Financiële en Zakelijke Dienstverlening

Altijd in beweging zijn en toch zorgen voor stabiliteit. Dat is wat onze consultants doen.

Van onschatbare waarde

Continuïteit, flexibiliteit, stabiliteit en bovenal: veiligheid. Dat is waar je als organisatie in de Financiële & Zakelijke Dienstverlening naar op zoek bent. Goodzo helpt je met het verder digitaliseren van jouw bedrijf, hoe groot het project ook is. Snel, efficiënt en zonder gedoe, want tijd is geld. We zetten de juiste mensen op de juiste plek, mensen die weten wat er nodig is om grote trajecten zo vloeiend mogelijk te laten verlopen. Zo zorgen we samen voor security en flow in jouw IT-processen waarmee we de eindgebruiker gelukkiger maken en de organisatie laten groeien.

No items found.
HeadFirst

Goodzo en HeadFirst | ‘Beter worden door te investeren in elkaar’

Bij Goodzo werken we veel met vaste partners en brokers. Zeker in de huidige markt is dat heel belangrijk. Een daarvan is HeadFirst, waar we al jarenlang mee samenwerken om onze IT-consultants bij grote opdrachtgevers te laten werken. Florine Onderwijzer is Managing Director Professionals & Partners Services bij HeadFirst. We vroegen haar naar de waarde van deze samenwerking en waarom Goodzo en HeadFirst zo goed met elkaar matchen.

De Goudse Verzekeringen

Applicatie Beheer & Vulnerability Management | 'Goodzo heeft keer op keer bewezen een meerwaarde te zijn bij onze IT-uitdagingen'

Nadat De Goudse Verzekeringen en Goodzo jarenlang samenwerkten op het gebied van support, was het tijd voor een volgende stap. Remy Zuiderwijk (29) werkt sinds april als applicatiebeheerder op Vulnerability Management. Maar wat is dat? Waarom is het zo belangrijk? En wat maakt Goodzo de ideale partner voor deze service? Dat vertelt Remy samen met Koos Broodbakker (DevOps Teammanager Core ICT).

Goodzo IT Trainee lacht in de camera
Playbutton voor het afspelen van de Goodzo video
Bekijk video

Samenwerken met Goodzo

Direct van start

Wil je gaan? Dan gaan we! We gaan pragmatisch aan de slag, kunnen je snel en concreet helpen en blijven constant met je meedenken.

Kennis en expertise

De laatste trends en de nieuwste oplossingen: Goodzo weet wat er speelt. Van Identity & Access Management tot functioneel beheer op je financiële pakketten.

Stabiliteit

Ons uitgangspunt is een stabiele samenwerking voor de lange termijn, waardoor je altijd verzekerd bent van onze kennis en expertise.

Ontzorgen

Jouw organisatie focust zich op zijn core business, wij zorgen ervoor dat de IT daarin nooit de beperkende factor is.

Mendix en Microsoft

We zijn Mendix Solution Partner, Learning Academy Partner en Microsoft Gold Partner, waardoor onze consultants niet alleen de juiste kennis kunnen toepassen, maar we ook de mensen binnen jouw organisatie meenemen in de nieuwste ontwikkelingen.

Empathie

Met Goodzo haal je empathische mensen in huis, die goed kunnen communiceren en zich in weten te leven in collega's en eindgebruikers als accountants, bankiers en juristen.

No items found.
No items found.
No items found.

Onze werkwijze

Om tot de best mogelijke oplossing van jouw probleem te komen, werken we met vier stappen. We nemen je graag mee door ieder deel van ons proces, dat volledig is gericht op het gelukkig maken van de mensen binnen jouw organisatie én de eindgebruiker.

01

Kennismaking

Voor een prettige en constructieve samenwerking is het essentieel dat je elkaar door en door kent. Onze partnerships zijn gebouwd op gelijkwaardigheid, niet op afhankelijkheid. Een uitgebreide kennismaking vormt de basis voor het oplossen van jouw probleem.

02

Inventarisatie

We gaan dieper in op dat waar je naar op zoek bent. We willen alles weten over jouw vraagstuk, want het komt geregeld voor dat wat op het eerste gezicht het probleem lijkt, eigenlijk het gevolg is van iets anders.

03

Strategie

Met deze input gaan we aan de slag. We bepalen welke diensten er nodig zijn om tot de ideale duurzame oplossing voor jouw vraagstuk te komen.

04

Realisatie

We stellen samen een plan van aanpak op en gaan aan de slag om jouw business weer in flow te brengen.

Een diep geloof in het talent van mensen

Bij Goodzo werken mensen met allerlei verschillende achtergronden. Onze mensen zijn ambitieus, leergierig en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Mensen die weten hoe het is om hard te werken. Flexibel, adaptief, hands-on, met flink wat incasseringsvermogen en een goed oog voor hoe dingen beter kunnen. Met als belangrijkste doel dat de eindgebruiker geen zorgen meer heeft. Doordrongen zijn van de impact van je werk. Dat is de standaard van Goodzo.

Neem contact op

met

Stefanie

We vertellen je graag meer over hoe we werken en hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen. Laat je gegevens achter. Dan neemt een van onze mensen zo snel mogelijk contact met je op. Zonder dat je direct al ergens aan vast zit, natuurlijk.

Veelgestelde vragen

Voor welke specifieke rollen leveren jullie mensen?

Op het gebied van consultancy en detachering leveren we expertise op gebieden als Modern Workplace, Identity & Access Management, Autorisatiespecialisatie, Cloud Engineering, Mendix Business Consultancy en Applicatiebeheer.

Lees hier meer over de impact die onze Goodzo-benadering heeft op opdrachtgevers en hun eindgebruikers.

Werken jullie met brokers?

Ja, dat doen we. We werken al jaren op een prettige manier samen met brokers zoals Headfirst Group en Brainnet.

Kan Goodzo altijd leveren?

Op het gebied van Consultancy en Detachering, Mendix Development en Cloud Engineering zijn wij altijd in staat om een passende oplossing te bieden.

Heb ik een vast contactpersoon tijdens het hele proces?

Ja, binnen Goodzo werken we voor onze opdrachtgevers met vaste contactpersonen op het gebied van accountmanagement, careermanagement en consultancy.

Hebben jullie referenties met wie ik contact op kan nemen?

Ja, die zijn op aanvraag beschikbaar. Gebruik gerust het contactformulier om een referentie aan te vragen.

Welke diensten bieden jullie aan?

Wij bieden de volgende diensten aan op IT-gebied: consultancy & detachering, dienstverlening, projecten en training. Dit doen we van support en beheer tot applicatieontwikkeling.

Lees hier meer over de impact die onze Goodzo-benadering heeft op opdrachtgevers en hun eindgebruikers.

Hoe groot zijn de organisaties waar jullie voor werken?

De omvang van onze opdrachtgevers varieert van MKB tot corporate, van tweehonderd eindgebruikers tot 40 duizend eindgebruikers. We hebben ruim dertig klanten waar onze 150 consultants werkzaam zijn.