Leef je mooiste leven, IT, Werken is leuk, positief, Goodzo

I am gonna make you an offer you can't refuse

menu

Really good at growing human capital (and we also happen to be great in IT)

Godfather

Professionals bij GOODZO

We hebben diverse professionals bij ons werken. Ik ben Eugène en als projectleider ben ik een typisch bouwer en verbinder. Binnen GOODZO heb ik regelmatig een talent pool van starters onder mijn hoede. Ik ben rustpunt en tevens vraagbaak voor die groep. Ze noemen me hier 'The Godfather.' Nou, dat gaat me goed af. Dat komt omdat ik handbalcoach ben in mijn vrije tijd. Verder ben ik gedetacheerd als projectleider bij diverse bedrijven. 

Senior projectmanager

Een van mijn collega’s is Sidney. Hij is als ZZP’er meer dan 20 jaar actief als ICT Project- en Programma Manager. Hij is nu Senior Project Manager bij een internationale financiële organisatie. Een van zijn opdrachten is de migratie van ongeveer 40.000 werkplekken. Als Project Manager Infrastructuur was hij eveneens verantwoordelijk voor de optimalisatie en migratie van 3 datacenters voor deze opdrachtgever.

We hebben regelmatig professionals nodig

Het gaat goed met onze klanten, dus hebben we continu professionele instroom nodig. Je komt bij ons in dienst of in onze eerste kring van top-freelancers. We hebben een rechtstreekse relatie met de klant waardoor de 'inhuurketen' zo kort mogelijk is. We doen niet ingewikkeld over onze uurtarieven en marges. Daar zijn we open over. Wel zo eerlijk!

Wil je bij ons werken? Hieronder kun je je CV achterlaten. Of neem contact op via de chatfunctie.

De communicatie met GOODZO vind ik plezierig. Samen met GOODZO heb ik het vaak over de inhoud van mijn job en helpen we de klant met zijn uitdaging.

Sidney

Doe mee, drop je CV

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken om te solliciteren kun je hieronder je curriculum vitae droppen. We zijn benieuwd. Wil je eerst even praten, bel dan 079-3430909