Microsoft Power Platform

Versterk jouw organisatie met Microsoft Power Platform. Als Microsoft Cloud Solution Partner zet Goodzo jouw data om in actie. Creëer, analyseer en automatiseer met deze krachtige suite van tools.

Wat is Microsoft Power Platform?

Microsoft Power Platform is jouw gereedschapskist voor het bouwen van apps, het inzichtelijk maken van data en het soepel laten verlopen van processen. En het mooie? Je hoeft geen techneut te zijn om ermee aan de slag te gaan. Of het nu gaat om het verbeteren van de klantenservice, of het efficiënter beheren van patiëntgegevens in een zorginstelling, met Microsoft Power Platform heb je de juiste tools in handen. Het omvat Power BI voor datavisualisatie, Power Apps voor het ontwikkelen van apps, en Power Automate voor het automatiseren van workflows.

Microsoft

Cloud solution partner

20+

Cloud consultants

50+

Support engineers

Razendsnelle go-to-market

Als Microsoft Solutions Partner werken we graag met Microsoft Power Platform vanwege de naadloze integraties met de rest van het Microsoft landschap. Het is niet alleen een toonaangevende oplossing in de markt, maar dankzij het low-code/no-code karakter kunnen we ook razendsnel maatwerkapplicaties en gestroomlijnde workflows ontwikkelen. Dit betekent dat je bedrijf veel sneller kan inspelen op nieuwe kansen zonder opgezadeld te worden met langdurige en complexe ontwikkeltrajecten.

Manager ICT en Market & Data Analytics in gesprek met Managing Cloud consultant
FME

'Goodzo levert uiteindelijk een betere dienstverlening dan dat wij zelf zouden kunnen doen'.

Manager ICT en Market & Data Analytics in gesprek met Managing Cloud consultant

IT Trainee Gerald
Gerald

'Het is heel belangrijk om te weten hoe je je verhoudt tot de klant'

IT Trainee Gerald

Applicatie beheerder op de bank met DevOps Teammanager Core ICT van De Goudse
De Goudse Verzekeringen

'Onze merkwaarden matchen heel sterk met die van Goodzo'

Applicatie beheerder op de bank met DevOps Teammanager Core ICT van De Goudse

IT Manager in gesprek met de procesmanager
CAM IT

'De mens moet altijd centraal staan. Daarom zijn Goodzo en CAM IT zo'n goede match.'

IT Manager in gesprek met de procesmanager

Waarom zijn Goodzo en Microsoft Power Platform een match?

Zonder code apps ontwikkelen

Maak en pas apps aan met Microsoft Power Apps zonder dat er diepgaande programmeerkennis vereist is.

Automatiseer complexe processen

Gebruik Power Automate om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en automatiseren.

Krachtige analyse van data

Zet ruwe data om in duidelijke inzichten met behulp van Power BI.

Integreert naadloos met bestaande systemen

Sluit moeiteloos aan op andere Microsoft-producten en externe systemen.

Microsoft Cloud Solution partner

Het is de hoogste waardering die Microsoft aan partners kan geven. Als partner zijn we altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen, die we veilig en snel binnen jouw organisatie implementeren.

Lean Six Sigma

Veel van onze consultants zijn in bezit van het Lean Six Sigma-certificaat, een wereldwijd bewezen methodiek voor het duurzaam en aantoonbaar verbeteren van processen en organisaties.

Wat kan Goodzo voor je betekenen als Cloud Solutions Partner?

Microsoft Cloud Solution Partner Goodzo beheert en ondersteunt de IT-omgevingen van allerlei organisaties. Dat doen we zowel on premise als in de cloud. Als Microsoft Cloud Solution Partner ontzorgen onze Cloud Engineers je op ieder onderdeel: van werkplekbeheer tot cloudmigratie. Zo creëren we samen een duurzame, schaalbare en veilige werkomgeving voor jouw organisatie.

Blije Goodzo collega's lachen in de camera

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Microsoft Power Platform en Microsoft Azure?
verschil-microsoft-power-platform-microsoft-azure

Je vraagt je misschien af wat het verschil is tussen Microsoft Power Platform en Azure, aangezien beide cloud-gebaseerde oplossingen zijn. Simpel gezegd, Microsoft Power Platform is speciaal ontworpen voor het snel en eenvoudig bouwen van apps, analyseren van data, en automatiseren van processen, zonder dat er diepgaande technische kennis nodig is. Het is een toegankelijke manier om aanpassingen te maken in jouw bedrijfsvoering. Azure daarentegen, is een breder cloudplatform dat je in staat stelt om een heel scala aan cloudservices te gebruiken, zoals het hosten van webtoepassingen, analyseren van big data, of implementeren van virtual machines. Kies Power Platform voor laagdrempelige, snelle aanpassingen, en Azure voor meer complexe en uitgebreide cloudoplossingen.

Wat is het verschil tussen Microsoft Power Platform en Mendix als het gaat om app-ontwikkeling?
verschil-power-platform-mendix-app-ontwikkeling

Microsoft Power Platform is vooral gericht op gebruikersgemak en naadloze integratie met Microsoft-producten, waardoor het geschikt is voor eenvoudige tot middelgrote projecten. Mendix biedt meer flexibiliteit en schaalbaarheid voor complexe projecten en richt zich meer op professionele ontwikkelaars. De keuze tussen de twee hangt af van je applicatielandschap en -architectuur, projectbehoeften, budget en teamvaardigheden. Goodzo kan je helpen bij het kiezen van het platform dat het beste past bij jouw specifieke situatie.

Hebben jullie ervaring met organisaties op grote schaal?
hebben-jullie-ervaring-met-organisaties-op-grote-schaal

Zeker. Wij focussen ons op professionele organisaties in onder andere de zorg, bouw en techniek, financiële en zakelijke dienstverlening, overheid en onderwijs. Voorbeelden hiervan zijn FME, PWC, Parnassia, CAM-IT, De Goudse Verzekeringen, Rabobank en PWC.

Hoe zit het met de beveiliging van de persoonlijke gegevens?
beveiliging-van-de-persoonlijke-gegevens

Goodzo is ISO27001 gecertificeerd en compliant met de meeste wet- en regelgeving. Hierdoor ben je er zeker van dat we aan alle veiligheidseisen voldoen en dat alle data veilig is opgeslagen. Microsoft Power Platform biedt robuuste beveiligingsfuncties en voldoet aan verschillende compliancystandaarden. Goodzo helpt bij het opzetten en handhaven van de juiste beveiligingsprotocollen voor je organisatie.

Dit kunnen we voor jouw organisatie betekenen

Of het nu gaat om consultancy, detachering, dienstverlening of training: empathie is van onschatbare waarde om processen te laten vloeien en bedrijven te laten groeien.