Modern Workplace Migration

Het werken van nu en de toekomst gebeurt in de cloud.

Van migratie tot adoptie

Als je op dit moment nog niet volledig in Office 365 werkt, bewegen we je er rustig naartoe. Dat begint met een migratie naar de cloud, want de moderne werkplek is er een waar je medewerkers altijd aan het werk kunnen. In de cloud vind je Microsoft 365-oplossingen als Office, Teams, Sharepoint en OneDrive. Ze zijn veilig, eenvoudig in gebruik en makkelijk om op afstand met collega’s mee samen te werken. Goodzo helpt je organisatie tijdens en na de migratie, want de adoptie door je werknemers is net zo belangrijk als de migratie zelf. Onze support engineers helpen met technische en functionele vragen en zorgen er daarnaast voor dat je kunt blijven innoveren door de laatste ontwikkelingen (zoals AI) te implementeren.

FME

Outsourcing & Migratie | 'Goodzo levert uiteindelijk een betere dienstverlening dan dat wij zelf zouden kunnen doen'

Steven van Bemmel is Manager ICT en Market & Data Analytics bij FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie. De afgelopen jaren heeft hij zijn afdeling zien veranderen: van een afdeling dat alles op het gebied van ICT zelf deed, transformeerde het naar een regie-organisatie.

De voordelen van Goodzo als partner voor jouw Modern Workplace migratie

All-in proces

Projectmanagement, de architectuur en de migratiewerkzaamheden zelf: Goodzo neemt het hele migratieproject bij je uit handen. Zo kan jouw organisatie zich blijven focussen op dat wat écht belangrijk is.

Security

Goodzo is ISO27001 gecertificeerd en compliantmet de meest recente wet- en regelgeving. Hierdoor ben je er zeker van dat weaan alle veiligheidseisen voldoen en dat alle data veilig is en blijftopgeslagen.

Microsoft Cloud Solution Partner

Het isde hoogste waardering die Microsoft aan partners kan geven. Als partner zijn we altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen, die we veilig en snel binnen jouw organisatie implementeren.

Post-migratie

Na de migratie zorgen we voor een naadloze overdracht. Maar nog liever verzorgen we ook als het project is afgerond voor cloudsupport en -beheer.

Verbindend

Als je migreert naar de cloud, ben je afhankelijk van meerdere leveranciers en stakeholders. De sociaalvaardige consultants van Goodzo zorgen voor de juiste afstemming met alle partijen en nemen de volledige regie.

Support

Goodzo’ers hebben de sociale skills om altijd op de juiste manier te reageren op vragen en klachten, waardoor je medewerkers altijd weer met een lach aan het werk gaan. Ook bij de grootste problemen.

Microsoft
+
Cloud solution partner
20+
+
Cloud consultants
50+
+
Support engineers

Is mijn organisatie klaar voor een migratie naar de modern workplace?

Ja! Tenminste: wij zijn het, en we zorgen er (als het nodig is) voor dat jouw organisatie dat ook is. Op deze basis werken we bij Goodzo al heel succesvol voor meerdere klanten. Door in de cloud te werken wordt IT weer schaalbaar, bereik je een hogere kostenefficiëntie en weet je zeker dat al je data veilig is. En daarnaast kunnen je medewerkers altijd en overal aan de slag.

Blije Goodzo collega's lachen in de camera

Neem contact op

met

Stefanie

We vertellen je graag meer over hoe we werken en hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen. Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

We werken met organisaties uit verschillende branches

IT is overal en daarom zijn wij dat ook. Goodzo helpt organisaties uit allerlei verschillende branches, maar de kern van ons werk blijft hetzelfde. Lees hier meer over de impact die onze Goodzo-benadering heeft op opdrachtgevers en hun eindgebruikers.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen gevonden.