Microsoft 365

Als Microsoft Cloud Solution Partner ontzorgt en ondersteunt Goodzo jouw organisatie op ieder IT-onderdeel van je organisatie: van werkplekbeheer tot cloudmigratie. Met Microsoft 365 helpt Goodzo je om het maximale uit je moderne werkplek te halen, waarbij je werknemers altijd en overal (op afstand) kunnen samenwerken met collega’s.

Veilig samenwerken met Microsoft 365

Het werken van de toekomst gebeurt in de cloud. Microsoft 365 is een suite van productiviteitsapps, in de cloud, die zijn ontworpen om de samenwerking en efficiëntie in jouw organisatie te verbeteren. Het bevat de vertrouwde apps van Microsoft Office zoals Word, Excel en PowerPoint, en nieuwe cloud-services zoals Teams, SharePoint en OneDrive. 

Microsoft

Cloud solution partner

20

Cloud consultants

50+

Support engineers

Ze zijn veilig, eenvoudig in gebruik en makkelijk om op afstand met collega’s mee samen te werken. Als je op dit moment nog niet in de cloud werkt, helpt Goodzo jouw organisatie tijdens en na de migratie, want de adoptie door je werknemers is net zo belangrijk als de migratie zelf. Onze support engineers helpen met technische en functionele vragen en zorgen er daarnaast voor dat je kunt blijven innoveren door de laatste ontwikkelingen (zoals AI) te implementeren. Goodzo verzorgt het beheer en support van de IT-omgeving van organisaties als de jouwe. 

Goodzo is ISO27001 gecertificeerd en compliant met de meest recente wet- en regelgeving. Hierdoor ben je er zeker van dat we aan alle veiligheidseisen voldoen en dat alle data veilig is en blijft opgeslagen.

Manager ICT en Market & Data Analytics in gesprek met Managing Cloud consultant
FME

'Goodzo levert uiteindelijk een betere dienstverlening dan dat wij zelf zouden kunnen doen'.

Manager ICT en Market & Data Analytics in gesprek met Managing Cloud consultant

IT Trainee Gerald
Gerald

'Het is heel belangrijk om te weten hoe je je verhoudt tot de klant'

IT Trainee Gerald

Applicatie beheerder op de bank met DevOps Teammanager Core ICT van De Goudse
De Goudse Verzekeringen

'Onze merkwaarden matchen heel sterk met die van Goodzo'

Applicatie beheerder op de bank met DevOps Teammanager Core ICT van De Goudse

IT Manager in gesprek met de procesmanager
CAM IT

'De mens moet altijd centraal staan. Daarom zijn Goodzo en CAM IT zo'n goede match.'

IT Manager in gesprek met de procesmanager

Waarom zijn Goodzo en Microsoft 365 een match?

Geavanceerde cloudservices

Microsoft 365 biedt toegang tot krachtige cloudservices, zoals Microsoft Azure, waarmee je jouw IT-infrastructuur kunt uitbreiden en schaalbaar kunt maken.

AI-gedreven innovatie

De integratie van kunstmatige intelligentie in Microsoft 365 stelt gebruikers in staat om tijd te besparen en slimmer te werken met functies zoals automatische vertaling en intelligente analyses.

Veiligheids- en compliancefuncties

Microsoft 365 heeft ingebouwde beveiligings- en compliancefuncties om bedrijfsgegevens te beschermen en te voldoen aan regelgeving.

Regelmatige updates en nieuwe functies

Microsoft blijft Microsoft 365 regelmatig verbeteren met updates en nieuwe functies, waardoor jouw organisatie altijd up-to-date blijft met de nieuwste technologieën.

Microsoft Cloud Solution Partner

Het is de hoogste waardering die Microsoft aan partners kan geven. Als partner zijn we altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen, die we veilig en snel binnen jouw organisatie implementeren.

Allround

Migratie, support en doorontwikkeling van de nieuwste functionaliteiten: met Goodzo haal je een allround partner in huis, waarmee je de potentie van het nieuwe werken volledig benut.

Gerald vertelt over zijn verantwoordelijkheden en carrièrestappen als DevOps Cloud Engineer

Gerald

DevOps Cloud Engineer

Jouw partner voor de Modern Workplace

Bij Goodzo zijn we gespecialiseerd in het leveren van deskundige Microsoft 365 consultants om jouw organisatie te helpen het maximale uit deze krachtige suite te halen. Onze ervaren en sociaalvaardige consultants werken nauw samen met jouw team om de specifieke behoeften van je organisatie te begrijpen en een op maat gemaakt Microsoft 365-implementatieplan te ontwikkelen.

Ook zorgen we voor een naadloze migratie naar de cloud en bieden praktische trainingen voor je team. We zijn er ook voor beveiliging en compliance-advies, en IT-consultants in de rol van Support engineer, Projectmanager, en Functioneel beheerder. Met Goodzo als partner wordt de cloud niet alleen je dagelijkse werkplek, maar ook de motor achter je bedrijfssucces.

Blije Goodzo collega's lachen in de camera

Veelgestelde vragen

Wat is Microsoft 365?
wat-is-microsoft-365

Microsoft 365 is een abonnement op het gebruik van applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook in de cloud. Het voordeel van Microsoft 365 is dat het aantal licenties heel schaalbaar is, en doordat het cloud-applicaties zijn, zijn ze altijd up-to-date met de nieuwe functies. Ook biedt Microsoft 365 mobiele apps en 24/7 technische ondersteuning.

Hoe migreer ik van offline naar de cloud?
hoe-migreer-ik-van-offline-naar-de-cloud

Als je op dit moment nog niet volledig in Office 365 werkt, bewegen we je er rustig naartoe. Als Microsoft Cloud Solution Partner zijn we gespecialiseerd in cloudmigraties en zorgen we voor een vloeiende migratie van jouw digitale infrastructuur. Projectmanagement, de architectuur en de migratiewerkzaamheden zelf: wij nemen het hele migratieproject bij je uit handen. Zo kan jouw organisatie zich blijven focussen op dat wat écht belangrijk is.

Hebben jullie ervaring met organisaties op grote schaal?
hebben-jullie-ervaring-met-organisaties-op-grote-schaal

Zeker. Wij focussen ons op professionele organisaties in onder andere de zorg, bouw en techniek, financiële en zakelijke dienstverlening, overheid en onderwijs. Voorbeelden hiervan zijn FME, PWC, Parnassia, CAM-IT, De Goudse Verzekeringen, Rabobank en PWC.

Kunnen jullie mijn Microsoft 365 applicaties beheren?
microsoft-365-applicaties-beheren

Ja. Je kunt onze cloud engineers inhuren of het volledige beheer en management aan ons uitbesteden. Wij supporten ook bij eenmalige projecten zoals een cloud- of modern-workplace-migratie.

Dit kunnen we voor jouw organisatie betekenen

Of het nu gaat om consultancy, detachering, dienstverlening of training: empathie is van onschatbare waarde om processen te laten vloeien en bedrijven te laten groeien.