Applicatie beheer

Om het beste uit je applicaties te halen, is goed applicatiebeheer essentieel. Als Mendix en Microsoft Cloud Solution Partner helpen wij je bij support, updates, upgrades, bug-/hotfixing en doorontwikkelingen.  

Voor iedere situatie een beheer oplossing

Geen beheer expertise in huis? Bij Goodzo ontzorgen wij door alles op het gebied van support en beheer uit handen te nemen. Zo zorgen we voor een hoge beschikbaarheid van je applicatie(s) door proactieve monitoring, betere performance en een up-to-date omgeving. Kan jouw team zich weer volledig focussen op de core business van de organisatie. Wel zo fijn.

FME

Outsourcing en Migratie | 'Goodzo levert uiteindelijk een betere dienstverlening dan dat wij zelf zouden kunnen doen'

Steven van Bemmel is Manager ICT en Market & Data Analytics bij FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie. De afgelopen jaren heeft hij zijn afdeling zien veranderen: van een afdeling dat alles op het gebied van ICT zelf deed, transformeerde het naar een regie-organisatie.

BAM

Applicatie Beheer | 'Goodzo levert betrouwbaarheid waar Koninklijke BAM Groep op kan bouwen'

Koninklijke BAM Groep is een van de grootste bedrijven van Nederland. BAM Infra ontwikkelt, bouwt en onderhoudt projecten over de hele wereld. Marijn de Wit werkt nu enkele jaren voor BAM Infra en een groot onderdeel van zijn werkzaamheden is het aansturen van het Application Services Digital Construction team. Dat team is verantwoordelijk voor het beheer van honderden verschillende applicaties, die een groot aantal eindgebruikers helpt met het ontwerpen en bouwen van projecten door heel Nederland.

De voordelen van Goodzo als Applicatie Beheer partner 

Security

Goodzo is ISO27001 gecertificeerd en compliant met de meeste wet- en regelgeving. Hierdoor ben je er zeker van dat we aan alle veiligheidseisen voldoen en dat alle data veilig is opgeslagen. 

Verbindend

De consultants van Goodzo begrijpen de klant en weten wat ervoor nodig is om samen met alle stakeholders te werken aan de ideale oplossing voor de eindgebruiker. 

Met lef

We zullen altijd vragen blijven stellen om de vraag achter de vraag te ontdekken. Zo maken we je applicaties nog beter en haal je nog meer uit je bestaande applicatielandschap.  

Mendix en Microsoft
+
Partner
20+
+
Applicatie consultants
200+
+
Applicaties ontwikkeld & beheerd

Wanneer besteed je applicatie beheer uit? 

Voor succesvol beheer is het van belang dat er een eindverantwoordelijke is voor alle systemen. Heb je voor elke applicatie een eigen beheerder? Grote kans dat er ruis ontstaat, omdat de gezamenlijke visie mist. Zonde! Want dit zorgt vaak voor veel dubbel werk. Is IT niet de hoofdzaak of heb je geen interne IT-afdeling? Ook dan is het outsourcen van applicatiebeheer de oplossing.

Goodzo zorgt voor visie, kennis en geeft prioriteit. Zo kunnen jouw applicaties gewoon lekker soepel blijven draaien en kan jouw team zich weer volledig focussen op de core business van de organisatie. Met als belangrijkste doel dat de eindgebruiker geen zorgen meer heeft en morgen gelukkiger is dan vandaag.

Blije Goodzo collega's lachen in de camera

Neem contact op

met

Ruben

Meer weten? Neem contact op met Ruben We vertellen je graag meer over hoe we werken en hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen. Laat je gegevens achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Zonder dat je direct al ergens aan vast zit, natuurlijk.

We werken met organisaties uit verschillende branches

IT is overal en daarom zijn wij dat ook. Goodzo helpt organisaties uit allerlei verschillende branches, maar de kern van ons werk blijft hetzelfde. Lees hier meer over de impact die onze Goodzo-benadering heeft op opdrachtgevers en hun eindgebruikers.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen gevonden.