Mendix developer

Als gecertificeerd Mendix Partner bereiken we de resultaten waar jij naar op zoek bent.

Mendix: de low code-solution

Mendix-developers van Goodzo zetten jouw vraag of probleem eenvoudig om naar een goedwerkende oplossing in de vorm van een Mendix-applicatie. Hoe? Onze low code-developers begrijpen de business, weten de verschillende stakeholders van je organisatie met elkaar te verbinden en hebben een sterke op eindgebruikers gerichte mindset. Hierdoor weten ze succesvolle applicaties te bouwen, onderhouden en door te ontwikkelen.

Gemeente Rotterdam Mendix

'De mouwen opstropen en gaan, dat is wat Goodzo en Rotterdam met elkaar gemeen hebben'.

Marja van der Veer is coördinator van het centrale Mendix-team bij de gemeente Rotterdam. Sinds een paar jaar werkt ze samen met Goodzo'ers Ruben Koornneef (Mendix-consultant en coördinator) en Robin Vervuren (trainer en community leader) aan het verder professionaliseren van de IT binnen de gemeente. Met zijn drieën bespreken ze wat deze samenwerking zo bijzonder maakt en hoe beide organisaties elkaar helpen.

Jan-Willem

'Ik ben door Goodzo nu consultant en developer ineen'

Jan-Willem (32) is al vijf jaar in dienst bij Goodzo. Hij heeft in die tijd mooie stappen gezet en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot Mendix Consultant. Voor de Gemeente Rotterdam bouwt hij mee aan applicaties die het burgers en bedrijven makkelijker maken om vergunningen aan te vragen. We vroegen hem wat hij de afgelopen jaren heeft geleerd, hoe het is om bij Goodzo te werken en hoe hij de toekomst ziet.

Avans

'Goodzo en Avans hebben met elkaar gemeen dat mensen opleiden en laten groeien centraal staat'.

Jeffrey Janssen is CTO van Avans en verantwoordelijk voor alle IT-dienstverlening binnen de hogeschool. Dit doet hij al meer dan tien jaar. In die tien jaar heeft hij veel zien veranderen: Avans heeft enorme stappen gemaakt. Samen met Anna Noorda (General Manager) en Vicky Schnitzler (Mendix developer) van Goodzo kijkt hij terug op de samenwerking met Goodzo en naar de ontwikkelingen die IT en het onderwijs samen doormaken.

Gemeente Rotterdam

'Direct positieve impact op de inwoners van Rotterdam maken, dat is het mooist.'

Gemeente Rotterdam heeft de ambitie om de inwoners gelukkiger en meer betrokken te laten zijn met hun woonomgeving. Met het nieuw ontwikkelde digitaal participatieplatform Mijn Rotterdam krijgt de burger een stem: het is in het leven geroepen om de inwoners van Rotterdam met eigen ideeën meer invloed te geven op hun leefomgeving.

Wat ons onderscheidt van andere IT consultancies

Verbindend

De developers en consultants van Goodzo begrijpende klant en weten wat er voor nodig is om samen met alle stakeholders te werken aan de ideale oplossing voor de eindgebruiker.

Met lef

De juiste vragen stellen en jou als opdrachtgever durven challengen: zo bereiken we het beste resultaat. We bouwen de applicatie die de oplossing is voor de kern van jouw probleem.

Planmatig

Als Mendix Partner hebben we onze eigen unieke en bewezen ontwikkelmethode, waarmee we applicaties ontwikkelen die jouw eindgebruikers gelukkig maken.


Mendix
+
Partner
20+
+
Mendix Consultants
200+
+
Applicaties ontwikkeld & beheerd

Zijn jullie Mendix-developers in staat om mijn ontwikkelprobleem op te lossen?

De Mendix-developers van Goodzo zijn in te zetten in iedere ontwikkelomgeving. Op alle niveaus lossen we capaciteitsproblemen op, bouwen we applicaties en zorgen we voor zichtbare verbetering in de ontwikkelprocessen. We leiden onze mensen op in het werken met verschillende frameworks en door hun sociale skills zijn ze in staat om in no-time van waarde te zijn binnen jouw ontwikkelorganisatie.

Blije Goodzo collega's lachen in de camera

Neem contact op

met

Stefanie

We vertellen je graag meer over hoe we werken en hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen. Laat je gegevens achter. Dan neemt een van onze mensen zo snel mogelijk contact met je op. Zonder dat je direct al ergens aan vast zit, natuurlijk.

We werken met organisaties uit verschillende branches

IT is overal en daarom zijn wij dat ook. Goodzo helpt organisaties uit allerlei verschillende branches, maar de kern van ons werk blijft hetzelfde. Lees hier meer over de impact die onze Goodzo-benadering heeft op opdrachtgevers en hun eindgebruikers.

Veelgestelde vragen

Kan Goodzo altijd leveren?

Op het gebied van Consultancy en Detachering, Mendix Development en Cloud Engineering zijn wij altijd in staat om een passende oplossing te bieden.