Mendix Training

Verhoog de slagkracht van je organisatie door eigen medewerkers op te leiden tot Mendix Developer.

Mendix Training op maat

Sinds 2019 is Goodzo gelicenseerd Mendix-partner op Solutions- en Academy-gebied. Dat betekent dat we onze eigen werknemers en die van jou op kunnen leiden, om zo het maximale resultaat uit Mendix te halen. Deze trainingen stellen we volledig samen op basis van waar jouw organisatie behoefte aan heeft. Dat kan bijvoorbeeld een groepstraining zijn waarin we twaalf weken lang één dag per week training geven en een applicatie bouwen, maar een 1-op-1-traject is ook mogelijk. En om ervoor te zorgen dat de kennis na afloop niet verloren gaat, werken we vaak met een Community Lead. De Community Lead fungeert als aanspreekpunt voor je medewerkers en zorgt ervoor dat hun kennis volledig up-to-date blijft, ook als de training is afgelopen.

Eurofins

‘Door nu zelf applicaties te beheren en ontwikkelen, kunnen we quick to market zijn en vernieuwend blijven’

Een op maat gemaakt trainingsprogramma waarin trainees in een aantal weken leren om apps te bouwen met Mendix, dat is de Mendix Bootcamp Training. Bij Goodzo hebben we een training opgezet vanuit de visie dat het voor organisaties belangrijk is om hun eigen slagkracht te verhogen.

Gemeente Rotterdam

'De mouwen opstropen en gaan, dat is wat Goodzo en Rotterdam met elkaar gemeen hebben'

Marja van der Veer is coördinator van het centrale Mendix-team bij de gemeente Rotterdam. Sinds een paar jaar werkt ze samen met Goodzo'ers Ruben Koornneef (Mendix-consultant en coördinator) en Robin Vervuren (trainer en community leader) aan het verder professionaliseren van de IT binnen de gemeente. Met zijn drieën bespreken ze wat deze samenwerking zo bijzonder maakt en hoe beide organisaties elkaar helpen.

Waarom kiezen voor een Mendix Training van Goodzo?

Altijd op maat

In principe is iedere Mendix Training hetzelfde, maar in principe wisselt de invulling ook iedere keer. We passen de training volledig naar de wensen van jouw organisatie aan, zowel qua inhoud, invulling als tijdsinvestering.

Verschillende niveaus

De Mendix Certified Trainers van Goodzo geven training op drie niveaus: Rapid, Intermediate en Advanced. Het level van de training bepalen we uiteraard vooraf, samen met jou en de deelnemers.

Post-training

Bij veel trainingen werken we met een Community Lead. Hij fungeert vanuit Goodzo als aanspreekpunt voor je medewerkers en zorgt ervoor dat hun kennis volledig up-to-date blijft, ook als de training is afgelopen.

Mendix Partner

Goodzo is gelicenseerd Mendix-partner op Solutions- en Academy-level. Mendix bevestigt daarmee dat we onze eigen werknemers en die van jouw organisatie op een hoog niveau opleiden.

Slagkracht

Als Academy Partner is het onze visie dat het voor organisaties belangrijk is om hun eigen slagkracht te verhogen. We leiden dus bestaande medewerkers op, in plaats van het werven van nieuwe mensen in een markt die enorm schaars is.

Tijdsinvestering

De duur en intensiteit van de training verschilt per organisatie. Dat kan bijvoorbeeld een groepsbootcamp zijn waarin we twaalf weken lang één dag per week training geven, maar een 1-op-1-traject is ook mogelijk.

Mendix
+
Partner
5+
+
Mendix trainers
100+
+
(Citizen) developers opgeleid

Waarom moet ik hierin investeren?

Bij Goodzo vinden we dat het belangrijk, en misschien wel essentieel, is dat organisaties hun eigen slagkracht verhogen. We leiden dus bestaande medewerkers op, in plaats van het werven van nieuwe mensen in een markt die enorm schaars is. Hierdoor zorgen we voor continuïteit binnen je organisatie en benutten we het optimale potentieel van je eigen mensen.

Blije Goodzo collega's lachen in de camera

Neem contact op

met

Stefanie

We vertellen je graag meer over hoe we werken en hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen. Laat je gegevens achter. Dan neemt een van onze mensen zo snel mogelijk contact met je op. Zonder dat je direct al ergens aan vast zit, natuurlijk.

We werken met organisaties uit verschillende branches

IT is overal en daarom zijn wij dat ook. Goodzo helpt organisaties uit allerlei verschillende branches, maar de kern van ons werk blijft hetzelfde. Lees hier meer over de impact die onze Goodzo-benadering heeft op opdrachtgevers en hun eindgebruikers.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen gevonden.