Mendix Training

Verhoog de slagkracht van je organisatie door eigen medewerkers op te leiden tot Mendix Developer.

Mendix Training op maat

Sinds 2019 is Goodzo gelicenseerd Mendix-partner op Solutions- en Academy-gebied. Dat betekent dat we onze eigen werknemers en die van jou op kunnen leiden, om zo het maximale resultaat uit Mendix te halen. Deze trainingen stellen we volledig samen op basis van waar jouw organisatie behoefte aan heeft. Dat kan bijvoorbeeld een groepstraining zijn waarin we twaalf weken lang één dag per week training geven en een applicatie bouwen, maar een 1-op-1-traject is ook mogelijk. En om ervoor te zorgen dat de kennis na afloop niet verloren gaat, werken we vaak met een Community Lead. De Community Lead fungeert als aanspreekpunt voor je medewerkers en zorgt ervoor dat hun kennis volledig up-to-date blijft, ook als de training is afgelopen.

Start je Mendix training bij Goodzo

  • Verhoog de slagkracht van je eigen Mendix organisatie
  • Benut het optimale potentieel van je eigen mensen
  • Bouw direct een applicatie aan de hand van een real-life case
  • Voor het beste resultaat verspreiden wij de training over meerdere weken
  • Inclusief Rapid Developer certificering

Mendix Training

Verhoog de slagkracht van je organisatie door eigen medewerkers op te leiden tot Mendix Developer.

Deze training bevat:

10 weken | 1x per week

Mendix

Hybride | Onsite bij jullie eigen kantoor of in de Goodzo trainingsruimte

€5.000.-

TipTip

Per deelnemer afhankelijk van specifieke wensen.

Rapid Developer certificering
Leer de basisprincipes van het Mendix-platform en hoe, waar en wanneer deze te gebruiken.

Denk hierbij aan Microflows, Nanoflows, Pages en het domain model. Ook doet iedere deelnemer ervaring op met de Sprintr en Team Server. En weten ze de mogelijkheden van het Mendix platform, waar het platform goed in is en wat je beter anders kunt oplossen.
Echte casus uit de praktijk
In de training wordt ruimte gereserveerd om aan een praktijkcasus te werken. Deze casus kan worden aangeleverd door de klant of door vraagstukken die de trainees zelf meenemen. Met als eindresultaat een POC/MVP van de casus.

10 weken | 1x per week

€5.000.-

Hybride | Onsite bij jullie eigen kantoor of in de Goodzo trainingsruimte

Mendix

TipTip

Per deelnemer afhankelijk van specifieke wensen.

Add-on
Intermediate Developer certificering
Leer de beste methode voor samenwerking in grotere teams en upgrade jouw kennisniveau van het Mendix-platform.

Deze certificering kan toegevoegd worden aan de training voor €150,- per deelnemer.
Eurofins

Mendix Training | ‘Door nu zelf applicaties te beheren en ontwikkelen, kunnen we quick to market zijn en vernieuwend blijven’

Een op maat gemaakt trainingsprogramma waarin trainees in een aantal weken leren om apps te bouwen met Mendix, dat is de Mendix Bootcamp Training. Bij Goodzo hebben we een training opgezet vanuit de visie dat het voor organisaties belangrijk is om hun eigen slagkracht te verhogen.

Gemeente Rotterdam Mendix

Mendix Training & Coördinatie | 'Als je de juiste mensen niet kunt vinden, moet je ze opleiden'

Marja van der Veer is coördinator van het centrale Mendix-team bij de gemeente Rotterdam. Sinds een paar jaar werkt ze samen met Goodzo'ers Ruben Koornneef (Mendix-consultant en coördinator) en Robin Vervuren (trainer en community leader) aan het verder professionaliseren van de IT binnen de gemeente. Met zijn drieën bespreken ze wat deze samenwerking zo bijzonder maakt en hoe beide organisaties elkaar helpen.

Waarom kiezen voor een Mendix Training van Goodzo?

Altijd op maat

In principe is iedere Mendix Training hetzelfde, maar in principe wisselt de invulling ook iedere keer. We passen de training volledig naar de wensen van jouw organisatie aan, zowel qua inhoud, invulling als tijdsinvestering.

Verschillende niveaus

De Mendix Certified Trainers van Goodzo geven training op drie niveaus: Rapid, Intermediate en Advanced. Het level van de training bepalen we uiteraard vooraf, samen met jou en de deelnemers.

