Functioneel beheerder

Functioneel en technisch applicatiebeheer op alle niveaus. We zijn er waar jouw organisatie het nodig heeft.

Beheerders die het verschil maken

De functioneel beheerders van Goodzo ontzorgen je organisatie op generiek functioneel en technisch applicatiebeheer, zoals CRM, ERP en Office365. Dat doen ze op junior, medior en expert-level. Onze beheerders verbinden de verschillende stakeholders binnen je organisatie en zijn in staat om snel te doorgronden waar de eindgebruiker van jouw product het meest behoefte aan heeft.

BAM

'Goodzo levert betrouwbaarheid waar Koninklijke BAM Groep op kan bouwen'.

Koninklijke BAM Groep is een van de grootste bedrijven van Nederland. BAM Infra ontwikkelt, bouwt en onderhoudt projecten over de hele wereld. Marijn de Wit werkt nu enkele jaren voor BAM Infra en een groot onderdeel van zijn werkzaamheden is het aansturen van het Application Services Digital Construction team. Dat team is verantwoordelijk voor het beheer van honderden verschillende applicaties, die een groot aantal eindgebruikers helpt met het ontwerpen en bouwen van projecten door heel Nederland.

Sol

'Een gebruiker moet echt iets aan IT hebben, het mag nooit in de weg staan'

Waarom kiezen voor een Functioneel beheerder van Goodzo?

Verbindend

De beheerders en consultants van Goodzo begrijpen de klant en weten wat er voor nodig is om samen met alle stakeholders te werken aan de ideale oplossing voor de eindgebruiker.

Met lef

De juiste vragen stellen en jou als opdrachtgever durven challengen: zo bereiken we het beste resultaat. We onderzoeken de kern van je probleem en blijven daar aan werken.

Planmatig

Bij Goodzo hebben we, op basis van BISL, een eigen aanpak ontwikkeld voor functioneel beheer. Hierdoor weten we zeker dat we jouw organisatie precies daar kunnen helpen waar het het hardst nodig is.

Mendix en Microsoft
+
Partner
20+
+
Applicatie consultants
200+
+
Applicaties ontwikkeld & beheerd

Kan Goodzo wel voldoen aan onze vraag?

De beheerders en consultants van Goodzo zijn in te zetten in iedere omgeving, ongeacht de grootte. Op alle niveaus lossen we capaciteitsproblemen op, beheren we applicaties en zorgen we voor zichtbare verbetering in je processen. We leiden onze mensen op in het werken met verschillende frameworks en applicaties en door hun sociale skills zijn ze in staat om in no-time van waarde te zijn binnen jouw organisatie.

Blije Goodzo collega's lachen in de camera

Neem contact op

met

Stefanie

We vertellen je graag meer over hoe we werken en hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen. Laat je gegevens achter. Dan neemt een van onze mensen zo snel mogelijk contact met je op. Zonder dat je direct al ergens aan vast zit, natuurlijk.

We werken met organisaties uit verschillende branches

IT is overal en daarom zijn wij dat ook. Goodzo helpt organisaties uit allerlei verschillende branches, maar de kern van ons werk blijft hetzelfde. Lees hier meer over de impact die onze Goodzo-benadering heeft op opdrachtgevers en hun eindgebruikers.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen gevonden.