Next: je laatste stap naar IT consultant

0
3

Bij Goodzo ontwikkel je jezelf in drie fases tot een volwaardige consultant. In fase 3 zorgen we er met workshops en talentdagen voor dat je klaar bent voor jouw nieuwe carrière in de IT-consultancy.

Meer over deze fase
Direct solliciteren

Alle mogelijkheden om jouw IT carrière vorm te geven

In de derde fase krijg je veel ruimte om zelfstartend en zelfsturend te zijn. Je geeft eigen ideeën vorm en richt je eigen way-of-work in. Maar met vrijheid komt natuurlijk ook verantwoordelijkheid. Lijkt het je tof om trainingen te geven? Heb je een geweldig idee voor een nieuwe digitale oplossing? Je krijgt alle mogelijkheden om die initiatieven op te pakken. Maar de energie moet bij jou vandaan komen. We zoeken mensen met intrinsieke motivatie, die nog meer willen bewegen dan dat ze op dit moment al doen.

Vrouw zit in een training en volgt het betaalt IT traineeship van Goodzo
Fase
01
:
IT Trainee

IT Trainee

Je start het IT Growth Program met het IT traineeship. In je eerste jaar tot anderhalf jaar leer je de fundamentele skills die essentieel zijn voor de rest van je loopbaan. Je krijgt alle ruimte jezelf te oriënteren binnen de IT en om te ontdekken en hoe IT binnen organisaties is ingericht is. Dit doe je fulltime, aangevuld met trainingen om je softskills te verbeteren en certificaten te behalen.

In dienst van Goodzo werk je voor onze opdrachtgevers als bijvoorbeeld:

Support Engineer
Operations Engineer

Dit leer je:

Boodschappen overbrengen
Communiceren met opdrachtgevers
Time management
SCRUM
Office365

In het kort

40 werkuren per week
4 zelfstudie uren per week
10 officiele certificaten*
*Waaronder ITIL en Comptia
Fase
02
:
IT Consultant

IT Consultant

In de Deep Dive zetten we de volgende stap in jouw IT-carrière, zodat je je straks nog verder door kunt ontwikkelen tot senior consultant. Je ontwikkelt relevante softskills en start met low-code development in cloud of applications. Dit doe je overigens niet in je eentje: iedere vrijdag krijg je samen met je Goodzo-collega’s trainingen die direct toepasbaar zijn in de praktijk. En daarna is er natuurlijk een borrel. 

In dienst van Goodzo werk je voor onze opdrachtgevers als bijvoorbeeld:

Functioneel beheerder
Cloud engineer
Low code developer
IAM consultant

Dit leer je:

Verdiepende technische skills
Presentatietechnieken
Analytisch vermogen
Faciliteren
Consultancy vaardigheden
De basis van goed management

Uitgelichte certificaten

LEAN Green Belt
Prince 2 Agile
Microsoft PL-900
+6 meer

In het kort

Wekelijkse training op vrijdag
32 werkuren per week
9 officiele certificaten
Fase
03
:
Experienced Consultant

Experienced Consultant

Next is de laatste fase binnen het IT Growth Program en geschikt voor ervaren consultants die klaar zijn om zichzelf te ontwikkelen tot grotere rollen als projectleiders en IT-experts. Het is een op maat gemaakte opleiding, waardoor je precies de skills ontwikkelt waar jij behoefte aan hebt. We vullen het aan met groeps­trainingen die gericht zijn op intervisie, verbinding en samenwerking.

In dienst van Goodzo werk je voor onze opdrachtgevers als bijvoorbeeld:

Projectmanager
Lead developer
Cloud consultant
Security officer

Dit leer je:

Consultant- en managementskills
DevOps
Agile
Enterprise architectuur

In het kort

Masterclasses met collega's
Leer­programma op maat

Voor wie is Next?

Bij Goodzo werken mensen met allerlei verschillende achtergronden. Onze mensen zijn empathisch en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Mensen die weten hoe het is om hard te werken. Flexibel, adaptief, hands-on, met flink wat incasseringsvermogen en een goed oog voor hoe dingen beter kunnen. En natuurlijk met de wil om een mooie carrière in de IT te bouwen.

Skilled

Je snapt hoe organisaties in elkaar zitten en helpt het bedrijf en de mensen zich verder te ontwikkelen.

Ambitieus

Je wil jezelf ontwikkelen en bent bereid om flink wat tijd en energie in dat proces te stoppen.

Empathisch

Je voelt mensen aan en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel om jezelf en anderen verder te helpen.

Trainer Guido Geenen over het opleiden van onze consultants en het klantbelang daarvan

Guido

Management Coach

Goodzo IT Trainee lacht in de camera
Playbutton voor het afspelen van de Goodzo video
Bekijk video

Wat Next jou leert

Jij wil verder in de IT-consultancy? Perfect. Deze leerfase zit bomvol workshops om je kennis op peil te houden en nieuwe technieken te leren, maar geeft ook verdieping op de soft skills. We geven je jaarlijks in vijf sessies alle tools om jezelf te ontwikkelen als volwaardige IT consultant. Dit gebeurt onder leiding van ervaren, externe trainers die je de benodigde consultancyvaardigheden bijbrengen en je verder meenemen in de wereld van DevOps, Agile en Enterprise Architectuur. En daarnaast is er alle ruimte om je collega's te ontmoeten en kennis en ervaring met elkaar te delen.

