Cloud engineer

Azure, Office365 of migraties: als gecertificeerd Microsoft Cloud Solution Partner weten we zeker dat je met Goodzo de resultaten krijgt waar je naar op zoek bent.

Van werkplekbeheer tot cloudmigratie

Goodzo beheert en ondersteunt de IT-omgevingen van allerlei organisaties. Dat doen we zowel on premise als in de cloud. Als Microsoft Cloud Solution Partner ontzorgen onze Cloud Engineers je op ieder onderdeel: van werkplekbeheer tot cloudmigratie. Zo creëren we samen een duurzame, schaalbare en veilige werkomgeving voor jouw organisatie.

FME

'Goodzo levert uiteindelijk een betere dienstverlening dan dat wij zelf zouden kunnen doen'.

Steven van Bemmel is Manager ICT en Market & Data Analytics bij FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie. De afgelopen jaren heeft hij zijn afdeling zien veranderen: van een afdeling dat alles op het gebied van ICT zelf deed, transformeerde het naar een regie-organisatie.

Gerald

'Het is heel belangrijk om te weten hoe je je verhoudt tot de klant'

Van student cultureel erfgoed naar DevOps Engineer. Het klinkt misschien niet als een match, maar Gerald (28) heeft deze stap toch gezet. We vroegen hem naar deze overgang, naar wat hem trekt binnen de IT en hoe hij de theorie gebruikt in de praktijk.

Waarom kiezen voor een Cloud Engineer van Goodzo?

Verbindend

De cloud engineers en consultants van Goodzo begrijpen de klant en weten wat er voor nodig is om samen met alle stakeholders te werken aan de ideale oplossing voor de eindgebruiker.

Met lef

De juiste vragen stellen en jou als opdrachtgever durven challengen: zo bereiken we het beste resultaat en zorgen we ervoor dat je nog meer uit je IT-infrastructuur weet te halen.

Cloud Solution Partner

Goodzo krijgt de hoogste waardering die Microsoft aan partners kan geven. We hebben tientallen mensen opgeleid tot Cloud Engineer, die intern en extern de beste resultaten bereiken.

Microsoft
+
Cloud solution partner
20+
+
Support engineers
1.200.000+
+
Eindgebruikers geholpen

Wat is de toegevoegde waarde van een Goodzo’er?

Goede vraag. De Cloud Engineers van Goodzo kunnen snel aan de slag op ieder niveau.

Ze weten de verschillende stakeholders van je organisatie met elkaar te verbinden en hebben een sterke op eindgebruikers gerichte mindset. En omdat we ze als Microsoft Cloud Solution Partner zelf hebben opgeleid, ben ook jij verzekerd van het allerbeste resultaat.

Blije Goodzo collega's lachen in de camera

Neem contact op

met

Stefanie

We vertellen je graag meer over hoe we werken en hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen. Laat je gegevens achter. Dan neemt een van onze mensen zo snel mogelijk contact met je op. Zonder dat je direct al ergens aan vast zit, natuurlijk.

We werken met organisaties uit verschillende branches

IT is overal en daarom zijn wij dat ook. Goodzo helpt organisaties uit allerlei verschillende branches, maar de kern van ons werk blijft hetzelfde. Lees hier meer over de impact die onze Goodzo-benadering heeft op opdrachtgevers en hun eindgebruikers.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen gevonden.