Sta jij op een kruispunt in je leven?

Kies voor avontuur in IT

Bij GOODZO geloven we dat mensen morgen meer kunnen dan vandaag. Daarom bieden wij ambitieuze mensen een knallende carrière in IT aan. Via ons IT Traineeship kan dat al zonder relevante achtergrond. We geven je de ruimte om echt in jezelf te investeren en het maximale uit jezelf te halen. Jij moet het doen, maar nooit alleen. Met de steun van ons team groei je uit tot een veelbelovend IT-professional. We kijken niet naar wat je hebt gedaan, maar wat je kunt en wilt. De gouden combinatie van motivatie, karakter en potentie.

Heb jij HBO/WO denkniveau? Woon je in de randstad? En ben je bereid je meer dan fulltime in te zetten voor een carrière in de IT? Dan horen wij graag van je!

Investeren in jezelf

De switch naar IT komt niet vanzelf. Je studeert voor IT certificaten en ontwikkelt je persoonlijke vaardigheden. Daarnaast ga je fulltime aan het werk bij één van onze klanten. De werkervaring is een belangrijk onderdeel in jouw ontwikkeling. Er wordt gekeken of de opdracht bij jou als persoon én als professional past. Elke opdracht vormt een volgende stap in jouw IT carrière. Zodat jij de jaren dat je bij ons bent, uitgroeit tot een IT-professional met vele mogelijkheden. Een grote investering, met groots resultaat.

Gemotiveerd talent gezocht

Wij zoeken mensen die zich écht willen inzetten voor een knallende carrière in IT. Die ons kunnen overtuigen dat hun interesse in IT diep zit en blijvend is. Een traineeship combineert werken en studeren, dit vraagt om meer dan fulltime inzet van jou. Dat moet in jouw leven passen, en je hebt er ook een flinke dosis motivatie en ambitie voor nodig. Laat ons zien dat jij het kunt, wilt en verdient, dan geven wij je heel graag de kans. Met ontzettend veel plezier richten we de komende jaren zo voor je in dat je straks bijna niet kan geloven hoe ver je al gekomen bent.

Waarom een IT Traineeship bij GOODZO?

Studeren om te knallen

Al voor je bij ons begint, stimuleren we jou om je te ontwikkelen op het gebied van IT. Na het opbouwen van een goede basiskennis, ontwikkelen we samen met jou een opleidingstraject op maat. Van specifieke certificeringen, tot cursussen voor persoonlijke ontwikkeling en zelfs tot een HBO- of WO diploma. Zolang jij er hard voor wilt werken, ondersteunen we jou waar mogelijk.

Salaris dat met je mee groeit

Je gaat direct werkervaring op doen bij onze klanten. Maar wij betalen je salaris. Dat krijg je vanaf dag één, en groeit mee met je ontwikkeling. Dit heb je helemaal in eigen hand, want: per behaald examen gaat je salaris een stukje omhoog. Ook een nieuwe opdracht, met meer verantwoordelijkheid, zie je terug op je bankrekening.

Vind je richting met GOODZO

IT is een dynamische wereld met verschillende specialisaties. Of je nu geïnteresseerd bent in applicatieontwikkeling, functioneel beheer of support. Wij helpen je bij het vinden van je weg en bij het maken van jouw keuzes. Je hebt altijd de ondersteuning van je Fieldmanager achter je. Voor een schouderklopje, een schop onder je kont of een aai over de bol. Bij GOODZO vind je een thuis om te groeien.

Interesse? Spreek jouw 2 minuten sollicitatie in via Whatsapp

Wij staren ons niet blind op je cv. Wij vinden veel interessanter wie jij bent. Dus laat een gesproken óf video bericht van ongeveer 2 minuten achter op +31629460925 . Beantwoord daarin onderstaande vragen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

  • Wie ben je?
  • Wat is jouw verhaal?
  • Waarom kies jij voor het GOODZO IT Traineeship?

Uiteenlopende verhalen van onze trainees:

Sophie - Mendix Consultant

Sophie is afgestudeerd in Film- en Televisiewetenschappen. Geen ideale achtergrond voor een carrière in de IT? Daar denken wij heel anders over! Inmiddels is Sophie via GOODZO werkzaam als Mendix Consultant, een mooi voorbeeld van wat er bij ons mogelijk is voor ambitieuze starters.

Uiteenlopende verhalen van onze trainees:

Javier - klimmen naar de top

De academische wereld bleek niet de juiste omgeving te zijn voor Javier. Hij liet de TU Delft achter zich en stortte zich vol overgave op een IT-carrière via GOODZO. Een match made in heaven.

Uiteenlopende verhalen van onze trainees:

Helion - eindeloze mogelijkheden

Met IT kan Helion alles wat er in zijn hoofd zit verwerken tot een systeem. Hij zocht een kans om te laten zien wat hij kan. Bij GOODZO heeft hij als Service Medewerker bij de gemeente Rotterdam zijn toekomst in eigen handen.

Uiteenlopende verhalen van onze trainees:

Simone - thuiskomen

Via andere studies en interesses, bleef IT toch de ambitie van Simone. Ze zocht naar een plek waar ze zich thuis kon voelen. Met andere IT’ers om haar heen. Een gezellig en persoonlijk bedrijf. In GOODZO vond ze haar weg naar IT professional.


Wil je meer weten over ons IT Traineeship?

We horen heel graag van je!

Heb je vragen? We hebben een factsheet gemaakt waar je op de meest gestelde vragen, een antwoord kunt vinden.
Mocht je toch nog vragen hebben of wil je je aan ons voorstellen? Plan hieronder een gesprek met onze recruiter Ilse in, óf stuur ons direct je cv!