Modern Workplace

De moderne werkplek is onmisbaar voor iedere organisatie. Het beheer van je Modern Workplace uitbesteden? Als Microsoft Cloud Solution Partner helpen wij je bij migratie, support en doorontwikkeling.

Nieuwe tijden, moderne werkplekken

Met de Modern Workplace kunnen je werknemers altijd en overal aan het werk. Vanuit de cloud werken ze met Microsoft 365-oplossingen als Office, Sharepoint en OneDrive. Het is veilig en ideaal om op afstand samen te werken met collega’s. Goodzo helpt je om het maximale uit je moderne werkplek te halen, zodat je daar zelf geen omkijken meer naar hebt. We zorgen voor support bij technische of functionele vragen en houden je organisatie up-to-date door nieuwe ontwikkelingen (zoals AI) snel te implementeren.

FME

Outsourcing en Migratie | 'Goodzo levert uiteindelijk een betere dienstverlening dan dat wij zelf zouden kunnen doen'

Steven van Bemmel is Manager ICT en Market & Data Analytics bij FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie. De afgelopen jaren heeft hij zijn afdeling zien veranderen: van een afdeling dat alles op het gebied van ICT zelf deed, transformeerde het naar een regie-organisatie.

De Goudse Verzekeringen

Applicatie Beheer & Vulnerability Management | 'Goodzo heeft keer op keer bewezen een meerwaarde te zijn bij onze IT-uitdagingen'

Nadat De Goudse Verzekeringen en Goodzo jarenlang samenwerkten op het gebied van support, was het tijd voor een volgende stap. Remy Zuiderwijk (29) werkt sinds april als applicatiebeheerder op Vulnerability Management. Maar wat is dat? Waarom is het zo belangrijk? En wat maakt Goodzo de ideale partner voor deze service? Dat vertelt Remy samen met Koos Broodbakker (DevOps Teammanager Core ICT).

De voordelen van Goodzo als Modern Workplace partner

Microsoft Cloud Solution Partner

Het is de hoogste waardering die Microsoft aan partners kan geven. Als partner zijn we in staat om medewerkers op te leiden en beheren we de cloud van een groot aantal klanten.

Verbindend en ontwapenend

De menselijke kant is de kracht van onze consultants. Met hun sociale skills zorgen ze voor een goede adoptie van de Modern Workplace en halen je medewerkers alles uit de technologie.

Security

Goodzo is ISO27001 gecertificeerd en compliant met de meeste wet- en regelgeving. Hierdoor ben je er zeker van dat we aan alle veiligheidseisen voldoen en dat alle data veilig is opgeslagen.

Met lef

We zullen altijd vragen blijven stellen om de vraag achter de vraag te ontdekken. Zo maken we je IT-omgeving nog beter en haal je nog meer uit je bestaande infrastructuur.

Allround

Migratie, support en doorontwikkeling van de nieuwste functionaliteiten: met Goodzo haal je een allround partner in huis, waarmee je de potentie van het nieuwe werken volledig benut.

Support

Onze support engineers op de servicedesk richten zich eerst op de mens en daarna op het probleem. Ze zorgen ervoor dat gebruikers het prettig vinden om geholpen te worden en zijn transparant in hun communicatie.

Microsoft
+
Cloud solution partner
20+
+
Cloud consultants
Iso 27001
+
Gecertificeerd

Wat is het grote voordeel van de Modern Workspace?

Een Modern Workplace met Microsoft 365 zorgt ervoor dat er vanaf elke locatie op een veilige manier toegang is tot de werkomgeving van je organisatie. Wij doen een eventuele migratie, helpen je met support en zijn als Microsoft-partner direct in staat om de nieuwste technologische ontwikkelingen direct te implementeren.

Blije Goodzo collega's lachen in de camera

Neem contact op

met

Stefanie

We vertellen je graag meer over hoe we werken en hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen. Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

We werken met organisaties uit verschillende branches

IT is overal en daarom zijn wij dat ook. Goodzo helpt organisaties uit allerlei verschillende branches, maar de kern van ons werk blijft hetzelfde. Lees hier meer over de impact die onze Goodzo-benadering heeft op opdrachtgevers en hun eindgebruikers.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen gevonden.