kluis, veiligheid, security, geld besparen, IT, talententen

Great man are not born great, they grow great

menu

Really good at growing human capital (and we also happen to be great in IT)

Drop in

The Job

Onze GOODZO talenten aan het woord #TROTS:

Wesley wordt de beste hacker van NL

Volgens collega's ben ik de meest hardcore IT'er. Computers en systemen uit elkaar halen, dat begon al vroeg bij mij. Bij GOODZO kan ik doen waar ik zin in heb en super goed in ben. De beste professionele hacker van Nederland worden bijvoorbeeld. Nu ben ik nog een noob, een beginner, maar dat duurt niet lang. Je vindt me vaak op Hackersevents.

Mijn droom? Grote systemen in organisaties te beveiligen door ze eerst te hacken. Zeker in de echte wereld waar het miljoenen kost als systemen down gaan of als je privé-gegevens zomaar op straat liggen. Security is mijn ding. Daag mij maar uit.

Marco bespaarde een bank 100.000 euro

Ik ben junior projectondersteuner. Dat klinkt saai, maar dat is het niet. Geef mij een klus en ik bijt me vast. Zo heb ik bij een bank 100.000 euro bespaard door overbodige dataopslag te ontdekken. Er wordt vaak dubbel opgeslagen en opslaan van gegevens kost geld. Bedrijven hebben vaak geen zicht op wat, door wie en waar wordt opgeslagen. Dat heb ik uitgezocht. Bij GOODZO heb ik veel vrijheid in het oppakken van dit soort projecten en er zijn zat opleidingsmogelijkheden. Ik hou wel van zo'n ontdekkingsreis. Het tempo bepaal jezelf. Zolang er maar tempo in zit.

Mark haalt de bezem door systemen

Slimme oplossingen bedenken en uitvoeren. Dat doe ik als consultant en projectleider. Half Nederland draait op logge oude, dure IT-systemen. Zonde!

Bij mijn vorige klus heb ik de old-fashioned manier van video-conferencing met camerasystemen vereenvoudigd. Omdat nu elke laptop of mobiel al een goede camera heeft, is een connectie met een groot scherm appeltje-eitje. Verder heb ik de internationale belkosten bij een organisatie verlaagd door een slim Mifi-apparaatje in te zetten. Een soort personal Wifi, zodat je de lokale kosten betaalt waar je normaal op toptarieven zit. 

Doe mee, drop je CV

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken om te solliciteren kun je hieronder je curriculum vitae droppen. We zijn benieuwd. Wil je eerst even praten, bel dan 079-3430909