Overheid

Overheidsinstanties zijn vaak een wereld op zich. Gelukkig is het ook een wereld die we bij Goodzo goed kennen.

Van DAS naar een gelukkige eindgebruiker

Al jarenlang werken we samen met verschillende overheidsinstanties. We weten hoe DAS-systemen werken, helpen bij het digitaliseren van werkprocessen en zorgen er met trainingen voor dat we onze kennis overdragen aan de vaste werknemers van jouw organisatie. Zo zorgen we samen voor flow in jouw IT-processen waarmee we de eindgebruiker uiteindelijk gelukkiger maken. Onlangs wonnen we hiervoor zelfs de Computable Awards 2023 voor onze samenwerking met de gemeente Rotterdam.

No items found.
Provincie Zuid-Holland

Project Management | 'Goodzo is geen cv-schuiver, maar wil bouwen aan een duurzame relatie'

Hoe breed is het werkveld IT? Heel breed, blijkt ook uit onze samenwerking met de Provincie Zuid-Holland. Onze projectleiders werken binnen het programma Digitaal Zuid-Holland aan de digitalisering van de provincie. Een van die projectleiders is Roos. Samen met programmamanager Carlo Spelten heeft ze het over hoe waardevol het kan zijn als je juist géén achtergrond in de IT hebt en wat de kracht is van deze samenwerking.

Gemeente Rotterdam Mendix

Mendix Training & Coördinatie | 'Als je de juiste mensen niet kunt vinden, moet je ze opleiden'

Marja van der Veer is coördinator van het centrale Mendix-team bij de gemeente Rotterdam. Sinds een paar jaar werkt ze samen met Goodzo'ers Ruben Koornneef (Mendix-consultant en coördinator) en Robin Vervuren (trainer en community leader) aan het verder professionaliseren van de IT binnen de gemeente. Met zijn drieën bespreken ze wat deze samenwerking zo bijzonder maakt en hoe beide organisaties elkaar helpen.

Gemeente Rotterdam

Award Winning: Mendix Development | 'Mijn Rotterdam heeft het beste overheidsproject van de Computable Awards 2023 gewonnen'

Gemeente Rotterdam heeft de ambitie om de inwoners gelukkiger en meer betrokken te laten zijn met hun woonomgeving. Met het nieuw ontwikkelde digitaal participatieplatform Mijn Rotterdam krijgt de burger een stem: het is in het leven geroepen om de inwoners van Rotterdam met eigen ideeën meer invloed te geven op hun leefomgeving.

Goodzo IT Trainee lacht in de camera
Playbutton voor het afspelen van de Goodzo video
Bekijk video

Klantcase: Provincie Zuid-Holland over onze projectleiders in een wereld van digitalisering.

Carlo Spelten

Projectmanager digitalisatie

Klantcase: Provincie Zuid-Holland over onze projectleiders in een wereld van digitalisering.

Carlo Spelten

Projectmanager digitalisatie

Samenwerken met Goodzo

Mendix en Microsoft

We zijn Mendix Solution Partner, Learning Academy Partner en Microsoft Gold Partner, waardoor onze consultants niet alleen de juiste kennis kunnen toepassen maar we ook de mensen binnen jouw organisatie meenemen in de nieuwste ontwikkelingen.

Schaalbare oplossingen

Veel van onze consultants hebben ervaring binnen overheidsinstanties, waardoor we gemakkelijk, snel en adequaat kunnen opschalen in capaciteit.

Kennis en expertise

De laatste trends en de nieuwste oplossingen: Goodzo weet wat er speelt en hoe organisaties binnen de overheid het beste geholpen kunnen worden.

Stabiliteit

Ons uitgangspunt is een stabiele samenwerking voor de lange termijn, waardoor je altijd verzekerd bent van onze kennis en expertise.

DAS

Inmiddels werken we al jaren samen met verschillende overheidsinstanties en weten we hoe de inhuurprocessen, aanvragen en contractuele zaken geregeld worden.

Empathie

Met Goodzo haal je enthousiaste professionele mensen in huis, die goed kunnen communiceren en zich in weten te leven in collega's en eindgebruikers.

No items found.
No items found.
No items found.

Onze werkwijze

Om tot de best mogelijke oplossing van jouw probleem te komen, werken we met vier stappen. We nemen je graag mee door ieder deel van ons proces, dat volledig is gericht op het gelukkig maken van de mensen binnen jouw organisatie én de eindgebruiker.

01

Kennismaking

Voor een prettige en constructieve samenwerking is het essentieel dat je elkaar door en door kent. Onze partnerships zijn gebouwd op gelijkwaardigheid, niet op afhankelijkheid. Een uitgebreide kennismaking vormt de basis voor het oplossen van jouw probleem.

02

Inventarisatie

We gaan dieper in op dat waar je naar op zoek bent. We willen alles weten over jouw vraagstuk, want het komt geregeld voor dat wat op het eerste gezicht het probleem lijkt, eigenlijk het gevolg is van iets anders.

03

Strategie

Met deze input gaan we aan de slag. We bepalen welke diensten er nodig zijn om tot de ideale duurzame oplossing voor jouw vraagstuk te komen.

04

Realisatie

We stellen samen een plan van aanpak op en gaan aan de slag om jouw business weer in flow te brengen.

Een diep geloof in het talent van mensen

Bij Goodzo werken mensen met allerlei verschillende achtergronden. Onze mensen zijn ambitieus, leergierig en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Mensen die weten hoe het is om hard te werken. Flexibel, adaptief, hands-on, met flink wat incasseringsvermogen en een goed oog voor hoe dingen beter kunnen. Met als belangrijkste doel dat de eindgebruiker geen zorgen meer heeft. Doordrongen zijn van de impact van je werk. Dat is de standaard van Goodzo.

Neem contact op

met

Stefanie

We vertellen je graag meer over hoe we werken en hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen. Laat je gegevens achter. Dan neemt een van onze mensen zo snel mogelijk contact met je op. Zonder dat je direct al ergens aan vast zit, natuurlijk.

Veelgestelde vragen

Kan Goodzo altijd leveren?

Op het gebied van Consultancy en Detachering, Mendix Development en Cloud Engineering zijn wij altijd in staat om een passende oplossing te bieden.

Heb ik een vast contactpersoon tijdens het hele proces?

Ja, binnen Goodzo werken we voor onze opdrachtgevers met vaste contactpersonen op het gebied van accountmanagement, careermanagement en consultancy.

Hebben jullie referenties met wie ik contact op kan nemen?

Ja, die zijn op aanvraag beschikbaar. Gebruik gerust het contactformulier om een referentie aan te vragen.

Welke diensten bieden jullie aan?

Wij bieden de volgende diensten aan op IT-gebied: consultancy & detachering, dienstverlening, projecten en training. Dit doen we van support en beheer tot applicatieontwikkeling.

Lees hier meer over de impact die onze Goodzo-benadering heeft op opdrachtgevers en hun eindgebruikers.

Hoe groot zijn de organisaties waar jullie voor werken?

De omvang van onze opdrachtgevers varieert van MKB tot corporate, van tweehonderd eindgebruikers tot 40 duizend eindgebruikers. We hebben ruim dertig klanten waar onze 150 consultants werkzaam zijn.