Proces optimalisatie

Goodzo bereikt meetbaar meer flow in de processen van jouw organisatie.

De verbinding tussen mens en techniek

IT bestaat uit een oneindige stroom aan informatie en processen, die ervoor zorgt dat je mensen kunnen doen wat ze moeten doen en dat de business blijft groeien. Maar een soepel lopend IT-proces is niet bepaald vanzelfsprekend. En als verbinder in IT weten we als geen ander dat je eerst de mens en zijn of haar problemen moet begrijpen, voor je processen kunt verbeteren. We slaan dus een brug tussen de mens en techniek, lichten je huidige processen door en bepalen vervolgens hoe we ze (bijvoorbeeld met RPA) kunnen verbeteren.

Leander

Inkoop, Contract en Leveranciersmanager | 'De kunst is om IT en business voor elkaar te gaan laten werken'

Leander (28) werkt inmiddels drie jaar voor Goodzo. Nadat hij stopte met zijn hbo-studie begon hij bij ons met het IT Traineeship. Na zijn IT traineeship en Deep Dive volgt hij nu Goodzo Next en werkt hij bij VolkerWessels als Inkoop, Contract en Leveranciersmanager. Hij vertelt over zijn huidige rol, de weg ernaartoe en de waarde van ons Growth Program.

CAM IT

Procesmanagement | 'Goodzo weet precies de mensen binnen te brengen die we nodig hebben'

Onze partner CAM IT verzorgt meer dan 50 duizend werkplekken in dertien verschillende ziekenhuizen. En dat is een behoorlijke klus, die veel kennis van de techniek, de zorg en de eindgebruikers vraagt. We vroegen Willem-Jan Dekkers (Manager Operations) en Goodzo'er Sebastiaan van Oers (Procesmanager) hoe dit in zijn werk gaat en wat de toegevoegde waarde van Goodzo is in een wereld waar er altijd druk op de ketel staat.

BAM

Applicatie Beheer | 'Goodzo levert betrouwbaarheid waar Koninklijke BAM Groep op kan bouwen'

Koninklijke BAM Groep is een van de grootste bedrijven van Nederland. BAM Infra ontwikkelt, bouwt en onderhoudt projecten over de hele wereld. Marijn de Wit werkt nu enkele jaren voor BAM Infra en een groot onderdeel van zijn werkzaamheden is het aansturen van het Application Services Digital Construction team. Dat team is verantwoordelijk voor het beheer van honderden verschillende applicaties, die een groot aantal eindgebruikers helpt met het ontwerpen en bouwen van projecten door heel Nederland.

Edo

Business Process Engineer | Aan de slag zonder IT-achtergrond?

Edo (27) werkt ruim twee jaar voor Goodzo. Ook hij begon zonder achtergrond aan een nieuwe carrière in de IT. Inmiddels volgt hij het Deep Dive-traject en is hij hard aan het werk om Product Owner te worden. Een echt succesverhaal dus, dat begon bij flinke studietwijfels en dat nog lang niet is afgelopen. Tijd om eens even met Edo te gaan zitten en te luisteren naar zijn mooie route.

Parnassia

Support | '83% van die tienduizenden aanvragen lost het servicedesk op'

De Parnassia Groep is een zorginstelling voor geestelijke gezondheidszorg en heeft vestigingen door bijna heel Nederland. Als teamleider technisch beheer is Erik te Hoonte iedere dag bezig met het ontzorgen van zo'n 14 duizend medewerkers, die jaarlijks goed zijn voor zo'n 90 duizend meldingen op de IT-servicedesk. Samen met Mike van den Berg (teamleider servicedesk), Nienke Slegtenhorst (Goodzo'er en medewerker van de servicedesk) en Leander Bakkers (Goodzo’er en Procesmanager Incidenten & Problemen) bespreken we wat daar allemaal bij komt kijken en waar de kracht van de samenwerking met Goodzo ligt.

De voordelen van Goodzo als procesoptimalisatie-partner

Mendix en Microsoft

Als partner van Mendix en Microsoft zitten we bovenop de laatste ontwikkelingen in de procesautomatisering. We weten als eerste wat de nieuwste tools zijn en implementeren die waar we kunnen binnen jouw organisatie.

Lean Six Sigma

Veel van onze consultants zijn in bezit van het Lean Six Sigma-certificaat, een wereldwijd bewezen methodiek voor het duurzaam en aantoonbaar verbeteren van processen en organisaties.

Power Platform

Power Platform bestaat uit low code-tools binnen Microsoft 365 waarmee we business apps maken. Onze gecertificeerde consultants en developers zijn hiermee in staat om maatwerk te leveren voor jouw organisatie.

Service Management

We voeren onze eigen standaarden op het gebied van service management, en de lat ligt hoog. We zijn in staat om je tijdens het gehele optimalisatieproces te ontzorgen en ondersteunen.

Met lef

We zullen altijd vragen blijven stellen om de vraag achter de vraag te ontdekken. Zo haal je nog meer uit je bestaande processen.

Verbindend

Door ons grote empathisch vermogen en een op eindgebruikers gerichte mindset zijn we van onschatbare waarde om processen slim te laten vloeien en organisaties als de jouwe te laten groeien.

Microsoft en Mendix
+
Partner
50+
+
Business consultants
Lean six sigma
+
Gecertificeerd

Wat levert procesoptimalisatie mij op?

We gaan in principe altijd voor hetzelfde resultaat: je krijgt een lean-organisatie met flow. Met RPA automatiseren we repetitieve taken met software bots, om je menselijke werknemers meer tijd te geven voor complexere taken. Zo kan je organisatie zich nog meer focussen op je eigen klanten. Minder ruis, meer efficiëntie.

Blije Goodzo collega's lachen in de camera

Neem contact op

met

Stefanie

We vertellen je graag meer over hoe we werken en hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen. Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

We werken met organisaties uit verschillende branches

IT is overal en daarom zijn wij dat ook. Goodzo helpt organisaties uit allerlei verschillende branches, maar de kern van ons werk blijft hetzelfde. Lees hier meer over de impact die onze Goodzo-benadering heeft op opdrachtgevers en hun eindgebruikers.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen gevonden.