Zorg

Met menselijkheid kom je het verst. Juist ook in de IT.

Lees verder

Ontzorgen en groeien

Als zorginstelling heb je te maken met veel verschillende eindgebruikers: van artsen tot iemand die aan het revalideren is van een ernstig ongeval. Goodzo ontzorgt je IT-afdeling, helpt met het veilig digitaliseren van je organisatie en doet dat met dezelfde zorg als die jouw mensen voor anderen hebben. We lossen capaciteitsproblemen op en met onze ruime ervaring in het gebruik van HIX en Mendix zijn we ook in staat om jouw mensen te trainen in het gebruik van deze programma's, juist ook als het gaat om de veiligheid van persoonsgegevens. Zo zorgen we samen voor flow in jouw IT-processen waarmee we je organisatie en de mensen laten groeien.

No items found.
Goodzo IT Trainee lacht in de camera
Playbutton voor het afspelen van de Goodzo video
Bekijk video

Samenwerken met Goodzo

Direct van start

Wil je gaan? Dan gaan we! We gaan pragmatisch aan de slag, kunnen je snel en concreet helpen en blijven constant met je meedenken.

Kennis en expertise

De laatste trends en de nieuwste oplossingen: Goodzo weet wat er speelt en hoe organisaties binnen de zorg het beste geholpen kunnen worden. Ook op het gebied van HIX.

Stabiliteit

Ons uitgangspunt is een stabiele samenwerking voor de lange termijn, waardoor je altijd verzekerd bent van onze kennis en expertise.

Ontzorgen

Jouw organisatie focust zich op zijn core business, wij zorgen ervoor dat de IT daarin nooit de beperkende factor is.

Mendix en Microsoft

We zijn Mendix Solution Partner, Learning Academy Partner en Microsoft Gold Partner, waardoor onze consultants niet alleen de juiste kennis kunnen toepassen, maar we ook de mensen binnen jouw organisatie meenemen in de nieuwste ontwikkelingen.

Empathie

Met Goodzo haal je enthousiaste professionele mensen in huis, die goed kunnen communiceren en zich inleven in collega's en eindgebruikers als artsen, verpleegkundigen en specialisten.

No items found.
No items found.
No items found.

Onze werkwijze

Om tot de best mogelijke oplossing van jouw probleem te komen, werken we met vier stappen. We nemen je graag mee door ieder deel van ons proces, dat volledig is gericht op het gelukkig maken van de mensen binnen jouw organisatie én de eindgebruiker.

01

Kennismaking

Voor een prettige en constructieve samenwerking is het essentieel dat je elkaar door en door kent. Onze partnerships zijn gebouwd op gelijkwaardigheid, niet op afhankelijkheid. Een uitgebreide kennismaking vormt de basis voor het oplossen van jouw probleem.

02

Inventarisatie

We gaan dieper in op dat waar je naar op zoek bent. We willen alles weten over jouw vraagstuk, want het komt geregeld voor dat wat op het eerste gezicht het probleem lijkt, eigenlijk het gevolg is van iets anders.

03

Strategie

Met deze input gaan we aan de slag. We bepalen welke diensten er nodig zijn om tot de ideale duurzame oplossing voor jouw vraagstuk te komen.

04

Realisatie

We stellen samen een plan van aanpak op en gaan aan de slag om jouw business weer in flow te brengen.

Een diep geloof in het talent van mensen

Bij Goodzo werken mensen met allerlei verschillende achtergronden. Onze mensen zijn ambitieus, leergierig en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Mensen die weten hoe het is om hard te werken. Flexibel, adaptief, hands-on, met flink wat incasseringsvermogen en een goed oog voor hoe dingen beter kunnen. Met als belangrijkste doel dat de eindgebruiker geen zorgen meer heeft. Doordrongen zijn van de impact van je werk. Dat is de standaard van Goodzo.

Neem contact op

met

Sebastiaan

We vertellen je graag meer over hoe we werken en hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen. Laat je gegevens achter. Dan neemt een van onze mensen zo snel mogelijk contact met je op. Zonder dat je direct al ergens aan vast zit, natuurlijk.

Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Kan Goodzo altijd leveren?

Op het gebied van Consultancy en Detachering, Mendix Development en Cloud Engineering zijn wij altijd in staat om een passende oplossing te bieden.

Heb ik een vast contactpersoon tijdens het hele proces?

Ja, binnen Goodzo werken we voor onze opdrachtgevers met vaste contactpersonen op het gebied van accountmanagement, careermanagement en consultancy.

Hebben jullie referenties met wie ik contact op kan nemen?

Ja, die zijn op aanvraag beschikbaar. Gebruik gerust het contactformulier om een referentie aan te vragen.

Welke diensten bieden jullie aan?

Wij bieden de volgende diensten aan op IT-gebied: consultancy & detachering, dienstverlening, projecten en training. Dit doen we van support en beheer tot applicatieontwikkeling.

Lees hier meer over de impact die onze Goodzo-benadering heeft op opdrachtgevers en hun eindgebruikers.

Hebben jullie wel eens een serviceplein ingericht?

Binnen het onderwijs en de zorg hebben we voor verschillende opdrachtgevers servicepleinen ingericht. Inclusief een ingericht selfserviceportal, een getraind multidisciplinair serviceteam en de mogelijkheid tot call-overflow naar onze eigen servicedesk.

Hoe groot zijn de organisaties waar jullie voor werken?

De omvang van onze opdrachtgevers varieert van MKB tot corporate, van tweehonderd eindgebruikers tot 40 duizend eindgebruikers. We hebben ruim dertig klanten waar onze 150 consultants werkzaam zijn.