Annabelle - IT Traineeship

Naam: Annabelle
Woonplaats: Den Haag
Werkzaam bij GOODZO sinds: November 2020
Huidige opdracht via GOODZO: Medewerker Voorraadbeheer - Werkplekuitgifte en Dienstverlening bij de Gemeente Den Haag

Van HR naar IT?

Voor sommigen een wereld van verschil, voor mij twee aanvullende vakgebieden. Na het afronden van mijn master in HR was ik nog niet uitgeleerd en koos ik voor een traineeship bij GOODZO. Wat mij zo aantrok in GOODZO was dat ze ook in zien dat IT zoveel meer is dan alleen computerproblemen oplossen. Je ziet IT terug in ieder deel van de business, zowel in financiën, marketing en ook HR. Naast het belangrijke onderdeel binnen IT dat gericht is op ontwikkeling van programma’s, zie ik ook mooie kansen liggen voor de adaptatie van zulke programma’s binnen de bedrijfsvoering. Een soepelere samenwerking tussen business en IT, dat is waar ik me voor in wil zetten!

Wat ik verder zo leuk vind aan GOODZO, is dat zij je graag altijd net buiten je comfort zone zetten en dat is iets wat ik altijd zie als een gave uitdaging. Dit geeft je namelijk de kans om 3x harder te groeien. Zo ben ik in 2019 alleen gaan reizen door Amerika en in 2018 na mijn bestuursjaar bij Tilburg Orientation Program heb ik zelfs mogen dansen voor 4.000 man. Dat was wel buiten mijn comfort zone ja, want een danstalent ben ik niet, maar wat een geweldige ervaring en zelfvertrouwen boost was dat!

Momenteel ben ik samen met mede IT Trainee Haldor werkzaam bij de gemeente Den Haag, waar we ons bezig houden met de verzorging van thuiswerkplekken voor alle werknemers van de gemeente Den Haag. Binnenkort worden wij ingezet bij de afdeling verkiezingen, om ondersteuning te bieden op IT gebied tijdens de verkiezingsdagen. Een super leuke uitdaging waar ik echt naar uit kijk!

Nieuwsgierig naar meer?

Neem contact op!

Wij vertellen graag over wie we zijn, wat we doen en wat we weten. Over detachering, applicaties, werkplekbeheer, IT Traineeships, noem maar op. Dus neem eens contact op via e-mail, social media of ouderwets via de telefoon. Tot snel!