Onderwijs

Al doende leert men. Maar soms is extra kennis en expertise ook wel fijn.

Ontwikkeling dankzij IT

Niemand kan zich ontwikkelen zonder aandacht. Dat weten we zelf maar al te goed. Hoe meer aandacht je aan de IT besteedt, hoe flexibeler de manier van onderwijzen wordt. Goodzo slaat een brug tussen je docententeam en de IT en zorgt voor de beste ervaring voor jouw leerlingen. Van Osiris tot Brightspace tot Blackboard: samen zorgen we met maatwerk voor flow in IT-processen waarmee we de eindgebruiker gelukkiger maken en de organisatie als geheel laten groeien.

No items found.
No items found.
Goodzo IT Trainee lacht in de camera
Playbutton voor het afspelen van de Goodzo video
Bekijk video

Samenwerken met Goodzo

Direct van start

Wil je gaan? Dan gaan we! We gaan pragmatisch aan de slag, kunnen je snel en concreet helpen en blijven constant met je meedenken.

Kennis en expertise

Osiris, Blackboard en Brightspace vormen het fundament voor flexibel onderwijs. Goodzo heeft de ervaring, ziet wat er speelt en weet hoe we jouw organisatie het beste kunnen helpen.

Stabiliteit

Ons uitgangspunt is een stabiele samenwerking voor de lange termijn, waardoor je altijd verzekerd bent van onze kennis en expertise.

 

Ontzorgen

Jouw organisatie focust zich op zijn core business, wij zorgen ervoor dat de IT daarin nooit de beperkende factor is.

Mendix en Microsoft

We zijn Mendix Solution Partner, Learning Academy Partner en Microsoft Gold Partner, waardoor onze consultants niet alleen de juiste kennis kunnen toepassen, maar we ook de mensen binnen jouw organisatie meenemen in de nieuwste ontwikkelingen.

Empathie

Met Goodzo haal je empathische mensen in huis, die goed kunnen communiceren en zich in weten te leven in collega's en eindgebruikers als docenten, studenten en ondersteunend personeel.

No items found.
No items found.
No items found.

Onze werkwijze

Om tot de best mogelijke oplossing van jouw probleem te komen, werken we met vier stappen. We nemen je graag mee door ieder deel van ons proces, dat volledig is gericht op het gelukkig maken van de mensen binnen jouw organisatie én de eindgebruiker.

01

Kennismaking

Voor een prettige en constructieve samenwerking is het essentieel dat je elkaar door en door kent. Onze partnerships zijn gebouwd op gelijkwaardigheid, niet op afhankelijkheid. Een uitgebreide kennismaking vormt de basis voor het oplossen van jouw probleem.

02

Inventarisatie

We gaan dieper in op dat waar je naar op zoek bent. We willen alles weten over jouw vraagstuk, want het komt geregeld voor dat wat op het eerste gezicht het probleem lijkt, eigenlijk het gevolg is van iets anders.

03

Strategie

Met deze input gaan we aan de slag. We bepalen welke diensten er nodig zijn om tot de ideale duurzame oplossing voor jouw vraagstuk te komen.

04

Realisatie

We stellen samen een plan van aanpak op en gaan aan de slag om jouw business weer in flow te brengen.

Een diep geloof in het talent van mensen

Bij Goodzo werken mensen met allerlei verschillende achtergronden. Onze mensen zijn ambitieus, leergierig en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Mensen die weten hoe het is om hard te werken. Flexibel, adaptief, hands-on, met flink wat incasseringsvermogen en een goed oog voor hoe dingen beter kunnen. Met als belangrijkste doel dat de eindgebruiker geen zorgen meer heeft. Doordrongen zijn van de impact van je werk. Dat is de standaard van Goodzo.

Neem contact op

met

Stefanie

We vertellen je graag meer over hoe we werken en hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen. Laat je gegevens achter. Dan neemt een van onze mensen zo snel mogelijk contact met je op. Zonder dat je direct al ergens aan vast zit, natuurlijk.

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van low-code?

Mendix staat voor eenvoud, snelheid en flexibiliteit, omdat er met voorgedefinieerde bouwstenen gewerkt wordt. Wij leveren een systeem op dat volledig aansluit op jouw bedrijfsdoelen. Mendix werkt goed samen met andere systemen en is gebruiksvriendelijk voor de eindgebruiker. Het past dus ook perfect als schil over of schakel tussen complexe systemen, zodat de data beter bereikbaar is voor eindgebruikers als studenten en docenten.

Hebben jullie wel eens een serviceplein ingericht?

Binnen het onderwijs en de zorg hebben we voor verschillende opdrachtgevers servicepleinen ingericht. Inclusief een ingericht selfserviceportal, een getraind multidisciplinair serviceteam en de mogelijkheid tot call-overflow naar onze eigen servicedesk.

Welke diensten bieden jullie aan?

Wij bieden de volgende diensten aan op IT-gebied: consultancy & detachering, dienstverlening, projecten en training. Dit doen we van support en beheer tot applicatieontwikkeling.

Lees hier meer over de impact die onze Goodzo-benadering heeft op opdrachtgevers en hun eindgebruikers.

Wat is de visie van Goodzo op flexibel onderwijs?

Flexibel onderwijs kenmerkt zich door de mogelijkheid om tijd- en plaatsonafhankelijk onderwijs te volgen, gepland en getimed door de individuele keuzes van studenten. Docenten krijgen steeds meer mogelijkheden om werkvormen en leermiddelen op een flexibele en laagdrempelige manier aan te bieden. Dit vereist dezelfde flexibiliteit en efficiëntie van de IT-omgeving. Door het bouwen van bijvoorbeeld een flexibel applicatielandschap met Mendix, de inzet van ICT-coaches en het inrichten van een serviceplein kan een onderwijsorganisatie Flexibel Onderwijs niet alleen aanbieden en faciliteren, maar ook toekomstbestendig en gefocust op kwaliteit door blijven ontwikkelen.

Lees hier over de impact die onze Goodzo-benadering heeft op onze partners in het onderwijs.

Hebben jullie ervaring met Europese aanbestedingsplicht?

Ja, binnen Goodzo hebben wij ervaring op het gebied van Europese aanbestedingsplicht. Zo worden onze Accountmanagers en Consultants getraind en begeleid door aanbestedingsspecialist Octavia Siertsema.