Low code-applicatieontwikkeling

Je eigen applicatie ontwikkelen, verbeteren of upgraden. Supersnel en volgens onze eigen ontwikkelmethodiek.

Applicatie nodig?

Die bouwen we voor je, maar niet voordat onze consultants en developers het antwoord hebben op de vraag achter je vraag. Waarom heb je een applicatie nodig? Wat is het doel? Waar heeft de eindgebruiker behoefte aan? Vervolgens gaan we natuurlijk aan de slag, iets dat met Mendix 10x zo snel gaat als via normale applicatieontwikkeling. En we zijn Mendix partner, dus we weten wat we doen.

Gemeente Rotterdam

Award Winning: Mendix Development | 'Mijn Rotterdam heeft het beste overheidsproject van de Computable Awards 2023 gewonnen'

Gemeente Rotterdam heeft de ambitie om de inwoners gelukkiger en meer betrokken te laten zijn met hun woonomgeving. Met het nieuw ontwikkelde digitaal participatieplatform Mijn Rotterdam krijgt de burger een stem: het is in het leven geroepen om de inwoners van Rotterdam met eigen ideeën meer invloed te geven op hun leefomgeving.

Jan-Willem

Mendix Consultant | 'Ik ben door Goodzo nu consultant en developer ineen'

Jan-Willem (32) is al vijf jaar in dienst bij Goodzo. Hij heeft in die tijd mooie stappen gezet en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot Mendix Consultant. Voor de Gemeente Rotterdam bouwt hij mee aan applicaties die het burgers en bedrijven makkelijker maken om vergunningen aan te vragen. We vroegen hem wat hij de afgelopen jaren heeft geleerd, hoe het is om bij Goodzo te werken en hoe hij de toekomst ziet.

Gemeente Rotterdam Mendix

Mendix Training & Coördinatie | 'Als je de juiste mensen niet kunt vinden, moet je ze opleiden'

Marja van der Veer is coördinator van het centrale Mendix-team bij de gemeente Rotterdam. Sinds een paar jaar werkt ze samen met Goodzo'ers Ruben Koornneef (Mendix-consultant en coördinator) en Robin Vervuren (trainer en community leader) aan het verder professionaliseren van de IT binnen de gemeente. Met zijn drieën bespreken ze wat deze samenwerking zo bijzonder maakt en hoe beide organisaties elkaar helpen.

Rick

Coördinator Digital Quality Team | ‘Door de Deep Dive ben ik nu in staat deze rol op te pakken’

Rick (30) heeft in drieënhalf jaar tijd reuzenstappen gezet bij Goodzo. Inmiddels is hij uitgegroeid tot coördinator van het Digital Quality Team van de gemeente Rotterdam, waarin hij verantwoordelijk is voor de veiligheid en kwaliteit van applicaties. We vroegen deze ambitieuze Goodzo’er hoe het komt dat hij in korte tijd zo is gegroeid en hoe het Deep Dive-traject daaraan bij heeft gedragen.

De voordelen van Goodzo als low code-appontwikkelaar

Mendix Partner

Als Mendix Partner zijn we altijd op de hoogte van de laatste tools en trends, die we direct kunnen implementeren in de applicatie voor jouw organisatie.

Eigen ontwikkelmethodiek

Met onze eigen ontwikkelmethodiek zijn we in staat snel, gecontroleerd en Azure-proof te werken.

Supersnel

Low code-development gaat razendsnel. Vergeleken met traditionele applicatieontwikkeling zijn we met Mendix zelfs in staat om tien keer sneller te werken dan dat je gewend bent.

Mendix-integratie

Wees niet bang dat we helemaal opnieuw moeten beginnen: Mendix integreert met andere systemen door slim gebruik te maken van API’s. Hierdoor kunnen we eenvoudig bedrijfsinformatie overzetten vanuit een bestaande app.

Met lef

We stellen de vraag achter de vraag, ook als dat een vraag is die niet helemaal voor de hand ligt. Hierbij hebben we de wens van de eindgebruiker altijd in ons achterhoofd en zorgen we voor de juiste UX/UI, passend bij de huisstijl.

Implementatie

Soms heeft een nieuwe applicatie een introductie nodig. Onze klantvriendelijke consultants zorgen ervoor dat de adoptie in het uitrolprces soepel verloopt en dat al je medewerkers zo snel mogelijk aan de slag kunnen.

Mendix
+
Partner
20+
+
Mendix consultants
200+
+
Applicaties ontwikkeld & beheerd

Is low-code iets voor ons?

Absoluut. Business wil altijd sneller dan IT kan leveren. Dankzij een low code-platform als Mendix is dit verleden tijd. Developers kunnen zich volledig richten op innovatie omdat ze minder tijd kwijt zijn aan het ontwikkelen en debuggen van apps. Daarnaast zijn dataconnectors en securitycomponenten van de applicatie al ontwikkeld, waardoor je een veel minder hoog security risico loopt. En met Mendix verloopt het ontwikkelen, onderhouden, aanpassen en opschalen van een business-applicatie veel sneller, doordat de code niet meer handmatig geschreven wordt. Dankzij deze manier van ontwikkelen bespaar je op ontwikkeluren en dus ook op ontwikkelkosten.

Blije Goodzo collega's lachen in de camera

Neem contact op

met

Stefanie

We vertellen je graag meer over hoe we werken en hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen. Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

We werken met organisaties uit verschillende branches

IT is overal en daarom zijn wij dat ook. Goodzo helpt organisaties uit allerlei verschillende branches, maar de kern van ons werk blijft hetzelfde. Lees hier meer over de impact die onze Goodzo-benadering heeft op opdrachtgevers en hun eindgebruikers.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen gevonden.