Cloud Infrastructuur

Het is duurzamer, veiliger en schaalbaar: werken in de cloud. Het beheer van je Cloud infrastructuur uitbesteden? Als Microsoft Cloud Solution Partner helpen wij je bij beheer, support en leiden we jouw medewerkers op.

Outsourcing van de cloud

Goodzo verzorgt het beheer en support van de IT-omgeving van organisaties als de jouwe. Dat doen we on premise, maar zeker ook ook in de cloud. Als Microsoft Cloud Solution Partner zijn we gespecialiseerd in Azure en zorgen we voor een vloeiende migratie van jouw digitale infrastructuur. Twijfel je nog? Dan adviseren we je maar wat graag over alle voordelen van het werken in de cloud, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, kosten, schaalbaarheid en veiligheid.

FME

Outsourcing en Migratie | 'Goodzo levert uiteindelijk een betere dienstverlening dan dat wij zelf zouden kunnen doen'

Steven van Bemmel is Manager ICT en Market & Data Analytics bij FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie. De afgelopen jaren heeft hij zijn afdeling zien veranderen: van een afdeling dat alles op het gebied van ICT zelf deed, transformeerde het naar een regie-organisatie.

Van Neynsel

24/7 Support | 'Het feit dat Goodzo ook de kracht heeft om te kunnen opleiden, maakt dat deze samenwerking veel verder gaat dan zomaar een klantrelatie'

Van Neynsel is een Brabantse ouderenzorgorganisatie, waar het zorg levert op zeven verschillende locaties. Sinds het voorjaar van 2022 werken we op verschillende vlakken samen om ervoor te zorgen dat IT bijdraagt aan een nóg betere zorg. Jeroen van Bommel (Directeur financiën en bedrijfsvoering bij Van Neynsel) en onze Senior Account Manager Stefanie kijken samen naar een klantrelatie die al gauw uitgroeide tot een waardevol partnership en die voor verbinding zorgt tussen zorgmedewerkers en IT.

De voordelen van Goodzo als Cloud infrastructuur partner

Microsoft Cloud Solution Partner

Het is de hoogste waardering die Microsoft aan partners kan geven. Als partner zijn we in staat om medewerkers op te leiden en beheren we de cloud van een groot aantal klanten.

Service Management

Door je cloud infrastructuur bij Goodzo te outsourcen, hou je zelf tijd en focus over voor de dingen die er voor jouw organisatie écht toe doen.

Werken in de cloud

Een migratie naar de cloud is kostenefficiënt, duurzaam, veilig en daarnaast ook schaalbaar. Wij adviseren je en zorgen ervoor dat een eventueel migratieproces van begin tot eind succesvol wordt afgerond.

Verbindend

Als je werkt in de cloud, ben je afhankelijk van meerdere leveranciers. Goodzo zorgt voor de juiste afstemming met alle stakeholders.

Security

Goodzo is ISO27001 gecertificeerd en compliant met de meeste wet- en regelgeving. Hierdoor ben je er zeker van dat we aan alle veiligheidseisen voldoen en dat alle data veilig is opgeslagen.

Met lef

We zullen altijd vragen blijven stellen om de vraag achter de vraag te ontdekken. Zo maken we je IT-omgeving nog beter en haal je nog meer uit je bestaande infrastructuur.

Microsoft
+
Cloud solution partner
20+
+
Cloud consultants
Iso 27001
+
Gecertificeerd

Kan het outsourcen van mijn IT-infrastructuur voor mij een oplossing zijn?

Ja, dat kan zeker. Op deze basis werken we bij Goodzo al heel succesvol voor meerdere klanten. Door in de cloud te werken wordt IT weer schaalbaar, bereik je een hogere kostenefficiëntie en weet je zeker dat al je data veilig is. Moderne cloudplatformen als Azure zijn dusdanig flexibel en breed, dat bijna alle klantomgevingen daarin te verwerken zijn.

Blije Goodzo collega's lachen in de camera

Neem contact op

met

Stefanie

We vertellen je graag meer over hoe we werken en hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen. Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

We werken met organisaties uit verschillende branches

IT is overal en daarom zijn wij dat ook. Goodzo helpt organisaties uit allerlei verschillende branches, maar de kern van ons werk blijft hetzelfde. Lees hier meer over de impact die onze Goodzo-benadering heeft op opdrachtgevers en hun eindgebruikers.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen gevonden.