Informatiebeveiliging

Outsource jouw informatiebeveiliging aan Goodzo. Wij voldoen aan ISO27001, voor veilig en compliant werken volgens huidige wet- en regelgeving. Als Mendix en Microsoft-partner hebben we altijd de cutting edge technologiën in huis om die beveiliging vorm te geven.

Safe and Secure

Het is ontzettend belangrijk en wordt de komende jaren alleen nog maar belangrijker: het goed beveiligen van je cloud data, bestanden en bedrijfsinformatie. Technisch, maar ook wat betreft de awareness van je eindgebruikers. Zij vormen vaak de zwakste schakel in de veiligheidsketen. Goodzo is partner van gerenommeerde instanties als Mendix en Microsoft, waardoor we cutting edge technologieën in huis hebben om die beveiliging vorm te geven. Daarnaast zorgen onze consultants er met hun ontwapenende social skills voor dat ook de menselijke kant van de informatiebeveiliging in orde raakt. We voldoen aan de ISO27001-norm en dus is jouw organisatie altijd veilig en compliant met de huidige wet- en regelgeving.

De Goudse Verzekeringen

Applicatie Beheer & Vulnerability Management | 'Goodzo heeft keer op keer bewezen een meerwaarde te zijn bij onze IT-uitdagingen'

Nadat De Goudse Verzekeringen en Goodzo jarenlang samenwerkten op het gebied van support, was het tijd voor een volgende stap. Remy Zuiderwijk (29) werkt sinds april als applicatiebeheerder op Vulnerability Management. Maar wat is dat? Waarom is het zo belangrijk? En wat maakt Goodzo de ideale partner voor deze service? Dat vertelt Remy samen met Koos Broodbakker (DevOps Teammanager Core ICT).

FME

Outsourcing en Migratie | 'Goodzo levert uiteindelijk een betere dienstverlening dan dat wij zelf zouden kunnen doen'

Steven van Bemmel is Manager ICT en Market & Data Analytics bij FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie. De afgelopen jaren heeft hij zijn afdeling zien veranderen: van een afdeling dat alles op het gebied van ICT zelf deed, transformeerde het naar een regie-organisatie.

Esmee

IAM-medewerker | ‘Je krijgt hier alle tijd om je eerste stappen in de IT te zetten’

Veel Goodzo’ers kennen het gevoel: je hebt op zich wel iets met IT, maar wist lange tijd niet hoe je je eerste stappen naar een IT-carrière moest zetten. Dat was ook zo bij Esmée (29). Maar inmiddels is ze begonnen aan haar IT Traineeship. We vroegen haar naar de weg die ze tot nu toe heeft afgelegd, waarom ze zo goed bij Goodzo past en welke stappen ze nog wil zetten.

De voordelen van Goodzo als partner in Informatiebeveiliging

ISO27001

Goodzo is ISO27001 gecertificeerd. Het is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging, die vertelt hoe we op een procesmatige manier met het beveiligen van data om moeten gaan.

Microsoft Partner

Als Cloud Solution Partner van Microsoft zijn we niet alleen in staat om medewerkers op dit gebied op te leiden, maar maken we ook als eerste gebruik van de nieuwste tools voor nog betere informatiebeveiliging.

Awareness

Onze mensen hebben een ontwapenende factor waarmee ze voor de juiste awareness zorgen bij de medewerkers binnen je organisatie. Zo versterken we de zwakste schakel van de security chain.

Met lef

We zullen altijd vragen blijven stellen om de vraag achter de vraag te ontdekken. Zo haal je nog meer uit je bestaande processen.

Innovatie

Goodzo helpt met innoveren, ook op dit gebied. We zorgen ervoor dat ook de nieuwste technologieën op een veilige manier bijdragen aan jouw digitale ecosysteem.

Verbindend

Door ons grote empathisch vermogen en een op eindgebruikers gerichte mindset zijn we van onschatbare waarde om processen slim te laten vloeien en organisaties als de jouwe te laten groeien.

Microsoft
+
Cloud solution partner
20+
+
Security consultants
Iso 27001
+
Gecertificeerd

Hoe weet ik zeker dat Goodzo veilig werkt?

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: Goodzo voldoet aan de ISO27001-norm en werkt dus altijd veilig en compliant met de huidige wet- en regelgeving. Door het outsourcen van je Informatiebeveiliging zorg je er dus direct voor dat jouw informatiebeveiliging naar dezelfde standaard wordt uitgevoerd.

Blije Goodzo collega's lachen in de camera

Neem contact op

met

Stefanie

We vertellen je graag meer over hoe we werken en hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen. Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

We werken met organisaties uit verschillende branches

IT is overal en daarom zijn wij dat ook. Goodzo helpt organisaties uit allerlei verschillende branches, maar de kern van ons werk blijft hetzelfde. Lees hier meer over de impact die onze Goodzo-benadering heeft op opdrachtgevers en hun eindgebruikers.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen gevonden.