Jij wil verder in de IT-consultancy? Perfect. Deze leerfase zit bomvol workshops om je kennis op peil te houden en nieuwe technieken te leren, maar geeft ook verdieping op de soft skills. We geven je jaarlijks in vijf sessies alle tools om jezelf te ontwikkelen als volwaardige IT consultant. Dit gebeurt onder leiding van ervaren, externe trainers die je de benodigde consultancyvaardigheden bijbrengen en je verder meenemen in de wereld van DevOps, Agile en Enterprise Architectuur. En daarnaast is er alle ruimte om je collega's te ontmoeten en kennis en ervaring met elkaar te delen.

Je nieuwe skills en doorgroeimogelijkheden

Met skills die je in de derde fase opdoet leer je en ben je klaar om als IT-consultant aan de slag te gaan.

Solliciteer nu
Consultant- en managementskills

Je leert wat het inhoudt om als consultant of manager in de IT aan de slag te gaan. Hoe stuur je mensen aan en hoe los je problemen op?

DevOps

Je leert wat DevOps is en hoe je development en operations op een zo efficiënt mogelijke manier samen kunt laten werken.

Agile

Je leert processen op een agile manier aan te vliegen en hoe je je team optimaal laat presteren.

Enterprise Architectuur

Je leert wat een Enterprise Architectuur is om ervoor te zorgen dat de organisatie zich in door alle lagen heen kan blijven ontwikkelen.

Solliciteer nu en start je nieuwe carrière in de IT

Wat je achtergrond ook is: jij kunt vandaag nog beginnen aan je nieuwe carrière in de IT. En heb je al wat jaren ervaring? Ook dan helpen we je graag. Solliciteer nu als starter of als consultant.

Solliciteer nu voor het IT traineeship van Goodzo. Vrouw lacht naar camera.

Onze Partners

Ben jij minder ervaren? Ontdek ons IT traineeship.

Veelgestelde vragen

Wat voor mensen werken bij Goodzo?
wat-voor-mensen-werken-bij-goodzo

Goodzo is een community waar we hard werken en ervan houden om successen te vieren en weekenden lekker in te luiden. We hebben een open sfeer, waar iedereen (bijna) alles tegen elkaar kan zeggen.

Ontdek hier de ervaringsverhalen van onze IT'ers.

Hoe is de werk/leer verhouding?
hoe-is-de-werk-leer-verhouding

In het IT Traineeship werk je veertig uur per week en het leren doe je voornamelijk in je eigen tijd. Dat kost ongeveer vijf tot tien uur per week. Deze verhouding verandert in de Deep Dive.

Wat voor begeleiding kan ik verwachten?
wat-voor-begeleiding-kan-ik-verwachten

Bij Goodzo heb je je eigen persoonlijke Career Manager. Zij begeleiden jouw ontwikkeling naar IT Consultant. Dit aan de hand van een jaarlijkse GROW-cyclus. Ook word je deel van een community van ervaren collega's die je graag verder helpen.

Ontdek hier de ervaringsverhalen van onze IT'ers of lees hier het verhaal van Diede, Career Manager bij Goodzo.

Hoe ziet het werk in het IT Growth Program eruit?
hoe-ziet-het-werk-in-het-it-growth-program-eruit

Dit varieert per fase en project. Je werkt meestal in periodes van 6-12 maanden aan een project bij een partner van Goodzo. In die periode leer je de processen, methoden en systemen kennen. Elke ervaring neem je weer mee naar een volgende uitdaging. Op de assessment dag vertellen wij jou hier meer over.

Op welke locatie(s) ga ik straks werken?
op-welke-locatie-s-ga-ik-straks-werken

Wij hebben partners verspreid door de hele randstad. Bij het vinden van een juist project houden we altijd rekening met je reistijd en of de uitdaging die bij jouw past.

Hoelang duren de fases van het IT Growth Program?
hoelang-duren-de-fases-van-het-it-growth-program

Fase 1 - IT Traineeship: duurt één tot anderhalf jaar, afhankelijk van hoe snel jij je ontwikkelt. Fase 2 - Deep Dive: duurt één tot anderhalf jaar, afhankelijk van hoe snel jij je ontwikkelt. Fase 3 - Next: minimaal 2 jaar ben je als Senior Consultant aan het werk. Ook in deze fase blijf je je door ontwikkelen aan de hand van een ontwikkel traject op maat.

Hoe verloopt het sollicitatieproces?
hoe-verloopt-het-sollicitatieproces

We bellen je eerst voor een korte kennismaking. Zodra het goed klikt, nodigen we je uit voor een assessmentdag. Onze assessment dagen zijn bedoeld om je uitgebreide informatie te geven over ons IT Growth Program. Daarnaast bepalen we of jij een goede match bent voor het bedrijf, en verwachten hierbij ook hetzelfde van jou. Dit doen we met capaciteitstesten, groepsopdrachten en persoonlijke gesprekken. Na afloop van deze dag kunnen we je een vast contract aanbieden.

Do you also offer this traineeship in English?
do-you-also-offer-this-traineeship-in-english

No. Our IT Growth Program is only given in Dutch at the moment.

Veelgestelde vragen

No items found.
Sluiten
Solliciteer nu

Wat fijn dat je bij ons wil solliciteren. Vul hier je gegevens in en vertel ons waarom jij denkt dat we een goede match zijn. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

We gebruiken jouw e-mailadres alleen om contact met je op te nemen over je sollicitatie.

TipTip

Bij je contract hoort ook een lease-auto. Onze opdrachtgevers zitten verspreid door een groot deel van Nederland.

TipTip

Het gaat hier om werkervaring, in alle mogelijke functies.

LinkedIn
of
Bedankt, we hebben je inzending ontvangen!
Er ging iets mis tijdens het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.