Deep Dive: doorleren na je traineeship

0
2

Bij Goodzo ontwikkel je jezelf in drie fases tot een volwaardige IT-consultant. In fase 2 zetten we de volgende stap in jouw IT-carrière zodat je door kunt ontwikkelen richting de consultancy.

Meer over deze fase
Direct solliciteren

De volgende stap in je IT carrière

In je eerste jaar tot anderhalf jaar leer je de fundamentele skills die essentieel zijn voor de rest van je loopbaan. Nu is het tijd om daar dieper in te duiken: we gaan een Deep Dive doen.

Vrouw zit in een training en volgt het betaalt IT traineeship van Goodzo

Voor wie is Deep Dive?

Bij Goodzo werken mensen met allerlei verschillende achtergronden. Onze mensen zijn empathisch en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Mensen die weten hoe het is om hard te werken. Flexibel, adaptief, hands-on, met flink wat incasseringsvermogen en een goed oog voor hoe dingen beter kunnen. En natuurlijk met de wil om een mooie carrière in de IT te bouwen.

Getalenteerd

Je snapt hoe IT in elkaar zit en wat er voor nodig is om organisaties en mensen zo goed mogelijk te ontwikkelen.

Ambitieus

Je wil jezelf ontwikkelen en bent bereid om flink wat tijd en energie in dat proces te stoppen.

Empathisch

Je voelt mensen aan en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel om jezelf en anderen verder te helpen.

Trainer Vincent Snijder over het snijvlak tussen Business en IT en het belang van Agile werken.

Vincent

Agile Transformation Manager

Goodzo IT Trainee lacht in de camera
Playbutton voor het afspelen van de Goodzo video
Bekijk video

Wat Deep Dive jou leert

Soft skills

Fase twee draait om verdieping van je bestaande kennis en het leren van nieuwe skills. Je leert je ideeën en oplossingen nog beter presenteren, maar ook hoe je het beste kunt netwerken, adviseren en overtuigen. Je leert processen op een creatieve manier te starten met brainstorms en de basic management- en consultancy skills.

Processen en methoden

DevOps, LEAN, TMAP, BPM: het zou kunnen dat het je nu nog niet zoveel zegt, maar straks weet je precies wat we met deze termen bedoelen. Je leert wat Design Thinking is en hoe je je projecten het beste kunt managen. Dit doe je overigens niet alleen: we hebben verschillende terugkomdagen waar je je collega's ontmoet en samen workshops doet om jezelf te ontwikkelen.

Technology

Ook hier gaan we een stap dieper en verder. We leren je hoe API's in elkaar zitten en starten met low-code development in Mendix. En daarnaast werk je aan je skills in Azure, Power Platform, Java, Powershell en SQL.

Soft skills

Fase twee draait om verdieping van je bestaande kennis en het leren van nieuwe skills. Je leert je ideeën en oplossingen nog beter presenteren, maar ook hoe je het beste kunt netwerken, adviseren en overtuigen. Je leert processen op een creatieve manier te starten met brainstorms en de basic management- en consultancy skills.

Je nieuwe skills

Met skills die je in de tweede fase opdoet zet je de eerste stappen naar een carrière als IT consultant.

Solliciteer nu
Basic skills voor consultancy en management

Je leert wat het inhoudt om als consultant of manager in de IT aan de slag te gaan. Hoe stuur je mensen aan en hoe los je problemen op?

Soft skills om mensen te overtuigen

Je leert je ideeën en oplossingen nog beter presenteren, maar ook hoe je het beste kunt netwerken, adviseren en overtuigen. Essentiële skills voor een consultant of manager.

Creatieve processen starten en sturen

Je leert processen op een creatieve manier te starten met brainstorms, want complexe vraagstukken vragen om creatieve en duurzame oplossingen.

Low-code development

Je leert hoe API's in elkaar zitten en start met low-code development in Mendix. En daarnaast werk je aan je skills in Azure, Power Platform, Java, Powershell en SQL.

Solliciteer nu en start je nieuwe carrière in de IT

Wat je achtergrond ook is: jij kunt vandaag nog beginnen aan je nieuwe carrière in de IT. En heb je al wat jaren ervaring? Ook dan helpen we je graag. Solliciteer nu als starter of als consultant.

