partner en Cloud Solutions Provider zitten wij bovenop de nieuwste functionaliteiten en ontwikkelingen in IT.

Met onze oplossingen op maat zorgen we er voor dat jouw werk makkelijker en efficiënter gaat.

IT-Support waar je op kunt bouwen

Natuurlijk zijn wij altijd bereikbaar. Natuurlijk lossen wij jullie IT-problemen op, zijn we snel en betrouwbaar en zorgen we voor de beste kwaliteit. Maar het liefst gaan we nog een stapje verder.

Omdat wij thuis zijn in IT, zien we vaak oplossingen die je zelf nog niet bedacht had. Een echte partner voert niet alleen uit, maar neemt zelf ook initiatief voor verbetering.

Maak jouw organisatie future-proof

Je IT goed laten draaien is best een uitdaging. Wij zien dat het onze klanten vaak al een heleboel kost om de huidige IT-processen te beheren. Wat betekent dat er voor innovatie en het future-proof maken van de organisatie bijzonder weinig aandacht en tijd overblijft.

Vanuit onze expertise hebben we een duidelijk zicht op wat er nodig is om een IT-afdeling toekomstbestendig te maken.

Projecten op maat

Soms besteden klanten hun volledige IT-afdeling aan ons uit. En soms kiezen we voor een samenwerking waarbij wij op projectbasis verbeteringen binnen een IT-afdeling doorvoeren.

Of het nu gaat om een Active Directory migratie, het aanschaffen van nieuwe hardware en klaarmaken voor gebruik, of het verhuizen naar de Cloud - soms zijn een paar weken of maanden genoeg om je IT weer volledig nieuw leven in te blazen.

Wat kun je precies van ons verwachten?

Wij beginnen altijd met luisteren en begrijpen wat jij als klant écht nodig hebt. Wij leveren daarom ook geen kant en klare producten, maar hebben oplossingen klaarstaan die we kunnen aanpassen en ombouwen. Daarmee kunnen we in weinig tijd naadloos aansluiten op jouw behoefte.

1
2
3

De toekomst

Met Modern Workplace richten we online werkplekken in die perfect zijn afgestemd op wat elke individuele gebruiker nodig heeft. Met één keer inloggen heb je toegang tot al je applicaties, die onderling informatie uit kunnen wisselen. Toegang is onafhankelijk van locatie, dus samenwerken kan overal.

Veilig, overzichtelijk, afgestemd op de gebruiker en online: echt de werkplek van de toekomst.

Samenwerken

Nieuwe online tools faciliteren geweldige nieuwe mogelijkheden voor online samenwerken. Met Microsoft Teams kunnen groepen op projectbasis eenvoudig bestanden delen, chatten en gezamenlijk agenda's, to do lijsten en planningen beheren.

Of het nu gaat om loodgieters op locatie, HR medewerkers of verpleegkundigen: de beste tools voor samenwerken maken elk team een heel stuk efficiënter.

Veiligheid

Iedereen heeft tegenwoordig te maken met gevoelige informatie. Informatie die aan de ene kant altijd beschikbaar moet zijn voor de juiste personen, en aan de andere kant beschermd tegen indringers.

Onze security experts zijn zelfs bij klanten in het bankwezen verantwoordelijk voor het upgraden van de veiligheid. Wij bieden bedrijven 24/7 een stabiele, overzichtelijke en vooral veilige IT-omgeving.

Betrokken tot en met de eindgebruikers

We zien om ons heen dat IT-oplossingen vaak onvoldoende worden afgestemd op de situatie van de klant. En dat er geen of weinig aandacht is voor de eindgebruiker. Met als risico dat dure IT-projecten helemaal de plank misslaan.

Wij vinden dat IT-oplossingen alleen zo genoemd mogen worden als álle gebruikers de verbeteringen ervaren als een stap vooruit.

Natuurlijk vraagt dat wat extra's van onze kant. We nemen de tijd om te luisteren, om maatwerk te ontwikkelen en te toetsen, om gebruikers wegwijs te maken in een nieuwe manier van werken. Wat ons betreft vanzelfsprekend!

Tijd voor een koffietafelgesprek?

Plan een afspraak met Roland of Maarten

Wil je weten wat we bij GOODZO kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Wij komen graag bij je langs. Via onderstaande button kun je eenvoudig een afspraak inplannen.