'Goodzo en Avans hebben met elkaar gemeen dat mensen opleiden en laten groeien centraal staat'.

Jeffrey Janssen
lezen
CTO Avans Hogeschool in gesprek met de General Manager en een mendix developer van Goodzo

Jeffrey Janssen is CTO van Avans en verantwoordelijk voor alle IT-dienstverlening binnen de hogeschool. Dit doet hij al meer dan tien jaar. In die tien jaar heeft hij veel zien veranderen: Avans heeft enorme stappen gemaakt. Samen met Anna Noorda (General Manager) en Vicky Schnitzler (Mendix developer) van Goodzo kijkt hij terug op de samenwerking met Goodzo en naar de ontwikkelingen die IT en het onderwijs samen doormaken.

Jeffrey Janssen is CTO van Avans en verantwoordelijk voor alle IT-dienstverlening binnen de hogeschool. Dit doet hij al meer dan tien jaar. In die tien jaar heeft hij veel zien veranderen: Avans heeft enorme stappen gemaakt. Samen met Anna Noorda (General Manager) en Vicky Schnitzler (Mendix developer) van Goodzo kijkt hij terug op de samenwerking met Goodzo en naar de ontwikkelingen die IT en het onderwijs samen doormaken.

CTO Avans Hogeschool in gesprek met de General Manager en een mendix developer van Goodzo

'Blijf bij ons en groei, dat willen we allebei uitstralen.'

Anna: Goodzo gelooft dat mensen morgen meer kunnen dan vandaag. Avans is precies hetzelfde. We moedigen mensen aan om dingen gewoon te doen. Misschien ga je een keer onderuit, maar daar leer je van en dat maakt je morgen weer beter. Blijf bij ons en groei, dat willen we allebei uitstralen.

Jeffrey: Het is onze natuurlijke mindset, we gebruiken die mindset ook om bepaalde keuzes te verantwoorden. De ontwikkeling van onze mensen vinden we ontzettend belangrijk, bijvoorbeeld bij de interne promotie van Vicky.

Vicky: Toen er een plekje vrij kwam als Mendix developer, was mijn huidige opdracht als ICTO Coach nog niet volledig afgerond. We zijn in gesprek gegaan, en ik kreeg de vraag hoe graag ik deze stap wilde maken. En of deze stap nodig was om me te blijven ontwikkelen. Dat was zo. Mijn afdelingshoofd vond dat niet ideaal, maar ik heb die stap toen toch mogen zetten. Ze wilden mij niet remmen in mijn ontwikkeling, dat is tekenend voor deze organisatie.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

"
Avans Hogeschool gebouw

Anna: Soms kom je erachter dat mensen echt heel erg goed zijn in de rol die ze hebben. Dat is heel erg waardevol voor een organisatie, daarom kunnen we iemand alleen in heel goed overleg zo'n nieuwe stap laten maken. Maar organisaties zouden nooit afhankelijk moeten zijn van een leverancier. Daarom is het ook een van onze doelen om kennis te borgen, zodat een opdrachtgever voor zichzelf kan zorgen. 

Vicky: Het gaat er in de kern over dat je iets op zo'n manier achterlaat, dat je vervanger op dezelfde voet door kan. Een afdeling of een bepaalde functie moet niet afhankelijk zijn van een individu, dat vinden we bij Goodzo echt heel erg belangrijk.

'Voordoen, samen doen, zelf doen. Dat is ons uitgangspunt.'

Jeffrey: Voordoen, samen doen, zelf doen. Dat is ons uitgangspunt. In eerste instantie ontwikkelden we niets zelf, terwijl het de ambitie van Avans is om wendbaar en veerkrachtig te zijn. Dat begint bij de ondersteunende diensten binnen onze organisatie en dat heeft geleid tot de keuze om zelf software te gaan ontwikkelen Toen we als Avans meer met Mendix gingen werken, hebben we Goodzo ingeschakeld om het voor te doen. Daarna hebben we het een poosje samen gedaan, en nu zijn we in staat om zelf Mendix-componenten te bouwen. Dat is een geweldige ontwikkeling en het bewijs van een waardevolle samenwerking.  

Anna: We matchen op ons hart voor het onderwijs. Wij snappen de pijn van het zijn van een opleider. Om je doelstellingen te behalen heb je een basis nodig, dat is meer dan kennis en ervaring. Het vraagt om toewijding van je mensen, die snappen dat Avans wil groeien en die daar maar wat graag aan bij willen dragen. Dat is waarvoor je werkt. Voor een succesvolle samenwerking moet je door en door begrijpen waarom een opdrachtgever doet wat het doet. 

Jeffrey: Dat is het. Dat is ook tekenend voor Goodzo: betrokkenheid. Het willen begrijpen. Er zijn maar weinig partijen die op deze manier betrokken zijn bij een organisatie als de onze.

General Manager en mendix developer van Goodzo op een bank bij Avans

'We willen iedere dag beter worden en ervoor zorgen dat Avans beter wordt.'

Vicky: Wat ik bij mezelf en mijn Goodzo-collega's zie is dat we allemaal iets willen bijdragen. Niet alleen maar doen wat je moet doen en dan lekker naar huis. We willen iedere dag beter worden en ervoor zorgen dat Avans iedere dag beter wordt. Dat is ook echt iets waarop Goodzo selecteert, we zijn allemaal mensen die net dat stapje extra doen. Niet alleen uitvoeren wat er van je gevraagd wordt, maar processen verbeteren en werkzaamheden efficiënter maken. 

Jeffrey: Dat is heel mooi om te zien. We juichen eigen initiatieven ook toe. Dat gaat natuurlijk ook best eens mis, maar dat geeft niet. Je mag ook struikelen. Daar leer je alleen maar van, zoals we nu al bijna vijf jaar met elkaar aan het leren en ontwikkelen zijn.

Anna: En we leren allemaal nog iedere dag. Goodzo zou niet zijn waar we nu zijn, als we de samenwerking met Avans niet hadden gehad. Jeffrey zag de potentie en durfde het aan om met ons te starten. We hebben talloze mogelijkheden gekregen om te ontdekken wie we zijn als bedrijf en veel van onze mensen hebben de ruimte gekregen om goed te worden in het werk wat ze doen.

Join the new breed
of IT. Sluit je aan bij Goodzo.

Neem contact op

met

Stefanie

We vertellen je graag meer over hoe we werken en hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen. Laat je gegevens achter. Dan neemt een van onze mensen zo snel mogelijk contact met je op. Zonder dat je direct al ergens aan vast zit, natuurlijk.

Start het IT Traineeship en groei door tot mendix developer

Meer weten over jouw
IT-Carrière bij Goodzo?

Meer weten over jouw IT-carrière bij Goodzo? Bekijk dan ons IT Growth Program. We vertellen je precies hoe we jouw nieuwe carrière in de IT vormgeven.

Sluiten
Stel je vraag

We vertellen je graag meer over onze diensten, hoe we werken en hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen. Laat je gegevens en je bericht achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Bedankt, we hebben je inzending ontvangen!
Er ging iets mis tijdens het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.