Solliciteer nu voor het IT traineeship van Goodzo. Vrouw lacht naar camera.

Onze Partners

Ben jij al meer ervaren? Ontdek onze consultancy-fase

Veelgestelde vragen

Wat voor mensen werken bij Goodzo?
wat-voor-mensen-werken-bij-goodzo

Goodzo is een community waar we hard werken en ervan houden om successen te vieren en weekenden lekker in te luiden. We hebben een open sfeer, waar iedereen (bijna) alles tegen elkaar kan zeggen.

Ontdek hier de ervaringsverhalen van onze IT'ers.

Hoe is de werk/leer verhouding?
hoe-is-de-werk-leer-verhouding

In het IT Traineeship werk je veertig uur per week en het leren doe je voornamelijk in je eigen tijd. Dat kost ongeveer vijf tot tien uur per week. Deze verhouding verandert in de Deep Dive.

Wat voor begeleiding kan ik verwachten?
wat-voor-begeleiding-kan-ik-verwachten

Bij Goodzo heb je je eigen persoonlijke Career Manager. Zij begeleiden jouw ontwikkeling naar IT Consultant. Dit aan de hand van een jaarlijkse GROW-cyclus. Ook word je deel van een community van ervaren collega's die je graag verder helpen.

Ontdek hier de ervaringsverhalen van onze IT'ers of lees hier het verhaal van Diede, Career Manager bij Goodzo.

Hoe ziet het werk in het IT Growth Program eruit?
hoe-ziet-het-werk-in-het-it-growth-program-eruit

Dit varieert per fase en project. Je werkt meestal in periodes van 6-12 maanden aan een project bij een partner van Goodzo. In die periode leer je de processen, methoden en systemen kennen. Elke ervaring neem je weer mee naar een volgende uitdaging. Op de assessment dag vertellen wij jou hier meer over.

Op welke locatie(s) ga ik straks werken?
op-welke-locatie-s-ga-ik-straks-werken

Wij hebben partners verspreid door de hele randstad. Bij het vinden van een juist project houden we altijd rekening met je reistijd en of de uitdaging die bij jouw past.

Hoelang duren de fases van het IT Growth Program?
hoelang-duren-de-fases-van-het-it-growth-program

Fase 1 - IT Traineeship: duurt één tot anderhalf jaar, afhankelijk van hoe snel jij je ontwikkelt. Fase 2 - Deep Dive: duurt één tot anderhalf jaar, afhankelijk van hoe snel jij je ontwikkelt. Fase 3 - Next: minimaal 2 jaar ben je als Senior Consultant aan het werk. Ook in deze fase blijf je je door ontwikkelen aan de hand van een ontwikkel traject op maat.

Hoe verloopt het sollicitatieproces?
hoe-verloopt-het-sollicitatieproces

We bellen je eerst voor een korte kennismaking. Zodra het goed klikt, nodigen we je uit voor een assessmentdag. Onze assessment dagen zijn bedoeld om je uitgebreide informatie te geven over ons IT Growth Program. Daarnaast bepalen we of jij een goede match bent voor het bedrijf, en verwachten hierbij ook hetzelfde van jou. Dit doen we met capaciteitstesten, groepsopdrachten en persoonlijke gesprekken. Na afloop van deze dag kunnen we je een vast contract aanbieden.

Do you also offer this traineeship in English?
do-you-also-offer-this-traineeship-in-english

No. Our IT Growth Program is only given in Dutch at the moment.

Sluiten
Solliciteer nu

Wat fijn dat je bij ons wil solliciteren. Vul hier je gegevens in en vertel ons waarom jij denkt dat we een goede match zijn. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

We gebruiken jouw e-mailadres alleen om contact met je op te nemen over je sollicitatie.

TipTip

Bij je contract hoort ook een lease-auto. Onze opdrachtgevers zitten verspreid door een groot deel van Nederland.

TipTip

Het gaat hier om werkervaring, in alle mogelijke functies.

LinkedIn
of
Bedankt, we hebben je inzending ontvangen!
Er ging iets mis tijdens het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.