Post-training

Bij veel trainingen werken we met een Community Lead. Hij fungeert vanuit Goodzo als aanspreekpunt voor je medewerkers en zorgt ervoor dat hun kennis volledig up-to-date blijft, ook als de training is afgelopen.

Mendix Partner

Goodzo is gelicenseerd Mendix-partner op Solutions- en Academy-level. Mendix bevestigt daarmee dat we onze eigen werknemers en die van jouw organisatie op een hoog niveau opleiden.

Slagkracht

Als Academy Partner is het onze visie dat het voor organisaties belangrijk is om hun eigen slagkracht te verhogen. We leiden dus bestaande medewerkers op, in plaats van het werven van nieuwe mensen in een markt die enorm schaars is.

Tijdsinvestering

De duur en intensiteit van de training verschilt per organisatie. Dat kan bijvoorbeeld een groepsbootcamp zijn waarin we twaalf weken lang één dag per week training geven, maar een 1-op-1-traject is ook mogelijk.

Mendix
+
Partner
5+
+
Mendix trainers
100+
+
(Citizen) developers opgeleid

Welke kanten kan je straks op met Goodzo?

Van applicaties tot migraties en van developer tot projectmanager: de IT ligt straks aan je voeten. Wij vinden het belangrijk dat jij het pad kiest waar je je goed bij voelt. We geven je de skills om al snel als IT-professional aan de slag te gaan, maar zouden het te gek vinden als je met ons verder leert en je jezelf verder ontwikkelt tot consultant of manager. Waar je ook naartoe wil en wat je droom ook is: Goodzo is waar je nieuwe IT carrière start.

Consultant

Je analyseert problemen en weet er met jouw daadkracht en kennis van IT voor te zorgen dat processen vloeiender verlopen, waardoor organisaties kunnen groeien.

Manager

Je stuurt teams met bijvoorbeeld consultants of developers aan en bent verantwoordelijk voor een bepaald deel van een organisatie.

Developer

Je ontwikkelt nieuwe applicaties en systemen, bijvoorbeeld in Mendix. Ook draag je zelf ideeën aan om processen te verbeteren.

Scrum Master

Je bent procesbegeleider en coach in een team. Je faciliteert scrum-events en zorg voor het verbeteren van het teamproces.

Onze Partners

Waarom moet ik hierin investeren?

Bij Goodzo vinden we dat het belangrijk, en misschien wel essentieel, is dat organisaties hun eigen slagkracht verhogen. We leiden dus bestaande medewerkers op, in plaats van het werven van nieuwe mensen in een markt die enorm schaars is. Hierdoor zorgen we voor continuïteit binnen je organisatie en benutten we het optimale potentieel van je eigen mensen.

Blije Goodzo collega's lachen in de camera

Rapid Developer en Intermediate Developer certificering

Als gelicenceert Mendix Academy partner bieden wij ook de vaste ‘instructor-led’ courses van Mendix aan.

Rapid Developer Course

Leer de basisprincipes van het Mendix-platform en hoe, waar en wanneer deze te gebruiken.

Zoals Microflows, Nanoflows, Pages en domain model. Daarnaast doet iedere deelnemer ook ervaring op met de Sprintr en Team Server. En weet je wat de mogelijkheden van het Mendix platform zijn, waar is het platform goed in wat zou je beter anders kunnen oplossen.

3 dagen

€1800,-

Hybride

Mendix

Intermediate Developer Course

Rapid Developer certificaat behaald? De Intermediate Developer certificering is dan de volgende stap. 
Leer de beste methode voor samenwerking in grotere teams en upgrade jouw kennisniveau van het Mendix-platform.

2 dagen

€1400,-

Hybride

Mendix

Neem contact op

met

Stefanie

We vertellen je graag meer over hoe we werken en hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen. Laat je gegevens achter. Dan neemt een van onze mensen zo snel mogelijk contact met je op. Zonder dat je direct al ergens aan vast zit, natuurlijk.

We werken met organisaties uit verschillende branches

IT is overal en daarom zijn wij dat ook. Goodzo helpt organisaties uit allerlei verschillende branches, maar de kern van ons werk blijft hetzelfde. Lees hier meer over de impact die onze Goodzo-benadering heeft op opdrachtgevers en hun eindgebruikers.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen gevonden.