Goodzo en HeadFirst: ‘Beter worden door te investeren in elkaar’

HeadFirst
lezen
Florine Onderwijzer Managing Director Professionals & Partners Services bij HeadFirst

Bij Goodzo werken we veel met vaste partners en brokers. Zeker in de huidige markt is dat heel belangrijk. Een daarvan is HeadFirst, waar we al jarenlang mee samenwerken om onze IT-consultants bij grote opdrachtgevers te laten werken. Florine Onderwijzer is Managing Director Professionals & Partners Services bij HeadFirst Group. We vroegen haar naar de waarde van deze samenwerking en waarom Goodzo en HeadFirst zo goed met elkaar matchen.

Mijn rol is gericht op het continu verbeteren en borgen van de dienstverlening die wij aan zzp’ers en partijen als Goodzo leveren. Op die manier ben ik ook betrokken bij de samenwerking met Goodzo, waarvan inmiddels een behoorlijk aantal IT-professionals bij de Rabobank werkt. ​​Rabobank heeft ons gekozen als een van de partijen die het sourcen van flexibele werkkrachten uit handen neemt. Goodzo had zelf ook al een goede relatie met de Rabobank, en op die manier zijn we samen gaan werken. Dat doen we al sinds 2015, toen we de eerste succesvolle plaatsing konden vieren.  

Het intermediaire label 'HeadFirst' is onderdeel van de gelijknamige marktleidende HR-tech dienstverlener HeadFirst Group, in combinatie met ons grootste platform voor professionals 'Select' bieden we de juiste balans tussen tech en touch. Dat drijft onze groei en vormt ons wereldbeeld. En die visie past ook heel erg bij Goodzo. Je moet de techniek voor je laten werken, maar persoonlijke interactie blijft essentieel om ervoor te zorgen dat de samenwerking tussen ons, opdrachtgevers en professionals zo goed mogelijk verloopt.

IT consultant helpt IT Trainee in zijn IT werkzaamheden

'De band die je samen opbouwt is bijna net zo belangrijk als de kwaliteit van de IT-professionals.'

De kracht van deze samenwerking zit in ons partnership. We trekken samen op om succesvol te zijn, iets waar de IT-consultants van Goodzo ook een grote rol in spelen. Zij zijn het uiteindelijk die met hun skills bepaalde behoeftes van de opdrachtgever aanvullen. Goodzo investeert daarnaast flink in relaties met klanten, dat helpt bij het verkrijgen van gunningen. Juist ook als die organisaties met een intermediair werken. De band die je samen opbouwt, is bijna net zo belangrijk als de kwaliteit van de professionals die je levert.

De accountmanagers van Goodzo spelen daar een grote rol in. Als je goed weet waar de behoeftes van een mogelijke opdrachtgever liggen, kan je daar vervolgens ​​beter op inspelen door de meest passende kandidaat voor te stellen. En wij als HeadFirst helpen daar natuurlijk ook bij, we combineren onze kennis om tot de allerbeste matches en dus ook gunningen te komen.

Wat mij opvalt in het dit partnership is dat er altijd een positieve balans is tussen de commerciële insteek en het oog voor de persoonlijke relatie. Richting mij, maar ook richting de IT-consultants van Goodzo zelf. Goodzo wil altijd beter worden en is heel bewust bezig met het uitbouwen van de business. Dat herken ik heel erg bij HeadFirst: de drive om te innoveren, om je mensen beter te maken en daardoor ook succesvol te willen en kunnen zijn.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

"
‘Er is nog heel veel potentie om deze samenwerking verder uit te breiden’
Accountmanager Goodzo deelt visie op IT detachering

Ik vind het heel erg mooi om te zien dat we blijven investeren in onze samenwerking. Het aantal IT-professionals die we via Goodzo in konden zetten was iets gezakt, maar door goed contact tussen Anna en mij enerzijds en onze recruitment- en account-afdelingen anderzijds, zijn we weer een stuk succesvoller geworden. Zo zie ik het partnership: beter worden door te investeren in elkaar.  

En het mooie is: er is nog meer mogelijk. Via Select bieden we direct toegang tot opdrachten van meer dan driehonderd opdrachtgevers. Er is dus nog veel potentie om onze samenwerking verder uit te breiden. De aantallen zijn er, het goede contact is er: wat mij betreft werken we nog lang samen aan een succesvolle toekomst.

Kantoor Headfirst

Join the new breed
of IT. Sluit je aan bij Goodzo.

Neem contact op

met

Stefanie

We vertellen je graag meer over hoe we werken en hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen. Laat je gegevens achter. Dan neemt een van onze mensen zo snel mogelijk contact met je op. Zonder dat je direct al ergens aan vast zit, natuurlijk.

Meer weten over hoe wij samenwerken met brokers?

Meer weten over jouw
IT-Carrière bij Goodzo?

Meer weten over jouw IT-carrière bij Goodzo? Bekijk dan ons IT Growth Program. We vertellen je precies hoe we jouw nieuwe carrière in de IT vormgeven.

Sluiten
Stel je vraag

We vertellen je graag meer over onze diensten, hoe we werken en hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen. Laat je gegevens en je bericht achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Bedankt, we hebben je inzending ontvangen!
Er ging iets mis tijdens het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.