a person wearing glasses
a man smiling for the camera
a man in a suit smiling
a man smiling for the camera
a man smiling for the camera
a person with the arms crossed
a woman smiling for the camera

Meet the new breed

of IT

Wij maken IT menselijk

Een diep geloof in het talent van mensen

Wij zijn Goodzo. We geloven dat wat mensen willen en kunnen belangrijker is dan wat mensen tot nu toe op hun cv hebben staan. Want we geloven in menselijke groei.
Goodzo'ers vormen een nieuwe groep IT'ers die IQ, EQ en een onovertroffen groeimindset met elkaar weten te combineren en daarmee anderen en zichzelf verder brengen.
Play
Sluiten
40+ partners
FD Gazelle Award 2021
Computable Award 2023
150+ Goodzo’ers
40+ partners
FD Gazelle Award 2021
Computable Award 2023
150+ Goodzo’ers
a person with the mouth open

Voor mensen met lef

Bij Goodzo ontwikkel je jezelf in drie fases tot een volwaardige consultant. Wat je achtergrond ook is: hier begint jouw nieuwe carrière in de IT.  

Schrijf je in voor onze Job Alerts

a glass of water on a table

Voor bedrijven en organisaties

Of het nu gaat om detachering, consultancy, outsourcing of training: empathie is van onschatbare waarde om processen te laten vloeien en bedrijven te laten groeien

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Where empathy goes, business flows

Wij leiden empathische mensen op tot IT'ers die processen te laten vloeien en bedrijven te laten groeien.

Wij leiden empathische mensen op tot IT'ers die processen te laten vloeien en bedrijven te laten groeien.

Consultancy & Detachering

Onze consultants maken direct het verschil met hun kennis, empathisch vermogen en op de eindgebruiker gerichte mindset. Of het nu gaat om support, applicatiebeheer, Mendix-development of het opzetten van een Modern Workplace: wij zijn pas tevreden als de eindgebruiker dat ook is.

Outsourcing

IT is de driver voor iedere organisatie. Het is een oneindige stroom aan informatie en processen die ervoor zorgt dat teams vloeiend draaien en bedrijven kunnen groeien. Maar dat betekent niet dat je daar iedere dag zelf mee bezig hoeft te zijn. Wij ontzorgen je op de processen waar je niet mee bezig wil zijn. Van je servicedesk tot het outsourcen van de gehele IT-omgeving, zowel op locatie als in de cloud.
IT consultant Sol vertelt over de tweede fase van het IT Growth Program: de Deep Dive

Projecten

Binnen je IT-afdeling krijg je te maken met uitdagingen waarvoor je de kennis, ervaring en tijd zelf niet altijd in huis hebt. Denk bijvoorbeeld aan migraties van Office365 en Azure, applicatieontwikkeling, user adoption of algemene verbetertrajecten. Met onze eigen visie en projectmethodiek zorgen we ervoor deze projecten succesvol af worden gerond.
Als IT consultant bij Goodzo kun je rekenen op wekelijkse vrijdagmiddagborrels

Training

In een wereld die zo in beweging is als de IT, is training van mensen uit je organisatie essentieel. Goodzo zorgt ervoor dat je medewerkers het maximale uit nieuwe applicaties en systemen kunnen halen. Denk bijvoorbeeld aan een Mendix training, het opleiden van medewerkers tot citizen developer en user adoption.