Projectmanager

Het verbinden van stakeholders binnen complexe organisaties: dat is waar onze projectmanagers in uitblinken.

Verbinding en structuur

Als Project- of Servicemanager heb je een hele verbindende rol. Onze mensen zijn goed in staat om binnen complexe organisaties verbindingen te leggen tussen verschillende stakeholders, intern en extern. We brengen structuur in de processen en zorgen er, linksom of rechtsom, voor dat projecten goed en binnen tijd en budget worden afgerond. Of je nou een agile projectmethodiek gebruikt of PRINCE2: Goodzo’ers kunnen overal mee uit de voeten.

Provincie Zuid-Holland

‘Goodzo’ers zijn in staat om verschillende complexe organisaties met elkaar te verbinden’

Hoe breed is het werkveld IT? Heel breed, blijkt ook uit onze samenwerking met de Provincie Zuid-Holland. Onze projectleiders werken binnen het programma Digitaal Zuid-Holland aan de digitalisering van de provincie. Een van die projectleiders is Roos. Samen met programmamanager Carlo Spelten heeft ze het over hoe waardevol het kan zijn als je juist géén achtergrond in de IT hebt en wat de kracht is van deze samenwerking.

CAM IT

'De mens moet altijd centraal staan. Daarom zijn Goodzo en CAM IT zo'n goede match.'

Onze partner CAM IT verzorgt meer dan 50 duizend werkplekken in dertien verschillende ziekenhuizen. En dat is een behoorlijke klus, die veel kennis van de techniek, de zorg en de eindgebruikers vraagt. We vroegen Willem-Jan Dekkers (Manager Operations) en Goodzo'er Sebastiaan van Oers (Procesmanager) hoe dit in zijn werk gaat en wat de toegevoegde waarde van Goodzo is in een wereld waar er altijd druk op de ketel staat.

Leander

'De kunst is om IT en business voor elkaar te gaan laten werken.'

Leander (28) werkt inmiddels drie jaar voor Goodzo. Nadat hij stopte met zijn hbo-studie begon hij bij ons met het IT Traineeship. Na zijn IT traineeship en Deep Dive volgt hij nu Goodzo Next en werkt hij bij VolkerWessels als Inkoop, Contract en Leveranciersmanager. Hij vertelt over zijn huidige rol, de weg ernaartoe en de waarde van ons Growth Program.

Parnassia

'De kracht van Goodzo zit in het ontzorgen'.

De Parnassia Groep is een zorginstelling voor geestelijke gezondheidszorg en heeft vestigingen door bijna heel Nederland. Als teamleider technisch beheer is Erik te Hoonte iedere dag bezig met het ontzorgen van zo'n 14 duizend medewerkers, die jaarlijks goed zijn voor zo'n 90 duizend meldingen op de IT-servicedesk. Samen met Mike van den Berg (teamleider servicedesk), Nienke Slegtenhorst (Goodzo'er en medewerker van de servicedesk) en Leander Bakkers (Goodzo’er en Procesmanager Incidenten & Problemen) bespreken we wat daar allemaal bij komt kijken en waar de kracht van de samenwerking met Goodzo ligt.

Hoe werken de projectmanagers?

Planmatig

Achter elke stap die we zetten en elke beslissing die we maken zit een gedachte en een systeem. Dat maakt ons tot een award winning IT-partner die verbindt en het verschil maakt voor organisaties als de jouwe.

Met lef

De juiste vragen stellen en jou als opdrachtgever durven challengen: zo bereiken we het beste resultaat en zorgen we ervoor dat je nog meer uit je support-afdeling kunt halen.

Verbindend

Door ons grote empathisch vermogen en een op business gerichte mindset zijn we van onschatbare waarde om processen slim te laten vloeien en de bedrijven van onze klanten te laten groeien.

PRINCE2
+
gecertificeerd
10+
+
Project managers
300+
+
Projecten afgerond

Waarom heb ik een Projectmanager van Goodzo nodig?

We zorgen niet alleen voor verbinding binnen organisaties, we zijn de verbinding. Nieuwsgierig en sociaal vaardig vormen onze Projectmanagers de schakel tussen de gebruiker en de specialist. Want samenwerkingen en processen verbeteren doe je door eerst de mens en zijn of haar problemen te begrijpen. Met die mindset maakt Goodzo het verschil voor organisaties die hun maximale potentieel willen benutten en projecten vloeiend willen laten verlopen.

Blije Goodzo collega's lachen in de camera

Neem contact op

met

Stefanie

We vertellen je graag meer over hoe we werken en hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen. Laat je gegevens achter. Dan neemt een van onze mensen zo snel mogelijk contact met je op. Zonder dat je direct al ergens aan vast zit, natuurlijk.

We werken met organisaties uit verschillende branches

IT is overal en daarom zijn wij dat ook. Goodzo helpt organisaties uit allerlei verschillende branches, maar de kern van ons werk blijft hetzelfde. Lees hier meer over de impact die onze Goodzo-benadering heeft op opdrachtgevers en hun eindgebruikers.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen gevonden.