Leander - Service Manager

Naam: Leander
Woonplaats: Den Haag
Aantal jaar werkzaam bij GOODZO: vanaf juni 2019
Laatste/huidige opdracht via GOODZO (bedrijf en functie): Service Manager bij SBR Nexus. Verantwoordelijk voor onder andere de servicedesk, kantoorautomatisering, Office365 en ik heb daarnaast ondersteund bij het behalen van de ISO27001 certificering.


Hoe ben je geïnteresseerd geraakt in IT?

Ik volgde de HBO opleiding Industrieel Product Ontwerp in Den Haag. Een goede vriend van mij die die studie ook deed was na zijn afstuderen begonnen als Mendix trainee bij een bedrijf in Alphen aan den Rijn. Door verschillende persoonlijke omstandigheden heb ik mijn studie niet afgemaakt, maar ik zag wel hoe die vriend van mij allemaal toffe applicaties aan het ontwikkelen was met Mendix. Ik dacht dat wil ik ook!


Hoe ben je bij GOODZO terecht gekomen?

Ik wist niet waar ik moest beginnen, maar ik wist dat ik in ieder geval iets in de IT moest gaan zoeken om mij daarna verder te ontwikkelen om uiteindelijk Mendix te kunnen gaan doen. Mijn vriendin vond toen een vacature voor een IT traineeship. Et voila! Daar was GOODZO. Pas bij mijn intake gesprek kwam ik erachter dat GOODZO dus ook Mendix aanbiedt. Het was voor mij dus twee vliegen in één klap

Hoe heb je je ontwikkeld sinds je bij GOODZO gestart bent? Zowel persoonlijk als professioneel.

Voordat ik bij GOODZO begon had ik totaal geen ervaring met IT. Na het behalen van een aantal certificaten werd ik een beetje in het diepe gegooid bij mijn eerste plaatsing. Persoonlijk vind ik het wel fijn als ik uit mijn comfortzone gehaald word. Zo leer je in mijn ogen het snelst omdat je wel móet. Ik heb uiteindelijk samen met een andere GOODZO'er de gehele servicedesk van het bedrijf opgezet waardoor deze sinds kort in-house is gehaald. Zo werd het uiteindelijk een erg vruchtbaar eerste jaar voor mij. Niet alleen heb ik ontzettend veel geleerd over hoe het eraan toe gaat in een IT-functie, maar ik heb ook een grote ontwikkelslag gemaakt op persoonlijk gebied.


Wat zijn je ambities voor de toekomst?

Grenzen blijven verleggen op werk en persoonlijk gebied. The sky is the limit.


Waar ben je het meest trots op?

Dat ik een 1,5 jaar geleden nog teamleider was bij een supermarkt en mij in een jaar tijd met hulp van GOODZO heb kunnen ontwikkelen tot een waardige IT'er.

Nieuwsgierig naar meer?

Neem contact op!

Wij vertellen graag over wie we zijn, wat we doen en wat we weten. Over detachering, applicaties, werkplekbeheer, IT Traineeships, noem maar op. Dus neem eens contact op via e-mail, social media of ouderwets via de telefoon. Tot snel!