Bouw en Techniek

Een digitale basis die staat als een huis. Daar gaan we voor.

IT als stevig fundament

We weten het: werken in de bouw of techniek is een vak apart. Goodzo is Mendix Partner en zorgt ervoor dat het fundament voor de werkzaamheden van jouw organisatie staat, helpt met capaciteitsproblemen en is het bedrijf waar je de IT-projecten die niet bij je core-business horen naar kunt outsourcen. Zo zorgen we samen voor snelheid en flow in jouw IT-processen, waarmee we de eindgebruiker gelukkiger maken en de organisatie laten groeien.

No items found.
Van Neynsel

'Zorgmedewerkers moeten bezig zijn met mensen, in plaats van technische randzaken. Goodzo ondersteunt ons daarin.'

Van Neynsel is een Brabantse ouderenzorgorganisatie, waar het zorg levert op zeven verschillende locaties. Sinds het voorjaar van 2022 werken we op verschillende vlakken samen om ervoor te zorgen dat IT bijdraagt aan een nóg betere zorg. Jeroen van Bommel (Directeur financiën en bedrijfsvoering bij Van Neynsel) en onze Senior Account Manager Stefanie kijken samen naar een klantrelatie die al gauw uitgroeide tot een waardevol partnership en die voor verbinding zorgt tussen zorgmedewerkers en IT.

CAM IT

'De mens moet altijd centraal staan. Daarom zijn Goodzo en CAM IT zo'n goede match.'

Onze partner CAM IT verzorgt meer dan 50 duizend werkplekken in dertien verschillende ziekenhuizen. En dat is een behoorlijke klus, die veel kennis van de techniek, de zorg en de eindgebruikers vraagt. We vroegen Willem-Jan Dekkers (Manager Operations) en Goodzo'er Sebastiaan van Oers (Procesmanager) hoe dit in zijn werk gaat en wat de toegevoegde waarde van Goodzo is in een wereld waar er altijd druk op de ketel staat.

Parnassia

'De kracht van Goodzo zit in het ontzorgen'.

De Parnassia Groep is een zorginstelling voor geestelijke gezondheidszorg en heeft vestigingen door bijna heel Nederland. Als teamleider technisch beheer is Erik te Hoonte iedere dag bezig met het ontzorgen van zo'n 14 duizend medewerkers, die jaarlijks goed zijn voor zo'n 90 duizend meldingen op de IT-servicedesk.

Goodzo IT Trainee lacht in de camera
Playbutton voor het afspelen van de Goodzo video
Bekijk video

Samenwerken met Goodzo

Direct van start

Wil je gaan? Dan gaan we! We gaan pragmatisch aan de slag, kunnen je snel en concreet helpen en blijven constant met je meedenken.

Kennis en expertise

Goodzo weet wat er speelt en hoe organisaties binnen de bouw en techniek het beste geholpen kunnen worden op het gebied van bedrijfskritische applicaties en generieke software.

Stabiliteit

Ons uitgangspunt is een stabiele samenwerking voor de lange termijn, waardoor je altijd verzekerd bent van onze kennis en expertise.

Ontzorgen

Jouw organisatie focust zich op zijn core business, wij zorgen ervoor dat de IT daarin nooit de beperkende factor is.

Mendix en Microsoft

We zijn Mendix Solution Partner, Learning Academy Partner en Microsoft Gold Partner, waardoor onze consultants niet alleen de juiste kennis kunnen toepassen maar we ook de mensen binnen jouw organisatie meenemen in de nieuwste ontwikkelingen.

Empathie

Met Goodzo haal je enthousiaste professionele mensen in huis, die goed kunnen communiceren en zich in weten te leven in collega's en eindgebruikers als aannemers, projectmanagers en uitvoerders.

No items found.
No items found.
No items found.

Onze werkwijze

Om tot de best mogelijke oplossing van jouw probleem te komen, werken we met vier stappen. We nemen je graag mee door ieder deel van ons proces, dat volledig is gericht op het gelukkig maken van de mensen binnen jouw organisatie én de eindgebruiker.

01

Kennismaking

Voor een prettige en constructieve samenwerking is het essentieel dat je elkaar door en door kent. Onze partnerships zijn gebouwd op gelijkwaardigheid, niet op afhankelijkheid. Een uitgebreide kennismaking vormt de basis voor het oplossen van jouw probleem.

02

Inventarisatie

We gaan dieper in op dat waar je naar op zoek bent. We willen alles weten over jouw vraagstuk, want het komt geregeld voor dat wat op het eerste gezicht het probleem lijkt, eigenlijk het gevolg is van iets anders.

03

Strategie

Met deze input gaan we aan de slag. We bepalen welke diensten er nodig zijn om tot de ideale duurzame oplossing voor jouw vraagstuk te komen.

04

Realisatie

We stellen samen een plan van aanpak op en gaan aan de slag om jouw business weer in flow te brengen.

Een diep geloof in het talent van mensen

Bij Goodzo werken mensen met allerlei verschillende achtergronden. Onze mensen zijn ambitieus, leergierig en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Mensen die weten hoe het is om hard te werken. Flexibel, adaptief, hands-on, met flink wat incasseringsvermogen en een goed oog voor hoe dingen beter kunnen. Met als belangrijkste doel dat de eindgebruiker geen zorgen meer heeft. Doordrongen zijn van de impact van je werk. Dat is de standaard van Goodzo.

a man with a beard smiling

Neem contact op

met

Sebastiaan

We vertellen je graag meer over hoe we werken en hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen. Laat je gegevens achter. Dan neemt een van onze mensen zo snel mogelijk contact met je op. Zonder dat je direct al ergens aan vast zit, natuurlijk.

Veelgestelde vragen

Kan Goodzo altijd leveren?

Op het gebied van Consultancy en Detachering, Mendix Development en Cloud Engineering zijn wij altijd in staat om een passende oplossing te bieden.

Heb ik een vast contactpersoon tijdens het hele proces?

Ja, binnen Goodzo werken we voor onze opdrachtgevers met vaste contactpersonen op het gebied van accountmanagement, careermanagement en consultancy.

Welke diensten bieden jullie aan?

Wij bieden de volgende diensten aan op IT-gebied: consultancy & detachering, dienstverlening, projecten en training. Dit doen we van support en beheer tot applicatieontwikkeling.

Lees hier meer over de impact die onze Goodzo-benadering heeft op opdrachtgevers en hun eindgebruikers.

Hoe groot zijn de organisaties waar jullie voor werken?

De omvang van onze opdrachtgevers varieert van MKB tot corporate, van tweehonderd eindgebruikers tot 40 duizend eindgebruikers. We hebben ruim dertig klanten waar onze 150 consultants werkzaam zijn.

Werken jullie met brokers?

Ja, dat doen we. We werken al jaren op een prettige manier samen met brokers zoals Headfirst Group en Brainnet.