Sta jij op een kruispunt in je leven?

Start een IT-Traineeship bij GOODZO

De IT leeft en beweegt, groeit en ontwikkelt. Absoluut een dynamische werkomgeving met geweldig perspectief voor de toekomst! En zeker ook een vakgebied met een schreeuwend tekort aan goede mensen.

Wat voor mensen hebben we nodig in IT? Mensen die nieuwsgierig zijn en nooit uitgeleerd raken. Mensen die om kunnen gaan met en zelfs houden van verandering. Mensen die zich de techniek wel eigen maken en ook communicatief heel vaardig zijn. Voor hen is in IT ‘the sky the limit’.

Met ons GOODZO IT Traineeship geven we je de ruimte om het maximale uit jezelf te halen. Een plek om, samen met andere ambitieuze switchers naar IT, een knallende start te geven aan jouw carrière.

Wij zijn op zoek naar de echte aanpakkers

De context voor groei creëren wij voor al onze medewerkers, en in het bijzonder voor onze trainees. Als jij zegt dat je het kan, dan zeggen wij: laat dan maar zien!

Een plek waar fouten maken mag, waar we elkaar kennen en aanmoedigen om er 100% voor te gaan. Natuurlijk staat daar wel wat tegenover. We vragen meer dan een fulltime commitment van je: werken en leren en zelfontwikkeling, en allemaal in een hoog tempo.

Een investering in jezelf

We vragen durf en flexibiliteit om in het diepe te springen en het gewoon maar te gaan doen. We vragen je om te investeren, in jezelf en in je ontwikkeling, zodat je daar later de vruchten van plukt. We vragen een leergierige en behulpzame houding en een grote drive om het onderste uit de kan te halen, zodat je je later verbaast hoever je in korte tijd gekomen bent.

GOODZO assessment dag

Ben je geinteresseerd in een IT-carriere? En wil je graag een dag met ons kennismaken en laten zien wat je in huis hebt?

Op onze assessment dag vragen we jezelf creatief aan ons voor te stellen, om ons een indruk te geven van je leervermogen en om met ons het persoonlijke gesprek aan te gaan. Zodat we met elkaar kunnen zien of we bij elkaar passen.

Voor het einde van de dag laten wij je weten of we je een plek aanbieden in ons Traineeship. En als het een ja is, dan proosten we daarop met een drankje aan onze eigen GOODZO bar!

Meld je aan

Waarom een IT traineeship bij GOODZO?

Wij bieden jou onbegrensde studiemogelijkheden

Vanaf dag één stimuleren wij jou om je te ontwikkelen op het gebied van IT. Een op maat gemaakt opleidingstraject gebaseerd op jouw tempo en jouw ambitie. Al je studiekosten worden door ons betaald en in overleg is er de mogelijkheid een HBO of WO diploma te halen. Daarnaast investeren we ook in je professionele en persoonlijke skills.

Je start direct met geld verdienen

Als trainee bij GOODZO krijg je meteen een vast contract.
Je doet werkervaring op bij onze klanten, maar wij betalen je salaris. Dat krijg je vanaf dag 1, en groeit mee met je ontwikkeling. Dit heb je helemaal in eigen hand, want: per behaald examen gaat je salaris een stukje omhoog. En in je studietraject bepaal je volledig je eigen tempo. Ook als je doorgroeit naar een opdracht met meer verantwoordelijkheid zie jij dat natuurlijk terug op je bankrekening!

Bepaal je eigen carrièrepad

Bij ons krijg je de mogelijkheid om je ambitie waar te maken en de functie te krijgen waar je écht van droomt. We hebben verschillende paden uitgestippeld voor onze trainees: in server- en netwerkbeheer, development en big data, security en in business IT. Maar ook als je wilt pionieren en nieuwe paden met ons wilt ontwikkelen, is daar alle ruimte voor!

Interesse? Spreek jouw 2 minuten sollicitatie in via Whatsapp

Wij staren ons niet blind op een cv. Laat daarom een gesproken bericht achter op +31615678863 waarin je de onderstaande vragen beantwoordt, dan nemen wij binnen 48 uur contact met je op.

  • Wie ben je?
  • Wat is jouw verhaal?
  • Waarom kies jij voor het GOODZO IT Traineeship?

Uiteenlopende verhalen van onze trainees:

Javier - klimmen naar de top

De academische wereld bleek niet de juiste omgeving te zijn voor Javier. Hij liet de TU Delft achter zich en stortte zich vol overgave op een IT-carrière via GOODZO. In razend tempo is Javier zich tot Python-developer aan het ontwikkelen. Een match made in heaven.

Uiteenlopende verhalen van onze trainees:

Sophie - Mendix Consultant

Sophie is afgestudeerd in Film- en Televisiewetenschappen. Geen ideale achtergrond voor een carrière in de IT? Daar denken wij heel anders over! Inmiddels is Sophie via GOODZO werkzaam als Mendix Consultant, een mooi voorbeeld van wat er bij ons mogelijk is voor ambitieuze starters.

Uiteenlopende verhalen van onze trainees:

Neelesh - People Skills

Neelesh rondde zijn Master Internationale Bestuurskunde af en klopte daarna bij ons aan: hij wil zijn organisatie en management skills inzetten in IT. Een slimme keuze, want met de combinatie van techniek en people skills ligt de IT-wereld voor hem open!


Wil je meer weten over ons IT-Traineeship?

Plan een afspraak met Mirte

Heb je vragen, of wil je eerst graag persoonlijk kennismaken? Dat kan! Via onderstaande knop plan je eenvoudig een afspraak. Telefonisch, bij ons op kantoor, of online.