Playbutton voor het afspelen van de Goodzo video

Where empathy goes, business flows

Ontdek wat empathie met de IT van jouw organisatie kan doen.

Scroll naar beneden

Een diep geloof in het talent van mensen

Wij zijn Goodzo. We geloven dat wat mensen willen en kunnen belangrijker is dan wat mensen tot nu toe op hun cv hebben staan. Want we geloven in menselijke groei. Het is het fundament van alles dat we doen. Met die mindset begeleiden we high potentials in hun ontwikkeling naar IT-consultants. Mensen die IQ, EQ en een onovertroffen groeimindset met elkaar weten te combineren en daarmee anderen en zichzelf verder brengen.

Onze filosofie

The new breed of IT

De mensen die we bij Goodzo aannemen zijn mensen op hbo/wo-niveau van wie we voelen en weten dat er iets in zit. Dat iets is een combinatie van intelligentie, empathie, social skills en business inzicht. Het type mens dat iedereen graag om zich heen heeft.

Our people make IT

Impact maken en mensen helpen. Daar draait ons werk om. Het is onze standaard, we kunnen niet anders en we willen niet anders. Wij plaatsen niet zomaar wat IT'ers in jouw organisatie. We zorgen voor flow, met empathie als grootste kracht.

We know IT

De mens maakt het verschil, daar zijn we van overtuigd. Maar in een wereld die zo hard draait als die van de IT, is het van levensbelang om up-to-date te blijven. Je moet weten waar je het over hebt. Daarom zijn we constant bezig met kennis en ontwikkeling, zodat we altijd het juiste toekomstbestendige advies kunnen geven.

IT Trainees in overleg met elkaar bij Goodzo
IT trainee van Goodzo kijkt lachend in de camera

Onze mensen

Bij Goodzo werken mensen met allerlei verschillende achtergronden. Onze mensen zijn empatisch en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Mensen die weten hoe het is om hard te werken. Flexibel, adaptief, hands-on, met flink wat incasseringsvermogen en een goed oog voor hoe dingen beter kunnen.

Een Goodzo'er is iemand die in no-time ziet waarom een proces niet helemaal lekker loopt. Iemand die ondanks dat hij of zij al drie keer aan moest horen dat alles al is geprobeerd, tóch nog een keer een verandering voor durft te stellen en de challenge aan wil gaan. Die frisse wind werkt aanstekelijk op een werkvloer.

Mannelijke IT Trainee kijkt lachend in de camera bij een blauw achtergrond
Vrouwelijke IT Trainee kijkt lachend in de camera bij een gele achtergrond
Mannelijke IT Trainee met baardje kijkt lachend in de camera bij een blauwe achtergrond
Vrouwelijke blonde IT Trainee van Goodzo kijkt lachend in de camera bij een paarse achtergrond

150

+

Consultants

Top

250

Beste groeibedrijven

1,200,000

+

Eindgebruikers

"Onbevangen aan het werk om impact te maken voor de eindgebruiker."

In een maatschappij waar digitalisering centraal staat, zijn het de mensen die uiteindelijk het verschil maken. Onze mensen hebben het vermogen om eerst naar het actuele vraagstuk te kijken, dat op te lossen en daarna aan de techniek erachter te werken zodat dat probleem niet nóg een keer voorkomt. Met als belangrijkste doel dat de eindgebruiker geen zorgen meer heeft. Doordrongen zijn van de impact van je werk. Dat is de standaard van Goodzo.

Onze Partners

Join the new breed of IT

Van high potential naar IT-consultant. Wat je achtergrond ook is: wij geloven in jouw talent.

Bekijk al onze vacatures

Van high potential naar IT-consultant. Wat je achtergrond ook is: wij geloven in jouw talent.

Goodzo IT Trainee lacht in de camera
Playbutton voor het afspelen van de Goodzo video
Bekijk video

Je hebt niet een IT-er tegenover je, maar iemand die voelt als een collega.

Barth

CEO

Gecertificeerd door