Playbutton voor het afspelen van de Goodzo video

Our people
make IT.

Ontdek wat onze consultants bereiken voor jouw organisatie.

Scroll naar beneden

De onmisbare schakel in iedere organisatie

Wij zijn Goodzo, de verbinder in IT. We geloven dat drive en mindset belangrijker zijn dan wat er op een diploma of cv staat. We leiden jonge mensen op die misschien nog geen IT-ervaring hebben, maar die wel overlopen van onbevangenheid en de wil om zichzelf en anderen gelukkiger te maken. Mensen die nog niet helemaal wisten wat ze zochten, maar bij Goodzo de ideale plek vonden om zichzelf te ontwikkelen en te ontpoppen tot een consultant in de wereld van IT.

We zorgen niet alleen voor verbinding binnen organisaties, we zijn de verbinding. Nieuwsgierig en sociaal vaardig vormen onze consultants de schakel tussen de gebruiker en de specialist. Want processen verbeteren doe je door eerst de mens en zijn of haar problemen te begrijpen. Met die mindset maakt Goodzo het verschil voor organisaties die hun maximale potentieel willen benutten.

Onze filosofie

The new breed of IT

Goodzo is er voor mensen zonder IT-ervaring, maar met een flinke drive om zichzelf en anderen beter en gelukkiger te maken. Mensen die niet helemaal wisten wat ze zochten, maar hier de ideale plek vonden om zichzelf te ontwikkelen en te ontpoppen tot een consultant die verschil maakt in de wereld van IT.

We know IT

Van trainee tot senior consultant: met ons IT Growth Program ontwikkelen onze mensen alle technische- en managementskills die ze nodig hebben om uit te groeien tot Senior IT-consultant. De combinatie van hun eigen lef, onbevangenheid en drive en de skills die ze tijdens hun opleiding leren vormen de perfecte combinatie om bij iedere organisatie van waarde te zijn.

Our people make IT

Wij zijn de verbinder in IT. En we weten als geen ander dat je eerst de mens en zijn of haar problemen moet begrijpen, voor je processen kunt verbeteren. Met die mindset maken we het verschil. Het resultaat: een meetbare verhoging van flow binnen je team en van de gebruikerstevredenheid binnen je organisatie.

IT Trainees in overleg met elkaar bij Goodzo
IT trainee van Goodzo kijkt lachend in de camera

Awards

Onze mensen
zijn de verbinding

Onze mensen zijn de verbinding. Bij Goodzo werken mensen met allerlei verschillende achtergronden, maar lijken toch allemaal op elkaar. Gelukkig maar, want het zijn mensen met lef, die het te gek vinden om dingen beter te maken en blij worden van veranderingen. Het zijn jonge, onbevangen mensen, die weten hoe het is om hard te werken. In een vacaturetekst staat dan vaak: flexibel, adaptief en hands-on. Wij zeggen: niet gek te krijgen.

Want ga er maar aan staan: geen ervaring in de IT, meteen aan de slag en ondertussen ook nog hard aan de bak om de benodigde certificaten te behalen. Een Goodzo'er is iemand die in no-time ziet waarom een proces niet helemaal lekker loopt. Iemand met een flinke dosis incasseringsvermogen, die ondanks dat-ie keer op keer moet horen dat alles al is geprobeerd, er tóch nog een keer voor gaat. Want in een wereld waar de digitalisering niet meer te stoppen is, zijn het gewoon de mensen die het verschil gaan maken.
Hard werken, met als belangrijkste doel dat de eindgebruiker geen zorgen meer heeft en morgen gelukkiger is dan vandaag. Doordrongen zijn van de impact van je werk. Doorgaan waar anderen stoppen, en dat het dan lukt. Dat is de standaard van Goodzo. Zijn we trots op.

Mannelijke IT Trainee kijkt lachend in de camera bij een blauw achtergrond
Vrouwelijke IT Trainee kijkt lachend in de camera bij een gele achtergrond
Mannelijke IT Trainee met baardje kijkt lachend in de camera bij een blauwe achtergrond
Vrouwelijke blonde IT Trainee van Goodzo kijkt lachend in de camera bij een paarse achtergrond

150

+

Consultants

Top

250

Beste groeibedrijven

1,200,000

+

Eindgebruikers

"Onbevangen aan het werk om impact te maken voor de eindgebruiker."

In een maatschappij waar digitalisering centraal staat, zijn het de mensen die uiteindelijk het verschil maken. Onze mensen hebben het vermogen om eerst naar het actuele vraagstuk te kijken, dat op te lossen en daarna aan de techniek erachter te werken zodat dat probleem niet nóg een keer voorkomt. Met als belangrijkste doel dat de eindgebruiker geen zorgen meer heeft. Doordrongen zijn van de impact van je werk. Dat is de standaard van Goodzo.

Onze Partners

Let’s make IT happen

Van high potential naar IT-consultant. Wat je achtergrond ook is: wij geloven in jouw talent. Klinkt goed? Dachten wij ook.

Bekijk al onze vacatures

Van high potential naar IT-consultant. Wat je achtergrond ook is: wij geloven in jouw talent.

Goodzo IT Trainee lacht in de camera
Playbutton voor het afspelen van de Goodzo video
Bekijk video

Je hebt niet een IT-er tegenover je, maar iemand die voelt als een collega.

Barth

CEO

Gecertificeerd door