Cloudmigratie

Veilig, duurzaam en schaalbaar: dat is werken in de cloud.

Jouw cloud altijd beschermd

Goodzo verzorgt het beheer en support van de IT-omgeving van organisaties als de jouwe. Als Microsoft Cloud Solution Partner zijn we gespecialiseerd in cloudmigraties en zorgen we voor een vloeiende migratie van jouw digitale infrastructuur. Twijfel je nog? Dan adviseren we je maar wat graag over alle voordelen van het werken in de cloud, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, kosten, schaalbaarheid en veiligheid. Een migratie naar de cloud scheelt je bijvoorbeeld in onderhoudskosten, beveiligingsrisico’s en overhead. Door je IT-systeem naar Azure te migreren, profiteer je van die voordelen. En het mooie is: die hele migratie verzorgen wij.

FME

'Goodzo levert uiteindelijk een betere dienstverlening dan dat wij zelf zouden kunnen doen'

Steven van Bemmel is Manager ICT en Market & Data Analytics bij FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie. De afgelopen jaren heeft hij zijn afdeling zien veranderen: van een afdeling dat alles op het gebied van ICT zelf deed, transformeerde het naar een regie-organisatie.

De voordelen van Goodzo als partner voor jouw cloudmigratie

All-in proces

Projectmanagement, de architectuur en de migratiewerkzaamheden zelf: Goodzo neemt het hele migratieproject bij je uit handen. Zo kan jouw organisatie zich blijven focussen op dat wat écht belangrijk is.

Security

Goodzo is ISO27001 gecertificeerd en compliantmet de meest recente wet- en regelgeving. Hierdoor ben je er zeker van dat weaan alle veiligheidseisen voldoen en dat alle data veilig is en blijftopgeslagen.

Eigenprojectaanpak

We werken metonze eigen beproefde migratie-aanpak, waarmee we projecten met zo min mogelijkrisico’s altijd binnen tijd en kosten afronden.

Microsoft Cloud Solution Partner

Het isde hoogste waardering die Microsoft aan partners kan geven. Als partner zijn wealtijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen, die we veilig en snel binnenjouw organisatie implementeren.

Post-migratie

Na de migratie zorgen we voor een naadlozeoverdracht. Maar nog liever verzorgen we ook als het project is afgerond voorcloudsupport en -beheer.

Verbindend

Als je migreert naar de cloud,ben je afhankelijk van meerdere leveranciers en stakeholders. De sociaalvaardige consultants van Goodzo zorgen voor de juiste afstemming met allepartijen en nemen de volledige regie.

Microsoft
+
Cloud solution partner
20+
+
Cloud consultants
50+
+
Cloud migraties afgerond

Kunnen jullie ons naar de cloud migreren?

Dat kunnen we zeker. Maar niet voordat we eerst naar de wensen van de organisatie hebben geluisterd. Op deze basis werken we bij Goodzo al heel succesvol voor meerdere klanten. Door in de cloud te werken wordt IT weer schaalbaar, bereik je een hogere kostenefficiëntie en weet je zeker dat al je data veilig is. En moderne cloudplatformen als Azure zijn dusdanig flexibel en breed, dat bijna alle klantomgevingen daarin te verwerken zijn.

Blije Goodzo collega's lachen in de camera

Neem contact op

met

Stefanie

We vertellen je graag meer over hoe we werken en hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen. Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

We werken met organisaties uit verschillende branches

IT is overal en daarom zijn wij dat ook. Goodzo helpt organisaties uit allerlei verschillende branches, maar de kern van ons werk blijft hetzelfde. Lees hier meer over de impact die onze Goodzo-benadering heeft op opdrachtgevers en hun eindgebruikers.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen gevonden.