Applicatie beheerder

Applicatiebeheer op alle niveaus. Door brede ervaring met het inrichten, implementeren en optimaliseren van support & beheer zijn wij er waar jouw organisatie het nodig heeft.

Een goed functionerende applicatie 

Met aandacht voor continuïteit zorgen onze applicatiebeheerders zorgen ervoor dat jouw applicaties soepel draaien. Van upgrades, monitoring, updates, de doorontwikkeling van functionaliteit tot hotfixing, ze houden alles in de gaten. Ze zijn experts in het verbinden van verschillende teams, prioriteiten stellen en begrijpen precies wat jouw bedrijf nodig heeft.  

Hoe? Onze applicatiebeheerders zijn nieuwsgierig en sociaalvaardig. Ze houden de boel draaiende, zorgen voor tevreden gebruikers, waarborgen processen en kunnen snel inspringen waar nodig. Zo kan jouw team continue op volle kracht vooruit. Met hun ervaring en kennis kunnen zij direct toegevoegde waarde leveren aan jouw (Dev)Ops team of Center of Excellence.

BAM

'Goodzo levert betrouwbaarheid waar Koninklijke BAM Groep op kan bouwen'.

Koninklijke BAM Groep is een van de grootste bedrijven van Nederland. BAM Infra ontwikkelt, bouwt en onderhoudt projecten over de hele wereld. Marijn de Wit werkt nu enkele jaren voor BAM Infra en een groot onderdeel van zijn werkzaamheden is het aansturen van het Application Services Digital Construction team. Dat team is verantwoordelijk voor het beheer van honderden verschillende applicaties, die een groot aantal eindgebruikers helpt met het ontwerpen en bouwen van projecten door heel Nederland.

Gemeente Rotterdam

'Direct positieve impact op de inwoners van Rotterdam maken, dat is het mooist.'

Gemeente Rotterdam heeft de ambitie om de inwoners gelukkiger en meer betrokken te laten zijn met hun woonomgeving. Met het nieuw ontwikkelde digitaal participatieplatform Mijn Rotterdam krijgt de burger een stem: het is in het leven geroepen om de inwoners van Rotterdam met eigen ideeën meer invloed te geven op hun leefomgeving.

Waarom kiezen voor de Applicatie Beheerders van Goodzo?

Verbindend

De consultants van Goodzo begrijpen de klant en weten wat ervoor nodig is om samen met alle stakeholders te werken naar een goed functionerende applicatie

Met lef

De juiste vragen stellen en jou als opdrachtgever durven challengen: zo bereiken we het beste resultaat. We stellen de vraag achter de vraag en onderzoeken de kern van een probleem. Zo lossen wij het probleem ook echt op.

Planmatig

We hebben ons eigen beheer aanpak waarmee we applicaties beheren en door ontwikkelen. Dit doen we proactief, zodat we problemen voorkomen. 

Mendix en Microsoft
+
Partner
20
+
Applicatie Consultants
200
+
Applicaties ontwikkeld & beheerd

Kunnen applicatie beheerders van Goodzo ook maatwerk applicaties beheren? 

Zeker! Onze applicatie beheerders zijn in te zetten in iedere omgeving, ongeacht de grootte. Onze mensen zijn getraind in diverse frameworks, applicaties en platforms zoals Mendix en Microsoft Power Platform. Hierdoor zijn ze in staat om ook maatwerk applicaties te beheren. Op alle niveaus zorgen we voor zichtbare verbetering in je processen. En met hun sociale skills zijn ze in no-time van waarde binnen jouw organisatie. 

Blije Goodzo collega's lachen in de camera

Neem contact op

met

Ruben

We vertellen je graag meer over hoe we werken en hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen. Laat je gegevens achter. Dan neemt een van onze mensen zo snel mogelijk contact met je op. Zonder dat je direct al ergens aan vast zit, natuurlijk.

We werken met organisaties uit verschillende branches

IT is overal en daarom zijn wij dat ook. Goodzo helpt organisaties uit allerlei verschillende branches, maar de kern van ons werk blijft hetzelfde. Lees hier meer over de impact die onze Goodzo-benadering heeft op opdrachtgevers en hun eindgebruikers.

Veelgestelde vragen

Kan Goodzo altijd leveren?

Op het gebied van Consultancy en Detachering, Mendix Development en Cloud Engineering zijn wij altijd in staat om een passende oplossing te bieden.

Wat is de toegevoegde waarde van een Goodzo’er?

Goede vraag. De Cloud Engineers van Goodzo kunnen snel aan de slag op ieder niveau.

Ze weten de verschillende stakeholders van je organisatie met elkaar te verbinden en hebben een sterke op eindgebruikers gerichte mindset. En omdat we ze als Microsoft Cloud SolutionPartner zelf hebben opgeleid, ben ook jij verzekerd van het allerbeste resultaat.