Microsoft Azure

Als ervaren Cloud Solution Partner van Microsoft biedt Goodzo op maat gemaakte cloudoplossingen in Azure, van migratie tot optimalisatie.

Wat is Microsoft Azure?

Microsoft Azure is een cloudplatform waarmee je allerlei IT-diensten kunt draaien en beheren, zonder dat je fysieke servers of datacenters nodig hebt. Denk aan het hosten van je bedrijfswebsite, het opslaan van klantgegevens, of het draaien van complexe data-analyses. Een voorbeeld hiervan is een zorginstelling die patiëntgegevens veilig kan opslaan en analyseren via Azure, of een bank die haar mobiele app schaalbaar en betrouwbaar kan hosten. Het biedt de flexibiliteit om met jouw favoriete tools en frameworks te werken, en maatwerkoplossingen te creëren.

Microsoft

Cloud solution partner

20+

Cloud consultants

50+

Support engineers

Waarom en wanneer gebruik je Microsoft Azure?

In de snel veranderende wereld van vandaag zijn snelheid en schaalbaarheid essentieel. Microsoft Azure is een compleet platform waar je zowel data kunt opslaan als integreren met bestaande applicaties en systemen. Microsoft Azure stelt organisaties ook in staat om snel applicaties te bouwen, implementeren en beheren op een wereldwijd netwerk. Zo kan een verzekeringsmaatschappij in een mum van tijd een nieuwe polisverwerkingsapplicatie lanceren. Enterprise-organisaties gebruiken Azure om een veilige en naadloze overgang naar de cloud te maken, kosten te beheersen en bedrijfsefficiëntie te vergroten, zoals een detailhandelaar die haar voorraadbeheer optimaliseert met Azure's data-analyse-tools.

Manager ICT en Market & Data Analytics in gesprek met Managing Cloud consultant
FME

'Goodzo levert uiteindelijk een betere dienstverlening dan dat wij zelf zouden kunnen doen'.

Manager ICT en Market & Data Analytics in gesprek met Managing Cloud consultant

IT Trainee Gerald
Gerald

'Het is heel belangrijk om te weten hoe je je verhoudt tot de klant'

IT Trainee Gerald

Applicatie beheerder op de bank met DevOps Teammanager Core ICT van De Goudse
De Goudse Verzekeringen

'Onze merkwaarden matchen heel sterk met die van Goodzo'

Applicatie beheerder op de bank met DevOps Teammanager Core ICT van De Goudse

IT Manager in gesprek met de procesmanager
CAM IT

'De mens moet altijd centraal staan. Daarom zijn Goodzo en CAM IT zo'n goede match.'

IT Manager in gesprek met de procesmanager

Waarom zijn Goodzo en Microsoft Azure een match?

Microsoft als leider benoemd door Gartner

Microsoft Azure is en van de meest toonaangevende cloud platforms. Microsoft is in 2022 uitgeroepen tot leider in Gartner® Magic Quadrant™ voor cloudinfrastructuur en platformservices.

Schaalbaarheid

Azure's flexibele en robuuste infrastructuur kan de meest veeleisende bedrijfsbehoeften ondersteunen. Met datacenters over de hele wereld en flexibele abonnementen kun je gemakkelijk op- en afschalen.

Op maat gemaakte beveiliging

Met Azure hoef je je geen zorgen te maken over je gegevens. Of je nu een bank bent die klantinformatie moet beschermen of een zorginstelling met patiëntgegevens; de beveiliging wordt op maat gemaakt voor jouw bedrijf.

Entra ID voor identiteitsbeheer

Als je grip wilt krijgen op wie er toegang heeft tot je netwerk en applicaties, dan is Entra ID je go-to oplossing. Het is ontworpen om naadloos te integreren met een scala aan applicaties, of die nu van Microsoft zijn of niet. Zo kun je eenvoudig en veilig identiteiten beheren, zonder dat het complex of tijdrovend wordt.

Naadloze integratie met bestaande systemen

Heb je al een hele IT-infrastructuur? Geen probleem! Azure integreert moeiteloos met wat je al hebt, of je nu Microsoft-producten gebruikt of niet. Zo kun je zonder gedoe overstappen naar de cloud.

Goodzo is Microsoft Cloud Solutions partner

Goodzo krijgt de hoogste waardering die Microsoft aan partners kan geven. We hebben tientallen mensen opgeleid tot Cloud Engineer, die intern en extern de beste resultaten bereiken.

Wat kan Goodzo voor je betekenen in Microsoft Azure als Cloud Solutions Partner?

Goodzo beheert en ondersteunt de IT-omgevingen van allerlei organisaties. Dat doen we zowel on premise als in de cloud. Als Microsoft Cloud Solution Partner ontzorgen onze Cloud Engineers je op ieder onderdeel: van werkplekbeheer tot cloudmigratie. Zo creëren we samen een duurzame, schaalbare en veilige werkomgeving voor jouw organisatie. Je kunt ook bij ons terecht voor rollen als Support engineer, Projectmanager, en Functioneel beheerder.

Blije Goodzo collega's lachen in de camera

Veelgestelde vragen

Kan Goodzo mijn bestaande systemen integreren met Microsoft Azure?
integraties-microsoft-azure

Zeker! Of je nu bestaande Microsoft-producten gebruikt of iets heel anders, we zorgen voor een vloeiende integratie met Azure. Je bestaande systemen blijven gewoon werken, maar dan beter.

Wat maakt Goodzo's diensten met Microsoft Azure uniek voor enterprises?
goodzos-diensten-microsoft-azure

Bij Goodzo leiden we onze 100+ IT-consultants zelf op in o.a. Microsoft Azure, maar onze aanpak gaat verder dan techniek alleen. Onze consultants durven innovatieve oplossingen te vinden en hebben het inzicht om zich echt in de eindgebruikers te verplaatsen. Zo zorgen we ervoor dat we niet alleen geavanceerde technologische oplossingen bieden, maar ook oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw bedrijfsdoelen en -eisen.

Welke beveiligingsmaatregelen biedt Goodzo binnen Azure voor mijn bedrijfsgegevens?
beveiligingsmaatregelen-azure

Bij Goodzo staat veiligheid voorop. We implementeren Azure’s geavanceerde beveiligingstools en voegen daar onze eigen protocollen aan toe, om jouw gegevens optimaal te beschermen. Goodzo is ISO27001 gecertificeerd en compliant met de meeste wet- en regelgeving. Hierdoor ben je er zeker van dat we aan alle veiligheidseisen voldoen en dat alle data veilig is opgeslagen.

Hebben jullie ervaring met mijn specifieke industrie?
ervaring-met-mijn-industrie

Met een breed scala aan klanten in diverse sectoren, waaronder de zorg en banken, hebben we de expertise om Azure-diensten aan te passen aan jouw unieke industriebehoeften.

Dit kunnen we voor jouw organisatie betekenen

Of het nu gaat om consultancy, detachering, dienstverlening of training: empathie is van onschatbare waarde om processen te laten vloeien en bedrijven te laten groeien.